Övrigt, Om mig/kontakt

Godmorgon måndag och underbara du!

Idag börjar jag min praktik som kommer vara i 3 hela veckor, nervöst men så spännande. Börjar 14.00 idag och jobbar till 21:30 ikväll, vilket enligt mig är en skit dålig tid haha. Dagen har precis börjat och jag är hemma igen när den har slutat.

Jag hade tänkt att börja dagen med en 20 saker ni ,(kanske), inte visste om mig:

1. Jag hade tandställning när jag var typ 11 år till 13.

2. Jag har synfel men är VÄLDIGT dålig på att använda mina glasögon hehe, vilket har lett till att jag ser ännu sämre nu.

3. Jag gråter ganska så lätt om någon annan gör det.

4. När jag lägger mig i sängen för att sova så lägger jag mig alltid på rygg, korsar benen och lägger båda händerna/armarna på sidan av min kropp ovanför täcket. Tycker det är jätte skönt att somna så haha :)

5. Några av mina kompisar har lagt märke till att jag nästan alltid kollar ner på folks fötter och kollar in vad dem har för typ av skor, inte lagt märke till det själv fören nu på gymnasiet, så ibland kan jag komma på mig själv.

6. När vi ändå är inne på saker som har med fötter att göra så finns det en sak jag alltid gör på t.ex. stranden eller i badhuset. Asså detta är verkligen något jag skäms lite för hehe, men jag räknar nästan alltid personers tår. Alltså jag vet, detta är så skumt det kan bli men det är något jag gör. Det är inte så att jag ställer mig framför en person och börjar räkna, utan jag gör det diskret. Tror det är för att jag såg en äldre kvinna med 6 tår en gång i Grekland när jag var betydligt yngre och blev säkert rädd för det. JAG SKÄMS.

7. Jag och Moa räddade en stor fågel när vi var mellan 5-7 år för att en av våra katter nästan bet ihjäl den. Vi byggde ett jätte fint bo åt fågeln i ett träd här på gården som vi var så stolta över, eftersom vi inte trodde att katterna kunde klättra upp i trädet. Tyvärr trodde vi fel hehe.

8. Det är väldigt sällan jag kan ta mig igenom en film utan att gråta.

9. Det är nästan omöjligt för mig att sitta still när jag pratar i telefon. Går alltid runt och pratar.

10. Jag är väldigt dålig på att spara pengar i mellan åt.

11. Min födelsedag är 26 mars, så inte jätte långt kvar tills jag fyller år. (lägg det på minnet ;) )

12. När det kommer till att ligga och sola under en längre tid så blir jag så uttråkad. Jag måste nästan alltid göra något, allt från att spela kort, bygga ett sandslott, måla, what ever bara jag inte behöver ligga och pressa i solen under en lång tid.

13.Jag har aldrig sett Star Wars, Harry potter eller Sagan om ringen filmerna.

14.Jag är pollenallergiker och det är HEMSKT.

15. Jag har inte en aning om hur man sätter på en tvättmaskin, trots att mamma har visat mig tusentals gånger.

16. Jag fryser nästan alltid.

17. Jag lyckas alltid skämma ut mig!

18. Jag gick på bugg när jag kanske var mellan 6-8 år, men fick sluta för att jag blev för yr av allt snurrande haha.

19. Hip hop var något jag ägnade mycket tid på när jag var liten, vilket inte märks på mina "dansmoves" idag hehe.

20. När jag var liten kunde jag alla Sveriges landskap och nästan alla deras landskapsdjur. Idag kan jag inget. ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vad är egentligen meningen med livet? Den frågan ställer jag mig själv ganska ofta om jag ska vara ärlig och jag har aldrig något riktigt svar på vad som egentligen är meningen med just mitt liv. Jag tror inte bara det är jag som har funderat på detta?

Jag har nästan allt man kan önska sig, bra kompisar, en frisk familj som är så fin, jag går på en bra skola och får näst intill allt jag ber om. Frågan är nog egentligen inte vad meningen med livet är, utan HUR jag vill leva mitt liv och HUR jag lever mitt liv just nu. Men trots att jag har allt det där så mår jag ändå inte alltid bra och varför det känns så vet jag inte riktigt. När jag skriver det så känner jag mig otacksam för jag vet att finns så många där ute som har det mycket värre än jag och önskar inget annat än att få en frisk familj och stöttande vänner.

Jag tror det är många som stör sig på livet, bland annat för att man nästan gör samma sak varje dag, går i skolan/jobbet, kommer hem, gör läxor, äter och sover, men också för att många inte har allt det där man önskar sig ha i sitt liv. Meningen med livet är inte samma för varje person, men många tycker säkert att meningen med livet är att ha personer omkring sig som älskar en och som man älskar själv. Medans en del personer tycker att meningen med livet är att ha ett arbete man trivs med medan andra tycker att det är att se världen.

Att tänka på vad meningen med livet är kan vara svårt för vissa men också positivt och spännande. Jag tycker det viktiga är att vi ska bli oss själva, inte någon annan och att även försöka göra andra glada och på så sätt göra livet lättare för dem. Jag är en person som sätter alla i min närhet, även personer som jag inte direkt känner, före mig själv, vilket både kan vara positivt och negativt i vissa situationer. Jag försöker alltid hjälpa och finnas där för personen/personerna så gott det går. Detta har gjort att livet har blivit ytterligare mer meningsfullt för mig.

Man får mycket mer än vad man ger, kom ihåg det!

Likes

Comments

Söndagsångesten slog mig så fort jag vaknade imorse och det enda jag ville var att få somna om igen. Men gick det? Svar nej.
Kvällen igår var rolig och träffade ganska mycket nytt folk vilket alltid är kul. Kändes lite sådär först eftersom jag nästan inte kände någon alls, men folk kom hela tiden fram och hälsade vilket alltid är lika trevligt. Tjejen som jag var och firade verkade ha en toppenkväll och det är ju huvudsaken <3.

Idag har jag faktiskt inte hunnit med så mycket, eller rättare sagt så har jag inte orkat, vilket kanske inte är så konstigt hehe. Som jag har berättat så skulle jag egentligen hängt med en del av släkten i förmiddags och pimpla + grilla, men för min del blev det tyvärr inget med det för kände att jag verkligen behövde sova ut. Kom däremot nyss hem från Anderstorp för att min yngsta lillasyster hade träning + att Moa och pappa höll i barnträningen innan deras träning, så kände för att följa med och titta på dem med mamsen.

Tänkte vara lite duktig så har bytt om till träningskläder nu för att ta mig ut till löpbandet i en av våra små stugor på gården. Min kropp behöver röra på sig känner jag så ska köra intervaller och lite styrka på det. Puss

Likes

Comments

Godmorgon på er, eller är kanske inte direkt morgon längre hehe.
Igår var jag ju på Ullared och asså det var knappt inga där, aldrig varit med om att det varit så lite folk på Ullared. Kändes som att alla är och åker skidor typ? Men det var i alla fall jätte skönt att kunna gå där inne utan att trängas med alla andra människor och kunde hitta det jag letade efter i lugn och ro.

Idag är det som sagt lördag och jag ska på 18-årsfest ikväll, vilket ska bli skit roligt! Jag ska till Amanda senare i eftermiddag och så ska vi fixa iordning oss ihop och sen runt 20.00 drar vi oss mot stället där vi ska vara. Hoppas verkligen på att det blir en lyckad kväll!


Likes

Comments

Vilken toppendag jag har haft idag, verkligen haft det så mysigt och roligt med Lisa. Har verkligen turen att få ha en så fin vän som henne, inte lätt att hitta sånna!
Dagen har som sagt varit lyckad och har bestått av mat, mat och ännu mer mat, känns det som i alla fall haha. Nä, men vi hittade det vi sökte efter i butikerna + lite till och självklart har det blivit massor av skratt också.

En väldigt konstig situation vi var med om idag som jag måste berätta lite smått om var när vi skulle äta lunch inne på Vapiano. Vi får vår mat som va skit god rent ut sagt och allt är så himla mysigt, tills det kommer en tjej och en kille på kanske 30-35 års åldern och sätter sig vid bordet jämte oss. Vi märkte direkt att dem höjde rösten mot varandra och stämningen mellan dem verkade verkligen inte bra. Det hindrade mig och Lisa från att prata eftersom det enda vi hörde va dem två som satt och tjafsade med varandra, vilket jag personligen tycker är sjukt onödigt att göra det på restaurangen där massor utav folk sitter. Tycker liksom att dem kunde tagit den konversationen någon annanstans.
Självklart små kollar man lite åt sidan på dem, det blir liksom nästan automatisk eftersom dem sitter jämte oss och nästan skriker till varandra, speciellt tjejen och man undrar vad dem håller på med. Dessutom sa tjejen en sak till Lisa som jag tycker va sjukt onödigt av henne, hon kan väl visa lite mer mognad? Blir så trött på sånna människor som uppför sig illa och inte förstår rätt och fel. Dem kunde i alla fall visat lite mer respekt, åhhh.

Men dagen i sig har varit suverän och imorgon bär det av mot Ullared på förmiddagen med mamma, Moa, Ellen och min fina mormor <3

Likes

Comments