Header

Heey? jag och jossan ligger fortfarande i sängen,vi vaknade för typ några minuter sen? idag hade vi tänkt att åka o bada men allt stänger så tidigt så jag tror inte de blir nåt sånt? men vi hittar säkert på nåt kul??
Puss&kraamDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Heeeejjjluuuw:D är hos bestis grisen kossan nu:D eller har vart de ett tag:p vi sitter på hennes övervåning och kollar på film:) wild child;) nu ska jag fortsätta kolla:D ha de bra!
Puss&kraamLikes

Comments

Heeej:) Jag är hos mormor&morfar:D syrran är oxå här och min morbror med hans tjej+deras hund+ mormor o morfars hund;) vi kollar på tv och är tjocka(vi äter godis o chips o massa läsk) idag har jag bara varit i skolan och sen när jag kom hem så typ va jag lite med melwin sen åkte jag till morfars bilverkstad i viksjö och sen kom mormor dit och hämtade upp mej och så åkte vi och handla mat och snacks;) det är dags för fredags myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys! Eller det är fredagsmys:D imorgon har jag inget planerat just nu men jag hittar nog på nåt:) men vi hörs snart igen! Puss&kram!

Likes

Comments

Heejj,
Sitter i min säng med datan i knät och kollar på tv :) Har varit i skolan idag.. sen skulle jag varit med Melina men hon skulle göra nåt annat :) Så jag drog hem själv och satte mej vid datorn sen gick jag och hämta brorsan på dagis. Sen kom jag hem med honom och busa lite med han. Sen har jag pluggat lite matte ... Sen har jag inte gjort så mycket mer idag... :/ Mitt liv är CEPEEEE just nu.... Inget funkar. Ingen finns att prata med. Ingen bryr sej. Jag är bara sjukt trött på allt o alla.. Kärleken sviker. Vänner kommer och går. Skolan är bajs. FML.

Likes

Comments

Hellu :)
Nu har jag precis klätt på mej :) Eller vi har gympa första timmen så jag sätter alltid på mej gympa kläderna på morgonen direkt och packar ner mina andra kläder som jag ska ha efter gympan :) Jag tror jag gick upp lite tidigt idag för jag är klar med allt nu men klockan 'är bara 7.15 så de är typ rekord :P Jag ska äta lite frukost och så innan jag drar till skolan 5 över 8 :) börjar 8.15 tror jag :S Idag har jag inge planerat mer än att jag ska gå i skolan .... :/ Sen ska jag nog bara hem och plugga ...-.- Kuul life hära. Känns som att man sitter och skriver för att man själv ska läsa det... Yepp, men nu ska jag dra upp och käka lite frukost sen bär de av till skolan!
Skriver säkert något mer nu när jag fått låna syrrans dator.Likes

Comments

tjaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Aa här kommer världens bästa ursäkt för att man inte bloggat! min dator har slutat fungera! -.-  Man kan starta den men sen när jag ska röra på toutch-paden (eller vafan de heter på bärbar dator, lät lite fel och säga röra på musen) så funkar den inte så jag har lite problem. Men sen har man en snäll syster som ger en lov att låna hennes dator så nu kan jag blogga :) äntligen!
Idag har jag varit i skolan som vanligt sen kom jag hem vid 3 och då skulle jag träffat jossan men hon har typ stukat foten och går på kryckor plus att de spöregna och ingen av oss orkade sätta oss på bussen när de spöregnade och var storm ute... Så de fick bli en annan dag :) Sen har jag bara varit hemma :) Men vad har ni gjort idag för sköjj? Finns väll inte så mycket att göra en sån här skit dag men ja man vet aldrig! :P Nu ska jag gå och kolla på min systers hår! :P hon har klippt sejLikes

Comments

Heeeej heeej! Idag har jag haft studiedag! :D sååå skööönt! fast har pluggat lite till SO provet imorgon :/ Sen vid 2 så åkte jag till vinstagårdsskolan och träffade Jossan :D sen åkte vi till vällingby :) träffade ante melina donja och william på bussen oxå :) Sen så drog jag och jossan hem till henne ett tag sen vid kvart över 6 typ så drog vi till hennes dans :) najjs :D sen kom jag hem vid typ 8 eller nåt och käka sen tog ut hunden på en prommis :) Har pluggat lite till oxå ;) de va min dag de :D

Jag hatar inte mitt liv. Det är bara inte så lätt ibland. Alla mår dåligt någon gång. Alla mår också bra någon gång. Livet har sina brister. Jag,du,ni,han,hon har sina egna brister. Hata inte dej eller ditt liv för det. Du är bra,du är snygg,du är rolig,du är trevlig, men på ditt egna sätt. Ingen har makt över dej utom DU. Lev de liv du vill leva. Försök iallfall. Va fattig ibland. Va rik ibland. Men lev bara ditt liv. Och följ ingen annans schema. Klä dej som du vill,jag bryr mej inte. Bry dej om andra. Inte om deras liv utan om deras kännslor.
Likes

Comments

Hello world!
Bloggar lite sådär dåligt nu asso :/ Idag har jag varit i skolan som vanligt då och sen gick jag hem direkt för jag skulle träffa niklas men sen så var jag tvungen att städa mitt rum och rensa hela garderoben så tyvärr blev de inte så :/ Men ska kanske träffa han imorgon :) Sen har de inte hänt så mycket faktiskt :/ :) Men jag har iallfall haft matteprov idag och de gick ju åt helvete bokstavligen .... Orkar fan inte med den här jävla matten! Man fattar 0! Alla ba haha de va ju skit lätt sen kommer jag med 0IQ och bah de va feett svårt -.- så bra är jag.... Gillar inte heller våran stränga lärare... Jobbig.
På onsdag börjar vi 11 :DDDD yeeey. Men vi slutar 5.... men vi ska typ göra nåt med alla 7or i starbo :/ Sen nästa tisdag så har vi studiedag! yeeey! haha såhär en vecka innan bah yeey :P Nolife.se
sliten chey. 
men vi hörs... nån gång :PLikes

Comments