Header

heeej :)
Idag har jag varit i skolan som vanligt... slutade 14.00 :) gick hem sen kom jossan till mej och då tonade jag hennes hår :D SKit fint blev de på henne :D Hon fick typ sandré :D Imorgon ska vi fortsätta kolla på madagaskar ¨på tyskan... Fattar inget men man slipper lektion iallafall (y)
Vad har ni gjort dåå? :D Skriv era bloggar o kommentarer så jag har något att läsa ;D Imorgon vet jag inte vad jag ska göra ... Slutar 4.... Hatar torsdagar... Men vi hörs senare eller imorgon :)
?Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heej:/
asso jag vill så gärna bli medryttare! Men får typ inte... :/ Asso jag rider en gång i veckan på en ridskola (på söndagar). Och de är aaaaaas kul! Men tänk att få rida själv oxå och hoppa så högt/lågt man vill och rida dressyr som man vill och ibland bara mys-rida ut i skogen och galoperra på ängar(som förhoppningsvis är fulla av snö snart!) Åååååååååååååh jag viiill! Mamma pappa fatta hur mycket jag vill snälllaaaaaaaaa! Jag gör vad som helst!!! SNeeeellla SNeeella! De är min drööööm(efter egen häst såklart ;D)"don´t judge me"
I love horses and its my life????
Godnatt och sov gott! tänk på hästar i era drömmar! ? Hörs imorgon!


Likes

Comments

Heeej :)
Idag har jag bara varit i skolan sen efter skolan så va jag med carro :) vi gick hem till mej och bara snackade typ :)
Vad har ni gjort idag? Imorgon ska jag träffa Jossan :) Nu ska jag kolla på kläder till imorgon :)
image descraptionLikes

Comments

Heej:) Jag Och melina ligger i Sängen och kollar på troll-tider:p haha as gammal film som typ var jul kalender när mamma o pappa va små:p men den är as gullig och handlar om troll(och jag är ju ett troll):D och så dricker vi julmust och käkar popcorn och chips:D imorgon ska jag rida:) vi hörs imorgon när jag kommit hem från ridningen:D Sov gott! Puss&kram!

Likes

Comments

Heej:) sitter och kollar på tv och ska snart äta mat tror jag:) idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt:) men ikväll kommer ju melina:) tror vi ska se på film eller nåt:) vad ska ni göra ikväll?;) vi hörs senare! Puss&kram!

Likes

Comments

Heeej:) jag sitter och kollar på dieselråttor&sjömansmöss:) som igår men igår hann inte jag och jossan kolla klart på den:) så jag kollar på fortsättningen:) idag ska melina sova hos mej:) men hon kommer senare ikväll tror jag:) vad ska ni göra idag?;) längtar till imorgon:D ridning!:DD nu ska jag fortsätta kolla på filmen;) vi hörs senare!
image descraption


Likes

Comments

Heeej:)
Jag sitter hemma hos josefin och kollar på dieselråttor & sjömansmöss:D vi har kollat på youtube för ingen hade filmen hemma:/ men de funkar! Jag tog med mej hunden till jossan oxå;) ozzy!<3 han="" har="" käkat="" hundben="" och="" smaskat="" popcorn="" med="" oss:)="" finaste=""><3 sen="" ska="" jag="" och="" ozzy="" hem="" vid="" typ="" tio:)="" jag="" har="" gjort="" flätor="" i="" hela="" jossans="" hår="" oxå:p="" igår="" gjorde="" jag="" på="" josefin="" jonsson(jojoscrazylife.blogg.se)="" och="" idag="" på="" josefin="" hagen(charmungen.blogg.se):d="" hihi:)="" idag="" har="" jag="" varit="" i="" skolan="" och="" eftersom="" vi="" inte="" hade="" någon="" matte="" så="" slutade="" vi="" 11.20:d="" igår="" råkade="" jag="" skriva="" att="" jag="" skulle="" sluta="" 12.25="" idag="" men="" visste="" inte="" riktigt="" då:p="" haha="" men="" who="" cares:p="" imorgon="" så="" vet="" jag="" inte="" riktigt="" vad="" jag="" ska="" göra="" men="" vi="" får="" se;)="" hoppas="" ni="" haft="" en="" bra="" dag="" och="" har="" en="" bra="" kväll="" så="" hörs="" vi="" imorgon!="" its="" friday,friday!="" woooop="" wooopp!="">
Puss&kram!Likes

Comments

Heeej! :)
Idag har jag varit i skolan och jag skutade 4... Sen efter skolan så va jag med Josefin :D Först gjorde vi idrotts-läxan om muskler, sen flätade jag hela hennes hår så imorgon kommer hon va lockig som fan ;) Haha jag flätar allas hår vafan :P Men imorgon är det aaaaaaas najjs!! för vi börjar 8 som vanligt på fredagar men vi slutar 12.25 för våran mattelärare är sjuk och vi har matte sista lektionen men den kan vi ju inte ha eftersom han inte är där såå de är aaaaaaas najjs! :DDD HappyFAce! Vad har ni gjort idag? ;) Imorgon vet jag inte vad jag ska göra men jag hittar på något :D Nu ska jag duscha! ;) Vi hörs imorgon & godnatt ;)


Likes

Comments

Heeej! :)
Är hos Jossan nu :) Vi käkar sourcream chips(tjockis-varning) och lyssnar på musik :) Jag har gjort sido-flätor på henne(igen) :D Har gjort de på 4 personer idag ;) Men vi höörs ikväll!
älsklingen Jossan! Kärlek till dej min fruuu!Likes

Comments

Heeej! :)
sitter i sängen med datorn i knät o kollar på tv :) Måste läsa Sandor/Ida... Asso de är en bok som vi läser på svenskan som ska vara ut läst om två veckor och jag har bara kommit till 101 och det är typ 250 sidor eller nåt ..... BAJS! orkar inte lääääsa! Har ingen luuust!  orkar inte skriva mer vi hörs imorgon!
Likes

Comments