Skrevet i : Blogg

Hei alle fine.

Så er vi her igjen etter 16 dager ikke aktiv, altså hva driver vi med!? For å være ærlig så hadde vi gitt opp bloggingen, for å jobbe så beinhardt som 4-6 timer med et innlegg og at vi får bare et fåtalls lesere gjør bloggingen rett og slett ergerlig!
Så i forgårs så var det en venn fra blogg.no som lurte på hvor vi bar blitt av og at hun savnet bloggen vår. Og sånn gjør noe med en, man blir veldig glad når noen sier at de savner bloggen vår.

Så dermed gikk det til at vi laget en blogg på hunden.no, vi har kun skrevet presentasjonen og et innlegg der. Men vi trives veldig blandt andre lidenskapelige hundeeiere og hundebloggere!
Dette har ingenting med nouw å gjøre, tro oss! Men vi er lidenskapelige hundeeiere, og føler at vi kanskje ikke passer inn her med våre dager og bilder av hund hele veien. For her er det jo hverdagsbloggerne, sminke og beauty, mote og stil, livsstil, reising osv. Som gjelder... Og vi føler det at vi ikke passer helt inn med vår flashing livet med hund blogg.

Så vi har bestemt oss for å blogge på hunden.no når det gjelder vår hverdag og våre hunder, men så tenker vi det at vi har jo mer på hjertet enn kun hund! Så hvorfor ikke bli her på nouw med en ny blogg? En blogg som vi omhandle alt annet vi virkelig interesserer oss for, om verdensproblemer, meninger, tanker, mat, klær osv. Vil ikke det bli bedre?

Kanskje vi da kan føle oss mer hjemme her og føle oss mer inkludert dammen med dere andre som blogger her inne, for det ville jo helt ærlig vært fantastisk! Å være en del av et bloggforum der vi ikke snakker & deler alt om temaet hund, men er som "alle andre".
Det er på tide å ta et oppgjør, og det betyr det at det vil bli opprettet en ny blogg her på nouw som vil være oss som mennesker og ikke hundefolk!

Vi kommer nok til å lage en ny blogg i løpet av påsken, og når den er klar vil vi dele den her med dere. Håper det at dere kanskje vil like vår idé, og at du ønsker å følge oss videre på et nytt eventyr som livsstil - hverdags bloggere!
Fortell og si din mening i kommentarfeltet, så snakkes vi snart igjen!

- T & Y

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • Skrevet i : Blogg

Likes

Comments

Skrevet i : Black Safir


I dag fyller vår baby, vår treningspartner, turkamerat og vår livets medisin 2 år ❤️🎈

Du kjære Safir er den snilleste, fineste og mest spesielle jenta vi har i vårt liv. Uten deg hadde ikke livet vært det samme, du får oss til å le, du gir oss utfordringer og du er verdens herligste!
Tenk at tiden har gått så fort! Vi har skapt så mange minner, vært på mange eventyr og hatt de mest fantastiske stundene sammen allerede, og mange mange flere skal det bli ❤️

Tenke seg til at den lille bebisen vår har blitt voksen dame, men du skal vite det lille frøken at du kommer alltid til å være babyen vår og selv om du er voksen, så betyr ikke det at du ikke skal bruke de store parabolene dine som står rett opp oppå hodet ditt! Vi er stolt av å være dine "foreldre" gullungen vår og vi gleder oss til mange mange år til sammen med deg ❤️

Vi er så uendelig stolt av deg og våre hjerter svulmer av kjærlighet til deg ❤️
I dag er det din dag og vi skal skjemme deg bort som bare vi kan, for du er vår prinsesse og ingenting er bra nok og godt nok for deg 💖

De beste snutesuss, klemmer kommer til deg gullungen vår på din 2-års dag!
Pappa og mamma elsker deg høyere enn noe annet ❤️

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg

Heihei...
Ja, det er liksom en evighet siden sist vi var inne
på bloggen! Og ja vi vet vi var ekstremt slemme å legge ut en giveaway og aldri kom tilbake med vinneren, men vi har helt seriøst hatt så mye nedturer og noen oppturer i den siste tiden at vi regelrett har bare lagt bloggen på vent...

Vi vet ikke hvor mye vi kommer til å blogge nå, om vi er tilbake for fullt eller om vi kommer litt senere i løpet av våren... Men vi vil i alle fall si det at vi er i live og vi har ikke gått under jorden. Men noen ganger er livet bare sånn at blogging har faktisk ikke plass, og ting er litt rotete...

MEN, giveaway vinneren skal få lov til å få sin premie så fort det lar seg gjøre... Og vi har valgt at @SusieQ skal få æren av å vinne 🙂 Om du sender en melding her på nouw så hadde det vært supert!

Om dere fortsatt er interessert i vårt liv og hva som skjer om dagene så følg oss på sosiale medier:
Instagram: @terje.yvonne
SnapChat: terje.yvonne
Facebook: Terje Yvonne Nåtedal

See you later!

Xxx Terje & Yvonne + 4beinte

  • Skrevet i : Blogg

Likes

Comments