Header

Känner att det va lite längesen jag pratade om själva ridningen på min skola så kanske ska göra det lite kortfattat nu. Är hemma och har datorn på skolan och blir jobbigt att skriva super lång text på mobilen hehe.

Iallafall så vann jag och bästaste Weltina skolmästerskapet i dressyr, vilket känns helt sjukt för kändes inte alls bra när vi red. Hon blev spänd och stel och jag bara slutade rida(ungefär som jag brukar göra när jag kommer in på dressyrbanan)
Men vi vann iallafall, vilket är super kul!
Sen så är det igentligen inget mer speciellt som hänt, har jobbat nu på lovet i 2 dagar och är alltid super kul. Har hand om en unghäst nu som är bergas uppfödning. Han är en valack som är 3år(fyller 4iår). Ganska långa ben men känns inte stor att rida. Tror han är 1.70 eller mer i manken.
Så himla gosig är han! Super valpig och påminner mycket om min hund Ozzy. Har blivit super fast i denna hästen. Senaste passen har gått såå himla bra och han vill verkligen lära sig. Men men somsagt skriver jag längre sen.Just nu tränar vi mycket Markarbete/hoppning på lektionerna för att det snart är kval i hoppningen till finalen i skolmästerskapet.
Och att ha mycket Markarbete/hoppning är inget jag tackar nej till!😉

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments