Header

Hola. Skrev nyss ett inlägg på datorn men mammas data bara la av och orkar inte vänta tills den startat igen tar seriöst typ en halvtimme. Hon har världens tegelsten. Men aja. Va ute med Melina igår vi träffa några, va i grottan och Spånga. Sen när jag kom hem gick jag och la mig och kollade på film. Felicia kom hem vid 4 imorse. Men som tur va så vaknade jag inte av de.
Spöregnade imorse också. Mys som fan att vakna upp till. Skulle åkte till kista med Melina men hon behövde städa hemma så hon kunde inte. Så blev att jag inte gjorde något idag. Får se om jag orkar göra något ikväll. Är inte så säker på de då jag just varit sjuk och vill inte bli de igen så borde ta de lugnt. Och har verkligen varit på jättedåligt humör hela helgen typ.

Längtar tills imorgon som faaaan. As taggad på ridning.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Helo everybody.
Ligger i sängen och kollar på tv. Va hemma idag från skolan också då man måste va hemma typ 48 timmar efter man kräkts för att inte smitta osv, plus att jag va väldigt yr i morse och hade feber.
Felicia ska ha kräftskiva hos Lisa ikväll så ska träffa Melina och sen kanske Emma,josse och becca också. Tror vi bara ska ta de lugnt och prata osv orkar inte göra något annat eftersom jag är lite sådär.
Längtar som fan tills på söndag. Vill rida nuu. Btw lyssna på den här låten den är sååå braLikes

Comments

Kräktes två gånger inatt... Plus har ont i magen idag igen. Jag gick hem igår för hade världens kramper i magen.
Har även typ ingen röst kvar.. Så blir hemma idag. Äta nudlar och dricka te plus äta massa halstabletter..Likes

Comments

Hejsaan, igår sov becca hos mig och vi åt chips hade supermys, va ute mes Martin ett litet tag och åkte moppe så de va chill.

Började 8 imorse, Felicia skjutsade oss till skolan och sen så gick jag till typ 1 och sen så gick jag hem för fick värsta kramperna i magen så kunde inte gå eller sitta de gjorde såå ont. Har vilat ett tag nu och de börjar kännas bättre. Äter pencillin nu så då får man ont i magen.
Ska nog inte göra något speciellt ikväll mer än att kanske träffa någon. Felicia är borta på studentmöte så får laga mat själv.
Men vi hörs lite senare för ska fixa lite saker hemma nu. Här är iallafall dagens outfitLikes

Comments

Idag så red vi ute på koängen då ridhusen va upptagna pga tävlingar. Men de gick bra ändå. Va suuper varmt idag och de jobbiga är att de inte finns någon skugga på ängen men aja.

Taz är en vilding ute haha, men man märkte att han bara gjorde de av glädje för han ville springa. Och han va lugn när han inte skrittade, hahah. De enda han gjorde i skritten va bara typ trava på sidan liksom och en gång hoppa han rakt upp i luften men de va liksom inte mer än de, i galoppfattningarna kunde han ta som ett litet skutt i början men sen så gick de bra. Så de va ett roligt ridpass. Jobbade inte så hårt för dels va de så varmt och ville liksom mest ha kontroll på hur han va ute osv. Han blev jätte fin i slutet, mest i traven och då sökte han sig neråt fint. Han har ju väldigt hög form, för han har ju väldigt kort hals. Men de går att få lägre form bara man jobbar dit sig.
Så de va ett roligt ridpass!Likes

Comments

Scarf SkullScarf Skull Black
89:-kimstore
MiriamNadineRosaritoRosaFanny
199:- bikbok              199:- Bikbok              299:- Bikbok               249:- Bikbok          249:- Bikbok
                                               RB DuncanPhone Sticker 5
                                                 249:- Bikbok                59:- Bikbok
 
Gina 129:-                                   Gina 49:-                                 Gina 59:-
 
 


Likes

Comments