Header

De senaste dagarna har varit iskalla men ändå har det varit jätte soligt. Det är ju jättehärligt med sol, klagar såklart inte men man kan nästan inte vara ute för att det är så kallt. Det var någon dag mina ögonfransar frös till is, så kallt var det!

Nu är jag påväg för att köpa lite saker innan vi åker iväg till PARIS, det är ju mindre än två veckor kvar så måste köpa det jag behöver i god tid innan det blir för stressigt. Det kommer sluta med att jag packar kvällen innan vi åker.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

#nouwoutfit

Blääää, idag var ingen bra dag. Började dagen med en stressig morgon vilket aldrig blir bra. Fortsatte dagen och allt gick bara fel kändes det som. Var inte nöjd med min outfit, fick så ont av mina nya skor, min kropp gjorde ont, har även ont i halsen, kan inte sluta hosta och sist tappade jag bort mammas bankkort. Kan denna dag bli sämre eller? Jag menar det var tänkt att det skulle vara en bra dag då det var soligt, inga lektioner på skolan förutom en som började 10:00 och slutade 11:00 när jag egentlige slutar 16:00. Vet inte heller hur jag ska berätta för mamma att jag tappat bort hennes kort precis innan vi ska bort. Men jag antar att vi alla har sådana här dagar ibland.

Det här är även sista dagen av #nouw30daychallenge där jag skulle uppdatera varje dag och samtidigt få tillbaka min kreativa sida, det var mina satta mål med denna challenge. Kul var det!

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Sitter på min sista lektion som slutar 12.55. Efter den åker jag och gymmar sen hem och duschar. Efter det ska jag på möte och diskutera några saker. Blir inget annat för dagen förutom att äta middag och kanske börja läsa engelska boken.

Drömde en jättekonstig dröm idag, att jag hade på mig en timme att packa innan vi åkte iväg och det kändes så verkligt. Fick så mycket panik! Hatar när sånt händer, när man ska göra något kul och så måste man drömma det värsta. Min nästa dröm kommer säkert handla om att jag glömmer passen eller att jag glömmer mitt bagage.

#nouw30daychallenege

Likes

Comments

Och då var denna helg slut. Två veckor kvar och sen får man lov. Nästa vecka händer inget speciellt, tror till och med att vi inte har något i skolan så känns chill. Men veckan efter, är det min systers födelsedag och hon fylller år en dag innan vi åker. Har inte köpt något och vet inte heller vad jag ska köpa. Tycker det är så jobbigt att ge presenter, man vet aldrig vad personen vill ha.

Idag måste jag läsa svenska boken eftersom jag har svenska imorgon och som sagt missade jag lektionen vi skulle diskuterat om de nio kapitlen som jag aldrig läste. Ärligt talat hatar jag böcker, tycker det är så tråkigt.

#nouw30daychallenege

Likes

Comments

Känns inte som lördag idag, kanske för att jag har haft en extra lång helg från torsdag tills nu. Klagar såklart inte, vill bara att det ska bli lov så man kan åka iväg. Har inte bestämt vad jag ska ha på mig heller. Jag menar sju dagar, sju outfits, det är mycket. Har iallafall börjat skriva en lista på saker jag måste ha med mig och saker jag måste köpa som tex åktabletter, annars slutar det inte bra. Listan blev ganska lång, men känns bättre att man skrivit upp nästan allt så man inte behöver stressa sista veckan.

#nouw30daychallenege

Likes

Comments

Det är Helg hörni! Tog ledigt från skolan idag eftersom jag visste att jag inte skulle klara av att göra franska provet och jag läste inte de nio kapitlen på svenskan. Ja, Jag vet att man inte ska skolka men det fick bli så denna gång. Det blev ändå ingen sovmorgon för min del då jag hade tandläkartiden och det här är ju mitt första hål. Så när hon frågade om jag ville ha bedövning eller inte visste jag inte vad jag skulle svara. Jag menar hur ont kommer det göra? Fick lite panik där. Och såklart så försökte de fixa något på tanden och provade olika saker för att de inte hittade något som passade. Men tillslut gick det bra. Gjorde ganska ont.

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Studiedagen behövdes verkligen efter alla hjärtans dag. Skulle aldrig orkat gå till skolan efter man varit uppe hela kvällen och sovit i typ fem timmar. Eftersom vi sov över i lokalen så fanns det inga madrasser så jag sov på golvet med en sovsäck, bekvämt var det inte. Men känns skönt att man städat och fixat klart allt i lokalen så man kan passa på att vila när det är en ledig dag. Fast måste egentligen plugga till franska provet imorgon och hinna läsa nio kapitel på svenskan tills imorgon. Vet inte riktigt hur jag ska klara detta men får se hur det går. Har även en ny tandläkartid imorgon klockan 07:40 eftersom jag ska fixa ett hål, så det känns roligt.

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Det här var en händelserik dag med så mycket roligheter. Föst var jag på skolan, åkte tidigare för att jag hade tandläkartid, sen åkte jag hem och fixade allt detta som ni ser på bilderna. Hur fint blev det inte?? Man borde anordna sådana saker oftare med olika teman. Det enda negativa är städningen, det blir så stökigt efter och mycket disk. Men det var jätte trevligt att umgås hela kvällen med människor man gillar på alla hjärtans dag. Vi tänkte även sova över och äta resterna till frukost, GOALS!?

#nouw30daychallenege

Likes

Comments

Idag har varit en lång dag för min del, först började jag 8.30 vilket alltid är ganska jobbigt med tanke på att jag är uppe sent på kvällarna. Sedan var jag i skolan till 16, då jag åkte efter till stan för att lämna ett CV men av någon anledning så hade det stället stängt, otur? JA. Handlade även lite grejer till imorgon, dekorationer och annat. Bortsätt från en lång dag så ska jag nu baka muffins och cake pops och sen kanske gå ner till lokalen och lämna några grejer.

#nouw30daychalllenge

Likes

Comments

Ja måndagar är aldrig roliga men vaknade av mig själv idag på morgonen vilket brukar aldrig hända. Eller har egentligen vaknat samma tid hela förra veckan och under helgen av någon anledning. Tro mig det är inte kul att vakna åtta en lördag eller en söndag. Har varit på ett möte nyss om några planer jag ska göra med andra inför framtiden och hoppas dessa planer blir av för då hade det varit kul. Hämtade även nycklar till en lokal jag bokat till på onsdag för att fira alla hjärtans dag med tjejerna, kul kommer det bli.

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Instagram@taymieeh