Lördag

Ingen bra dag. Det var halt och regnade, riktigt tråkigt väder.
Lollo: 5a i första heatet, däcken spann bara i starten och växeln hoppade ur i målkurvan. 5a i andra heatet, vet inte riktigt vad som hände men det kändes inte så bra. 5a i tredje heatet.
Helen: Kunde inte starta i första heatet eftersom bilen inte startade. Hann laga den till andra heatet och där slutade hon 6a. 5a i tredje heatet.
Ronny: 6a i första heatet. 4a i andra och 5a i tredje.
Söndag
Lollo: 3a i första heatet. Visste att poängen inte skulle räcka till final så körde bara för att ha roligt sista heatet. 6a där efter att ha hamnat i sanden och sladd i kurvorna, men det var riktigt kul. Bara egna bud på bilen.
Helen: 4a i första heatet. 2a i andra heatet efter en kanonstart. Inga bud på bilen.
Ronny: 4a i första heatet och 5a i andra. Inga bud på bilen.
Alla hade jättekul så nu laddar vi om för nästa tävling.

Likes

Comments

Idag var det folkrace i Årsunda som gällde. Besiktade bilarna igår eftermiddag och åkte till banan tidigt imorse.
Lollo: 3a i första heatet, 4a i andra och 4a i tredje. 10 poäng och det räckte till en C-final där hon blev ut knuffad i sanden och fastnade, slutade som 6a men nöjd ändå. Bara egna bud så bilen följde med hem.
Helen: 4a i första heatet, 4a i andra och 5a i tredje. 8 poäng men det räckte tyvärr inte till nån final. Inga bud på bilen så den fick följa med hem.
Ronny: 5a i första heatet, 4a i andra och 5a i tredje. 7 poäng men det räckte tyvärr inte till nån final. Inga bud på bilen så den följde med hem igen.
Alla är nöjda efter dagen så nu laddar vi om för nästa tävling.

Likes

Comments