Astrid

Hej på er!

Nu har jag skaffat ny blogg! Som jag sa bloggar jag självklart kvar på nouw, men bloggen kommer vara mindre inriktad på hästar. Just nu tänker jag mig livstil, foto och hästar såklart, men det kommer nog att ändras och bloggen kanske blir mer fokuserad på ett ämne. Vi får helt enkelt se!

In och kolla, här är länken: nouw.com/ahästliv

Följ bloggen: ahästliv

Detta är då mitt sista inlägg någonsin här, kommer sakna det lite!

Hejdåkramar, A <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Cicci

​Som rubriken säger är jag tillbaka!

Jag har snart inte bloggat på ett halv år men nu är jag tillbaka i alla fall jag kommer inte blogga lika ofta  som jag gjorde förr. Men jag är i alla fall tillbaka!

Detta blev ett lite kort inlägg nu men det kommer några andra lite senare son är liter mer välskrivna!

Kram Cec

Likes

Comments

Astrid

​Hej!

Som ni märkt så har inte Cec bloggat här på hela sommaren, vilket gjort att jag känt mig lite osäker på om jag verkligen ska fortsätta.

Jag tror att jag har bestämt mig nu, jag vill sluta blogga här. Jag tycker däremot att det är jättekul att blogga och skriva om allt som händer, men det kanske inte är det bästa att skriva om bara hästar när jag inte är i stallet alla dagar, det är mycket annat som händer också och det har ni märkt på mina inlägg. De handlar inte bara om hästar, utan om mycket annat. Om jag börjar blogga på en annan adress så uppdaterar jag här om det, kommer iallafall stanna på Nouw! Vill inte ta bort denna blogg ;)

Ha det bra, A <3

Likes

Comments

Astrid, Träning, Allmänt pladder

Kunglig haha, menar såklart ingen mindre än Roy.
Jag red igår och han var skitdryg! Vi kom över
det lite i slutet av passet men han var lite för pigg för att det skulle vara bra. I slutet gick han ändå ner jättefint i form, och hade en stadig trav och det var bra. Jag red inte ens på gramanen då! ;)

Om mindre än en vecka börjar skolan. Jag vet inte om jag är glad eller inte över det, men det är väl en blandning utav båda eftersom att jag ska få träffa hela klassen igen, och få komma in i rutinerna. Samtidigt så vill jag verkligen inte få en massa läxor och inte någon fritid, jag vill ju vara i stallet!
Tror inte att det kommer bli så jobbigt när jag kommer in i läxorna m.m, det jag verkligen fasar för är att vårterminen ska börja. Förra vårterminen var hemsk och jag grät ibland av stress. Big NoNo detta år! Keep calm and eat chocolate som jag brukar säga.

Nu måste jag sova, bäst att börja ställa om dygnet redan nu!
Puss o kram A <3

Likes

Comments

Astrid, Allmänt pladder

Hej igen!
Nu är vi påväg hem från Ängskär, och jag har en varm kaffekopp med Latte i handen. Gissa från vart? Espresso House my bae.
Av någon anledning så älskar jag att köpa kaffe från typ Espresso House, Starbucks i Sthlm och Waynes. Det är något särskilt än när jag gör hemma!☕️
Jag tror att jag ska köra lite bommar imorgon med Roy, men om det inte funkar får jag väl jobba lite lösgörande med mycket serpentinbågar, flytta och volter m.m. Svårt att veta hur det kommer gå om man inte ridit på mer än en vecka, man kommer ur rytmen.
Nu vill jag dricka upp min latte och lyssna på musik,
Puss o kram A <3

Likes

Comments

Astrid, Allmänt pladder

Hej på er!
Nu är jag framme i Ängskär på släktträffen, och det är så mysigt! Nästan alla mina kusiner på mammas sida är hästgalna som mig så det är roligt att kunna prata om pållarna vi tycker om <3
Jag saknar ändå Roy, särskilt att få träna dressyr och sitta på! Känslan när det går bra ger ju sådan kick så det är svårt att få liknande! På Måndag taggar vi!
Igår kom vi fram runt sju, då satt alla och åt och efter maten körde vi någon sång när man satte på sig grejer på öronen och huvudet och ögonen, man såg ju löjlig ut!

Vi har letat Pokemons här mitt i ingenstans, det finns inga! Vi kläckte iallafall några ägg, och jag blev lite bättre på att åka airboard haha! ;D

Nu ska jag fortsätta vara trevlig och kanske ro ut med en båt på "sjön".
Puss o kram A <3

Bilden är från förra veckan :)

Likes

Comments

Allmänt pladder, Astrid

Hej!
Det var en vecka sedan jag skrev något och tyvärr har jag inte ridit sedan dess! Tråkigt, och jag ska bort på släktträff denna helgen, så det blir inte nåt stall förens på Måndag!
Förra helgen var vi ju i Stockholm, och vi hade jättekul! Vi gick på Pokemon jakt direkt på kvällen, sedan var det Grönan hela Lördagen. Jag var jättetrött och hade lite ont i fötterna efter det men det var superkul! På Söndagen kom vi iväg sent från hotellet, men åkte till Mall och Scandinavia och han gå där en stund, jag drack dessutom en latte på Starbucks för första gången, godaste någonsin! :)

På släktträffen kommer inte jag att ha något WiFi, känns som att jag sakta kommer dö utan-wifi-döden.

Mer snart, puss o kram A <3

​MoS: Mall of Scandinavia

Likes

Comments

Allmänt pladder, Astrid

God eftermiddag!

När jag skriver detta sitter jag och Cicci på tåget påväg till Stockholm, tagga! Jag älskar att åka tåg, men tyvärr finns inget WiFi på det här tåget så det var ju inte så roligt… Men iallafall, när ni läser detta så är vi på hotellrummet på Scandic, och har WiFi.

Jag fick skynda mig med Roy imorse, det blev bara lite solskydd, myggspray och kära som skulle på vid hagen. Igår red jag på banan och det gick rätt bra, men jag fick jobba mycket lösgörande igen för att han var stel. Jag red på grammanen så han gick ner i form så att grammanen hängde lite, han går inte ner så bra utan gramman men med går han ner så att den hänger, knäppt! ;)


Jag har inte fått fota på ett tag, och jag skulle vilja bli fotad själv på Roy så att vi kan uppdatera vår headerbild. Men, men, allting händer inte bara för att man knäpper med fingrarna och jag har rätt så mycket att göra i källarn på mitt nya rum!


Puss och kram A <3

Likes

Comments

Astrid, Träning

Hej!

Idag var en sådan där dag som man ligger och drar sig länge i sängen, jag vaknad åtta men orkade inte gå upp förens klockan var halv elva ;D Det var rätt skönt ändå, måste jag säga….

Igår i stallet så red jag en stund på banan och efter en liten uteritt. Han var rätt så slö på banan och jag behövde göra massa lösgörande, men efter det sökte han faktiskt lite nedåt. Jag jobbade inte så mycket med formen, då skulle det ha blivit ett långt pass och vi skulle inte ha hunnit rida ut! Det jobbigaste med stallet just nu är att han vissa dagar inte vill gå ifrån hagen. Men det borde jag väl se som ett bra tecken ändå, det betyder ju att han trivs! Han kan tvärstanna och backa, men han har inte sparkat eller stegrat något iallafall.

Nu tror jag att jag måste gå till stallet, tänkte rida på banan idag också och det ska regna runt ett, så det är nog med nöd och näppe jag hinner rida! Banan blir så himla tråkig när det regnar :)

Puss o kram A <3

Likes

Comments

Allmänt pladder, Astrid, Royal Roy

​Hej!

Det var länge sedan! Inget särskilt har hänt på sistone, jag har varit på Åland och har ridit Roy. Och fikat med kompisar, och haft sleepovers, och badat och bara haft ett sååå skönt sommarlov! Fotat Cec på tävlingar har jag också gjort, haha <3

Som rubriken lyder, STOCKHOLM! Jag och Cec ska på en minitripp till Stockholm Fredag till Söndag och det kommer bli så mysigt, det enda som är bestämt är att vi ska gå på Grönan :) Eftersom detta är en hästblogg tror jag att jag är skyldig till att berätta hur jag och Roy ligger till, eller? Hmm…. Okej då. Vi har gått framåt mycket denna sommar, jag menar när jag tittar tillbaka på våren så tycker jag att jag inte kan rida, typ. Så kommer det vara hela tiden, jag kommer titta tillbaka kanske i vinter och tycka att jag inte kunde rida! Nu blev det lite deep här så jag borde bara ge mig för denna gång!

Vi hörs en annan dag, kram <3

Likes

Comments