London - Stockholm - Östersund

Sitter nu på Heathrow och väntar på flyget till Stockholm. Fattar inte att det snart är jul, tiden har gått så fort. Det kändes som om att jag precis kom till London. I alla fall så klev jag upp 03.40, beställde en Uber och var på flygplatsen vid 05.00. Hade inte ätit någon frukost så bestämde mig för att gå till Heston´s "The Perfectionists´ Cafe". Där beställde jag en classic burger och det jag tog till det var ett glas bubbel. I know the time! Frågade till och med servitrisen om det var socialt acceptabelt att ta ett glas innan 6 på morgonen. Vi kom fram till att jag kunde gå "all in" då det är min första lediga dag. Längtar så till att komma hem och få träffa familjen och vännerna! <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

The story 

​Hello again! 

Till att börja med så kan jag berätta att allt har börjat att ordna upp sig. Thanks for that! I alla fall så sitter jag nu på Joe & The Juice (jag vill lägga till ett "bar" där i slutet, vet inte varför). Jag kan garantera er att jag inte går hit enbart för att Joe & The Juice har j*ävligt snygga killar som arbetar bakom disken. Nej nej utan jag går hit enbart för de delikata, utsökta och underbara mackorna! (Eller?... ;)). Mycket har hänt. Sist jag uppdaterade min blogg var när jag satt på Arlanda och var på väg till London på semester i en månad. Nu sitter jag är i London, 4 månader senare. Inte var det för någon kille jag flyttade hit. Nej. Jag flyttade för att jag fick erbjudandet att ha min praktiktid på Urban Retreat at Harrods. Sagt och gjort flyttade jag, papperna hade jag skrivit under så egentligen var det bara att börja när jag kom. Om det inte hade varit så att hon som jag skulle ha som mentor hade slutat. Ca en månad senare hade de ännu inte lyckats med att hitta en mentor till mig. Shit tänker jag: jag måste liksom ha en inkomst. Så jag tog jobbet som servitör vid "The Worlds End Market" in Chelsea. Mycket lärorikt och roligt jobb, snobbiga kunder och arga kollegor. Det slutade i alla fall med att jag valde att sluta på grund av ett mycket dåligt arbetsklimat. (Mer om det i ett annat inlägg). Jag har nu valt att lägga Harrods på hyllan då jag fick erbjudandet att börja som lärling på Daniel Hersheson salon in Mayfair. Vilket är mitt i smeten så jag klagar inte! 

Där var en överblick om vad som hänt sedan sist. Nu får ni faktiskt ta och ursäkta mig men jag ska ta och njuta färdigt av min energy shake och samtidigt låta mina ögon vila på fyra väldigt snygga males! ;) 

Likes

Comments

an awfully big Adventure 

​Ja... Då sitter jag på Arlanda nu. Med ett champagneglas och ett fat med linguini framför mig. Kan det bli bättre? Ett nytt kapitel i livet har börjat. Kapitel: Vuxenlivet. Studenten.... Gick fort... Det var blandade känslor... Men mycket mycket mycket roligt. Just nu är det 45 minuter tills mitt plan till London lyfter. Känns konstigt. Bara tre dagar efter studenten så lämnar jag mitt hemland Sverige. Uppvuxen i Jämtland Östersund. Jag kan gatorna utan och innantill (även i ett salongsberusad tillstånd. Som tillexempel efter att jag varit på Marite eller Oscars en fredags/lördags kväll). Ny ska jag upptäckta nya gator, gränder, restaurang, butiker, parker, klubbar, kultur, språk och framförallt människor. Nervös och upprymd det är vad jag är. Både inför en månads vistelse i London. Men även för det som sker efter London. För det är då jag flyttar till Stockholm. Ha de gött allihopa! <3 


(Anledning till att jag inte bloggat på riktigt riktigt riktigt länge är för att jag fokuserat allt min tid på familjen, vänner och framför allt studentlivet. Men det är ju över sedan i fredags så. Som jag så tänker jag inte be om ursäkt för att jag inte bloggat på ett tag. Men som jag skrev i ett tidigare inlägg: Tar någon illa upp så ber jag naturligtvis om ursäkt <3 )

Likes

Comments

Lördag

Ja, det är faktiskt sant. Jag var på fotboll i torsdags!. Nog för att jag är gay så kan även jag sitta på en läktare och heja och skrika så att halsen blöder. Hahah skämt åsido. Vi fick VIP biljetter av Häggen som jobbar på Adidas. Stort tack för det! Det var en bra match. Även om vi förlorade så hade vi flera målchanser. Att se AIK:s hejarklack var över dess like. De sjung konstant under hela matchen. Viftade med banderoller och flaggor. Under andra halvleken så satte de igång, på hela läktaren, sådana här "fyverikrier som gnistrar". Det var väldigt roligt att se. Jag hejar inte på AIK och man får säga vad man vill om dem. Men deras sammanhållning på läktaren är otrolig! När jag var på fotbollen så uppfylldes även en dröm. Vad det var för dröm tänker jag tyvärr inte säga. Även om den redan slagit in, haha. Det jag kan säga är att jag blev förvånad och väldigt väldigt glad. 

I går var jag ut (oj vad ovanligt). Så i skrivandets stund ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Det var bara jag och Hanna. Vilket var super mysigt. Vi drack lite bubbel med vi gjorde oss i ordning och allt vad det innebär. Sedan bar det iväg till Oscars där vi träffade annat roligt folk. Större delen av kvällen spenderades på dansgolvet. Efter krogen blev det Maxmat och film i soffan, i alla fall för min del. Tänker nu se klart på filmen och inte gå upp från sängen fören den är klar. Trevlig helg på er!  

Likes

Comments

Marsa Alam, Resta Grand Resort 

Två veckor i Egypten gick snabbt. Jag var oerhört nervös inför halvtidsprovet helgen innan vi åkte så det var mycket skönt att bara ligga på en solstol, dricka drinkar och läsa. Som Morran skulle säga "... o bara vara o så". Åkte med mamma och min gudliga moder. Dock så får vi se om jag följer med nästa år. Då jag kanske har en pojkvän. I alla fall, påsken spenderades uppe i stugan, med släkten. Vilket var mycket roligt. Vi kom hem tidigt på skärtorsdagen så sjävklart övertalade jag mamma om att vi skulle åka upp till stugan på långfredagen. Så att jag kunde gå på Full Moon Partyt på Oscars. Det var super roligt för att det var så mycket roligt folk ute. Den kvällen/natten slutade med att jag kraschade hos Matilda (tack Matilda) tillsammans med Rasmus. Tisdag (denna vecka) var min första dag på skolan sedan en månad tillbaka, och jag var bakis. Varför jag var det var för att jag blev bjuden på VSParnas officiella SM-fest som hölls på Oscars kvällen innan. Jag tog med mig Emma så det var hon och jag, två frisörer och väldigt många som åker skidor, haha. Roligt var det! I alla fall så hade vi i Studentkommittén i dag ännu ett möte. Nästa vecka är det 50dagars på Marite. Veckan därefter åker jag och några från Samhälle-fotboll på Studentkryssning till Åland. Efter det är det lite mer än två veckor kvar till Friskolebalen. Det känns som om det inte var mer än två veckor sedan det var 100dagars. Att jag ska ta studenten blir mer och mer verkligt!   

Likes

Comments

That's Life 

Att det nästan skulle ta en månad tills mitt nästa inlägg var inte planerat. Det går i alla fall emot ett av mina Nyårslöften. I alla fall, I'm alive och ska jag vara ärligt så vill jag bara knyta ihop säcken. Jag har aldrig varit skolless, vilket jag inte är, men just nu vill jag inte få fler uppgifter. Inte för att vi har så pass många uppgifter så att skrivbordet översvämmas, men det är stora uppgifter som tar tid och framförallt sömn. När det gäller skolan så har jag väldigt höga krav på mig själv, vilka jag lever upp till och därför vill jag bara avsluta allt nu och få betygen. Men det är bara att fortsätta att fortsätta kämpa på. Eller som Doris skulle säga: "Fortsätt simma fortsätt simma fortsätt simma simma simma". Tänker jag efter så har jag alltid och tycker fortfarande om att sitta vid skrivbordet och skriva på en uppgift långt in på kvällen tills fingrarna får kramp. För att sedan skicka in den, få återkoppling och sedan är det klart.

Tid tycker jag, just nu, är någonting som bara flyger iväg. Måndag fredag måndag fredag och rätt vad det är så står jag där på trappan tillsammans med mina klasskamrater och blickar ut över föräldrar, släktingar och lärare. Jag fattar inte hur jag ska hinna med allt. Surrealistiskt är vad jag har känt och tänkt inför Studenten. Att det liksom bara är något som sker på amerikanska filmer. Men i dag när vi i studentkommittén hade möte och satt där och planerade sista veckan för oss treor blev allt så verkligt. Jag tar f*n Studenten i år. I vilket fall som helst så längtar jag och till er som faktiskt är skolless kan jag bara säga: Fortsätt kÄMPA!

Likes

Comments