Jag var hos läkaren o hon sjukskrev mig en vecka till. Hon sa att det är viktigt att jag vilar o försöker ta det lugnt, ut o gå en runda på eftermiddagen. Jag måste verkligen varva ner, men det känns som jag har 100 bollar i luften o alla ska vara i gång samtidigt. Ibland undrar jag hur jag ska kunna få dom att inte rulla så jädrans fort 🤔

Meeen det är en annan femma.

Nu lägger jag fokus på att faktiskt ta det lugnt.

Men snart är det jul o inte en enda klapp är inhandlad till barnen. Tanken var Gekås men det blev inte av, tror knappast det är lönt 2 dagar innan jul heller för då är det säkert fullt där. Jag får ordna det på nåt sätt. Köper väl dom här i stan eller beställer på nätet. Oxå en panik känsla 😬

Denna julen firar barnen med deras pappor. Casper hos Jimmy, Liam o Jax hos Mattias.

Nästa jul passar bättre att dom är hos mig eftersom jag har en egen bostad då o kan fira julen hemma. Planen för mig denna julen är helst att inte göra nånting.

Jesper ska till sin dotter o fira o syrran tjatar på mig att jag ska komma dit. Hade såklart varit mysigt men ärligt så hade det varit skönt att inte göra ett piss 😁 Bara ligga i pyjamas med ett stort täcke o en stor skål godis framför Tv:n o glo genom serier ✌ Hur härligt låter inte det. Bara stänga av hjärnan o inte tänka på nånting över huvud taget.

Men får se vad det blir för skoj.

Ha det gott o ta hand om er 💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som om inte kyla är tråkigt nog så kom ju snön igår. Dock blir ju faktiskt kylan mildare när snön kommer. Blev en del faktiskt o det var snorhalt ute på vägarna. Idag däremot så är snön helt väck. Inte ett spår av det, som om det aldrig varit snö här över huvud taget.
Jag ska utanför dörren idag så jag hoppas inte kylan har satt sig i luften igen bara. Brr, är det nåt jag hatar så är det vintern. Men den måste ju behaga att dyka upp varje år.

Annars så har jag faktiskt varit hemma från jobbet denna veckan. Det har varit en del huller om buller i skallen på mig, så jag ringde läkaren o dom tyckte jag skulle vara hemma första veckan då jag kan "sjukskriva mig själv", så imorgon bitti ska jag ringa tillbaka igen o få en akuttid, så får vi se om det blir eventuellt någon längre sjukskrivning eller om jag ska jobba igen.
Grejen är ju den att hjärnan sagt sitt nu. Den håller på att säga ifrån nu o sätter stopp. Sjuksköterskan tror jag är utbränd. Men får som sagt se vad dom säger imorgon.
Minnet är ju kaputt så jag har skrivit veckoshema :-) Eftersom jag glömmer precis allting så står där precis allting "Träffa syrran, träffa Maggan, vinterkläder" osv. Jag glömmer vart jag lägger saker, jag glömmer att jag pratat med någon i telefon, jag glömmer ord jag alltid annars använder osv. Som när jag pratade med Caspers fröken i skolan om utvecklingssamtal, en halv minut senare frågar Jesper hur det gick. "Vilket?" frågar jag. "Samtalet" svarar han. "Vilket samtal?" frågar jag tillbaka. O han svarar på skoj "Jaa med han på ica maxi du pratat med". Så jag tänkte för mig själv ööööö vem sjutton kan jag ha pratat med på ica maxi? 🤔 Sen frågar han om jag skojar med honom o påminner mig om att jag pratade med Caspers fröken för bara en halv minut sedan om ett samtal. Jaaa juuuust det jaaaa 🤗
Värsta var ju när jag glömde hur gammal jag var :-D haha. Lite roligt dock såhär i efterhand, men just då var det skit jobbigt eftersom jag fick värsta åldersnojjan. 5 år bara försvann, *poff* sa det, o jag tyckte tiden hade runnit iväg o undrade vart alla åren tagit vägen.

Nåja. Allt löser sig så det borde ju detta med göra. Idag ska jag iallafall till jobbet på ett möte, det har jag skrivit upp ;-) till o med platsen för annars hade jag glömt det.

;-)

Likes

Comments

Samarbetssamtal idag med M o det gick rätt bra faktiskt. Bättre än vad jag trodde det skulle gå. Jag hade dock velat ha barnen mer än varannan helg nu när jag fått lägenhet o Jesper kan ha dom på natten när jag jobbar, men M gick inte med på det. Så vi kör på som vanligt så länge, till jag hittat ett annat jobb. Personalansvarig på jobbet är åter i tjänst den 23:e så jag ska ringa henne direkt.
Annars flyter väl allt på. Mitt närminne har blivit kaos o jag glömmer saker hela tiden. Jag kan tex ha pratat i telefon o Jesper frågar 1 minut senare hur samtalet gick. "ööö vad menar du? Jag har inte pratat med nån?" kan jag säga. Skulle handlat efter mötet idag men kom på att jag inte hade plånboken med mig, i samma veva tänker jag att jag ska köra inom Coop o handla snabbt.
Det är jobbigt faktiskt. Jag tror det har med nattjobbet o göra, plus en inre stress om allt som händer runt omkring.
Nåja, ordnar sig säkert ;-)

Men nu ska jag dra o hämta mina kid-dos. Som jag har saknat dom. Jag ska pussa o krama dom så hårt så ♡♡♡♡♡♡

Likes

Comments

Mycket har hänt sedan sist.

Ni vet att vi flyttade till fyran där Casper försvann in i sitt egna rum ;-) Tyvärr var det mycket som förändrades då. Vad jag än gjorde så var tydligen allt fel. Det klagades på mig hur jag var som mamma, som sambo, hur jag var pga jobbet osv. ALLT var fel, jag kände mig inte uppskattad, eller ens behövd.

Sen tyckte jag att jag inte förtjänade att må så dåligt. Alla gånger jag grät tills jag somnade, jag längtade till jobbet bara för att få komma hemifrån. Så vid det sista bråket vi hade så frågade han mig hur jag tyckte förhållandet var -"Rent åt helvete" svarade jag. Det var så jag tyckte det var. Så där o då var det slut. Jag var mer bestämd än nånsin att faktiskt fortsätta det. Konstigt nog blev han snällare o mer förstående efter jag gjorde slut. Vi bodde ju ihop i 3 månader innan han flyttade.

Eftersom jag jobbar precis varje natt (med undantag alla lördagar o varannan fredag) så var det bestämt att han skulle ha barnen nattetid, den helg jag är ledig (varannan helg) har jag dom, men eftersom jag hade en tom lägenhet så ville jag inte ta dit barnen, så vi kom överens om att jag skulle vara i hans lägenhet med grabbarna. Han flyttade in i sin nya lägenhet i mitten på maj nån gång. Eftersom barnen skulle ha sin plats där så fick han välja vilka möbler han ville ha med, han valde allt. Jag ville dock ha lampan i vardagsrummet kvar, men det fick jag inte. Så jag bodde i Caspers rum. Gick till Mattias under mina dagar o var med pojkarna o gick hem igen. Casper var hos sin pappa o eftersom han är så stor så kan han ringa o komma när han vill, det blir lixom inte samma schema för honom.

Sen krävde Mattias underhåll utav mig, varpå jag sa att jag isåfall inte tänkte betala på hans lån (för möblerna) då jag inte ens har några möbler. Blev ett helvete liv då. Han slängde ut mig från lägenheten o jag fick akut flytta in till min syster o hennes 3 barn. Vi delade upp dagarna med barnen såhär :

Vecka 1 - Jag har barnen måndag, tisdag, fredag, lördag, söndag. Han har dom onsdag, torsdag.

Vecka 2 - Jag har dom onsdag, torsdag. Han har dom måndag, tisdag, fredag, lördag, söndag.

Så vi hade dom 2 dagar var o sen varannan helg. Jag hade dom min lediga jobbehelg. Jag hämtade dom 16 på förskolan o lämnade dom 19 hos Mattias innan jag drog till jobbet. Söndagar lämnade jag dom 15 så jag kunde sova lite innan jobbet började.

Sen blev det en massa bråk om kläder o vad jag gjorde med dom osv. Jag skulle ju inte vara den "roliga lek-mamman" sa han. Under tiden här så hann jag fixa mitt körkort, så vi åkte ju runt o badade o hittade på en massa skoj. Han hade kontakt med familjerätten o sa att han inte trodde dom fick nån mat hos mig o en massa såna trams-grejer. Men vi gick på möte o kom fram till att ha det så som vi bestämt hela tiden, funkade nån gång så blev det bråk igen. Han sa att jag hade stulit deras kläder osv. Bokade en tid ytterligare en gång hos familjerätten o där började vi bråka igen. Gapade på varandra o hade oss. Men kom iallafall fram till att jag ska ha barnen varannan helg då jag betalar han fullt underhåll, fram till jag får dagtidsjobb. Detta gillade han såklart inte, o självklart inte jag heller. Men jag har under tiden betalat fullt underhåll till honom samtidigt som jag haft pojkarna hälften av tiden, med undantag då dom sovit. Jag måste lixom ha råd med. Han ändrade oxå så att jag ska lämna dom klockan 19 söndag kvällarna. Vilket inte jag gillade såklart. Eftersom barnen vaknar vid 06-07 på morgonen o jag ska gå upp då o sen lämna dom 19 o jobba hela natten. Blir väldigt påfrestande. Han hade pratat med sin syster o kompis som med jobbar natt o dom hade sagt att första natten aldrig var några problem. Mm, kanske inte för dom, men jag jobbar 5 nätter ena veckan o 6 nätter andra veckan, jag jobbar mer än en vanlig dagtidsarbetare som jobbar måndag till fredag. Nåja, jag sa att jag skulle försöka, o ärligt är jag nog med näsan i väggen nu.

I oktober träffade jag en. En som jag känt i många år, som jag alltid har saknat. Vi träffades strax före Mattias men jag fuckade det totalt eftersom jag var så jäkla osäker på mig själv. Ni vet, har man varit med om skit hela livet så förväntar man sig inget annat. Det händer lixom inga bra grejer. Men vi fick kontakt igen nu i oktober, o alla känslorna kom på en gång. Jag kände att jag inte ville kasta bort något bra igen utan att försöka, skiter det sig så har jag varit lycklig tiden till dess iallafall, o jag kan med handen på hjärtat säga att jag har aldrig haft en mer stöttande man i hela mitt liv. Han älskar mig o han visar det varje, precis som han gjorde förr men som jag avvisade, han ställer upp o tröstar mig när jag är ledsen, han är min stöttepelare i allt. Han säger varje dag att jag är vacker, att jag är det bästa som hänt han (såklart är hans dotter det bästa som hänt han, vilket är en självklarhet, men utöver henne då såklart). När jag inte orkar vara stark så är han det åt mig. Han är helt fantastisk.

Vi hade ihop det en liten stund men jag fuckade det som sagt. Sen har jag alltid känt en saknad efter honom. Han har alltid funnits i mina tankar. Sen såg jag han av en slump på Badoo o vi började prata igen o kände bara att "jaaa, lets shoot". O det är jag otroligt glad över.

Nu ska jag bara försöka bli av med underhållet så jag kan ha barnen varannan vecka. Jag saknar dom så det gör fruktansvärt ont i hjärtat. Jag letar nytt jobb o hoppas på att jag ska hitta ett snart. Tänkte ställa mig i kö för nån tjänst i våra butiker. Personalansvarige är på semester så jag får vänta tills hon kommer tillbaka den 23:e november. Jag kan tänka mig att det är många som vill gå över att jobba från natt till dag så jag förväntar mig inte att få något direkt, men nån slags kölista borde det ju finnas.

Nåja, så ser livet ut just nu. Bor kvar hos min syster men är hos pojkvännen (Jesper) oftast. Här fått en lägenhet som det är inflyttning på 1 januari, dock en röd dag så den 2 januari går första flyttlasset. Får förhoppningsvis låna lastbil från jobbet så den biten behöver man inte tänka på.

Slänger in lite bilder så ni får nåt o kolla på, tycker själv att det är roligare att läsa blogg när det finns bilder :-)

Bilderna är på syrran, firmafesten med jobbet, när Casper åker till en maskeradfest o självklart på mina barn o min fantastiske bättre hälft <3 råkade dock lägga upp samma bilder flera gånger o orkar inte rensa det nu, så ni får se samma bilder istället ;-)

Likes

Comments

Dag 1 En bild av dig själv + 5 fakta
Dag 2 Något du längtar efter just nu
Dag 3 Något du är väldigt trött på just nu
Dag 4 Ditt senaste köp
Dag 5 En låt som får dig att gråta
Dag 6 En sak du aldrig kommer att göra
Dag 7 Ditt stora beroende i livet
Dag 8 Någon eller några du saknar
Dag 9 Mina favoritskor
Dag 10 En bild av dig själv som du tagit idag
Dag 11 om jag vann en miljon skulle jag..
Dag 12 En sak du garanterat kommer att göra inom 5 år
Dag 13 5 saker du önskar dig
Dag 14 Något du är rädd för
Dag 15 vad har du alltid i din väska?
Dag 16 Favorit motton/ citat
Dag 17 10 personer/saker du skulle ha tagit med dig till en öde ö
Dag 18 En bild av dig själv som barn
Dag 19 En bild som gör dig glad
Dag 20 Dina mellannamn och vad du tycker om dem
Dag 21 Din värsta ovana
Dag 22 Berätta om ett minne från en resa!
Dag 23 Gamla bilder på dig
Dag 24 Dina rädslor
Dag 25 Puss eller krambild med dig och någon annan
Dag 26 5 saker du gör varje dag
Dag 27 En låt som beskriver hur du känner dig idag
Dag 28 Det här vill jag bli när jag är stor
Dag 29 Ditt bästa kärlekstips
Dag 30 Den finaste saken du äger

1 - Dricker en STOR kopp kaffe med myycket mjölk :-)
2 - Kissar ;-)
3 - Diskar, på nåt höger o vänster så är här alltid mycket disk.
4 - Busar med mina småglin :-) *loveit*
5 - Checkar facebook *ett måste* Vad vore livet utan facebook liksom? *ironi*

Jag gör en heel del saker varje dag, oftast så känns det som att jag aldrig är still. Men snart börjar jobbet o då kommer man in i lite mer rutiner ;-) En o annan sittstund borde jag ju kunna klämma in där.

Likes

Comments

Dag 1 En bild av dig själv + 5 fakta
Dag 2 Något du längtar efter just nu
Dag 3 Något du är väldigt trött på just nu
Dag 4 Ditt senaste köp
Dag 5 En låt som får dig att gråta
Dag 6 En sak du aldrig kommer att göra
Dag 7 Ditt stora beroende i livet
Dag 8 Någon eller några du saknar
Dag 9 Mina favoritskor
Dag 10 En bild av dig själv som du tagit idag
Dag 11 om jag vann en miljon skulle jag..
Dag 12 En sak du garanterat kommer att göra inom 5 år
Dag 13 5 saker du önskar dig
Dag 14 Något du är rädd för
Dag 15 vad har du alltid i din väska?
Dag 16 Favorit motton/ citat
Dag 17 10 personer/saker du skulle ha tagit med dig till en öde ö
Dag 18 En bild av dig själv som barn
Dag 19 En bild som gör dig glad
Dag 20 Dina mellannamn och vad du tycker om dem
Dag 21 Din värsta ovana
Dag 22 Berätta om ett minne från en resa!
Dag 23 Gamla bilder på dig
Dag 24 Dina rädslor
Dag 25 Puss eller krambild med dig och någon annan
Dag 26 5 saker du gör varje dag
Dag 27 En låt som beskriver hur du känner dig idag
Dag 28 Det här vill jag bli när jag är stor
Dag 29 Ditt bästa kärlekstips
Dag 30 Den finaste saken du äger

Jag letade igenom mobilen o bläddrade så långt som 7 år tillbaka på mina bilder på Facebook. Jag hittar verkligen ingen pussbild på mig o nån annan. Helt ärligt. Så jag tog en helt färsk bild på när jag pussar Jax, eftersom han inte ville pussa mig :-( Sen såg jag att det hade räckt med en krambild :-)
Nåja, här får ni en färsking på när jag ger Jax en puss mitt under frukosten <3

(bild1)

Likes

Comments

wow!! Long time no see :-)

Hänt en del sen sist. Flyttat bland annat. Till en fyra, så Casper har fått ett eget rum. Helt underbart. De första veckorna så man inte röken av honom, han var i sitt rum hela tiden :-D Till slut fick jag gå in o fråga om vi hade gjort nåt tokigt som han inte gillade, men nope, han tyckte bara om att vara i sitt rum :-) Han trivs. Nu för tiden är han alltid ute :-D

Liam o Jax delar rum o det går bra tycker jag. Visst är det bråk om vems leksaker som är vems men det får man vänta sig i så täta åldrar ;-)
O att det skiljer bara 1 1/2 år på dom märker man gott nu. Som dom kan bråka!! Jag kan bli tokig!! Konstigt nog har jag inte fått några rynkor än :-D
Alla kommer väl på en gång antar jag.

Casper som har fyllt hela 10 år. Helt galet vad fort tiden går. O jag som inte är en dag äldre än 22.
Men japp, jag har alltså varit mamma i 10 år nu.
O jag kan inte tänka mig ett liv utan barn :-)

Imorgon är det Jax tur att fylla år. 2 år. Köpte en tårta till han idag, men det får stå i kylen till imorgon ;-)

Blivit vän med min ena syster igen <3 Det känns så skönt för jag har saknat henne sjukt mycket.
Vi var ute o promenerade idag o det var skönt att få komma ifatt allt som hänt, utan att säga ett ord om det som varit. Fikade o matade änderna.

Näpp, en film med Casper o lite popcorn skadar ju aldrig ;-)

See ya..

Likes

Comments

Dag 1 En bild av dig själv + 5 fakta
Dag 2 Något du längtar efter just nu
Dag 3 Något du är väldigt trött på just nu
Dag 4 Ditt senaste köp
Dag 5 En låt som får dig att gråta
Dag 6 En sak du aldrig kommer att göra
Dag 7 Ditt stora beroende i livet
Dag 8 Någon eller några du saknar
Dag 9 Mina favoritskor
Dag 10 En bild av dig själv som du tagit idag
Dag 11 om jag vann en miljon skulle jag..
Dag 12 En sak du garanterat kommer att göra inom 5 år
Dag 13 5 saker du önskar dig
Dag 14 Något du är rädd för
Dag 15 vad har du alltid i din väska?
Dag 16 Favorit motton/ citat
Dag 17 10 personer/saker du skulle ha tagit med dig till en öde ö
Dag 18 En bild av dig själv som barn
Dag 19 En bild som gör dig glad
Dag 20 Dina mellannamn och vad du tycker om dem
Dag 21 Din värsta ovana
Dag 22 Berätta om ett minne från en resa!
Dag 23 Gamla bilder på dig
Dag 24 Dina rädslor
Dag 25 Puss eller krambild med dig och någon annan
Dag 26 5 saker du gör varje dag
Dag 27 En låt som beskriver hur du känner dig idag
Dag 28 Det här vill jag bli när jag är stor
Dag 29 Ditt bästa kärlekstips
Dag 30 Den finaste saken du äger

Största rädslan är såklart att något ska hända mina barn. Eller mig så barnen inte har mig kvar. Fy så hemskt 😢
Jag är rädd för att det ska bli krig. Att jag inte kan skydda mina barn, eller att barnen ska behöva bli rädda för något.

Likes

Comments

Dag 1 En bild av dig själv + 5 fakta
Dag 2 Något du längtar efter just nu
Dag 3 Något du är väldigt trött på just nu
Dag 4 Ditt senaste köp
Dag 5 En låt som får dig att gråta
Dag 6 En sak du aldrig kommer att göra
Dag 7 Ditt stora beroende i livet
Dag 8 Någon eller några du saknar
Dag 9 Mina favoritskor
Dag 10 En bild av dig själv som du tagit idag
Dag 11 om jag vann en miljon skulle jag..
Dag 12 En sak du garanterat kommer att göra inom 5 år
Dag 13 5 saker du önskar dig
Dag 14 Något du är rädd för
Dag 15 vad har du alltid i din väska?
Dag 16 Favorit motton/ citat
Dag 17 10 personer/saker du skulle ha tagit med dig till en öde ö
Dag 18 En bild av dig själv som barn
Dag 19 En bild som gör dig glad
Dag 20 Dina mellannamn och vad du tycker om dem
Dag 21 Din värsta ovana
Dag 22 Berätta om ett minne från en resa!
Dag 23 Gamla bilder på dig
Dag 24 Dina rädslor
Dag 25 Puss eller krambild med dig och någon annan
Dag 26 5 saker du gör varje dag
Dag 27 En låt som beskriver hur du känner dig idag
Dag 28 Det här vill jag bli när jag är stor
Dag 29 Ditt bästa kärlekstips
Dag 30 Den finaste saken du äger


Jag har inte så många bilder på när jag var liten, i princip alla är hos mormor, några har jag men dom orkar jag inte rota fram nu, så jag letade bilder på Facebook ;-) Funkar lika bra det.

Bild 1 är när jag håller i min systerdotter som nu är hela 19 (!!!) år. Jag är väl runt 11-12 på bilden.

Bild 2 är på alla mina systrar o jag. Jag sitter i stolen o tippar på att jag är runt 3-4 där.

Bild 3 vet jag inte vad jag håller på med. Jag hade precis fått Casper där så jag är 20 år. Försöker se snygg ut bara :-D

Bild 4 är jag 23 år.

Bild 5 är jag 22 år o bara några dagar innan hade jag o Casper flyttat in i vår tvåa på slåttervägen i Halmstad från hembyn Oskarström. Dessutom är jag brunhårig där ;-)

Bild 6 är nu. 30 år.

Likes

Comments

Dag 1 En bild av dig själv + 5 fakta
Dag 2 Något du längtar efter just nu
Dag 3 Något du är väldigt trött på just nu
Dag 4 Ditt senaste köp
Dag 5 En låt som får dig att gråta
Dag 6 En sak du aldrig kommer att göra
Dag 7 Ditt stora beroende i livet
Dag 8 Någon eller några du saknar
Dag 9 Mina favoritskor
Dag 10 En bild av dig själv som du tagit idag
Dag 11 om jag vann en miljon skulle jag..
Dag 12 En sak du garanterat kommer att göra inom 5 år
Dag 13 5 saker du önskar dig
Dag 14 Något du är rädd för
Dag 15 vad har du alltid i din väska?
Dag 16 Favorit motton/ citat
Dag 17 10 personer/saker du skulle ha tagit med dig till en öde ö
Dag 18 En bild av dig själv som barn
Dag 19 En bild som gör dig glad
Dag 20 Dina mellannamn och vad du tycker om dem
Dag 21 Din värsta ovana
Dag 22 Berätta om ett minne från en resa!
Dag 23 Gamla bilder på dig
Dag 24 Dina rädslor
Dag 25 Puss eller krambild med dig och någon annan
Dag 26 5 saker du gör varje dag
Dag 27 En låt som beskriver hur du känner dig idag
Dag 28 Det här vill jag bli när jag är stor
Dag 29 Ditt bästa kärlekstips
Dag 30 Den finaste saken du äger

Jag har varit på resa 1 gång bara. Om man bortser från danmark o norge då såklart.
Ett minne från den resan är självklart värme! Jag åkte med min dåvarande pojkvän (Caspers pappa) o hans mamma o hennes pojkvän till Turkiet -Alayna. Där badade vi på stranden, åkte upp i bergen, festade o åt på restaurang varje dag. Vi hade jättebra. Dock brände jag min näsa så jag skämdes lite för att gå ut de sista dagarna.
Självklart ett land jag skulle vilja resa till fler gånger.

Vi bodde på hotell Luxor.

Sanden var så varm att man inte kunde gå i den. Man fick springa till havet.

Likes

Comments