Regnet hängde över oss

Jag och Sandrea försökte ge en åsna lite kärlek. Såg så ensam och ledsen ut där.

Det blev en utflykt igår men inte riktigt samma ställe som var tänkt från början. Åkte ut till en by som låg på en halvö. Regnet hängde dock över oss men hann undersöka lite och se lite av den vackra utsikten där. Tyvärr höll dom på att lägga nytt vattensystem så det var inte så framkomligt med bilen. Sa att vi får åka dit igen men ta barnvagnen och gå runt lite. För byn var väldigt vacker. Byn hade klassiska stenhus men en massa vackra blommor. Det såg nästan ut som en saga.
Men fick träffa svanar och en åsna (sorgsna åsnan). Sedan kom som sagt regnet i kapp oss och det var dags att bege sig hemåt med en trött unge. Var lite coolt när vi kunde se över sjön till Nord Makedonien och se hur det regnat där borta.

Vi kanske försöker bada idag men får se. Börjar bli molnigt och risken för regn finns.

Gillar

Kommentarer

En fotopromenad

Kan vi noter att jag har fått så långt hår att jag faktiskt får upp det i en tofs där där bak och inte bara där uppe?!

Igår bestämde vi eller rättare sagt jag att det skulle bli en fotoutflykt. Ville ta lite bilder på staden. Söta gränder och vackra utsikter. (Nu knäppar sig internet så jag får inte upp alla bilder) Lite bilder som kanske kan hamna uppe på shoppen. Fick lite fina bilder på mig och Sandrea också.
När vi var redo att bege oss hemåt igen började det regna. En stund blev vi strandsatta i en busshållplats då vi inte hade något att täcka Sandrea med men en vän kom och hämtade oss som tur va.

Jag är en sådan person som gärna går överallt medan gubben gärna tar bilen om han kan. Nu när hans pappa är här har han bilen så då har vi inte mycket till val vilket passar mig alldeles utmärkt. Idag kanske vi lånar någon bil och åker iväg på en liten utflykt. Skulle vilja åka tillbaka till platsen där vi kunde se fiskarna otroligt klart, när jag glömde kameran. Om jag glömmer kameran igen blir jag arg på mig själv.

Gillar

Kommentarer

Fyra Bästa Rensningstipsen

Dela upp det i kategorier
Om du försöker ta hela hemmet samtidigt. STOPP. Det kommer att kännas övermäktigt och det kommer att bli kaos. Både mentalt och fysiskt kaos.
Dela upp det. Kanske garderoben först, sen skrivbordet och sen den där byrån som har en förmåga samla på en massa skräp. Bryt ner i flera olika delar så att det känns hanterbart.

Gör det i omgångar
Du kommer inte lyckas rensa klart i en omgång även om du har delat upp det i kategorier. Vissa saker kommer du helt enkelt inte vara redo för att släppa taget om. Men det kommer bli lättare och lättare för varje gång du rensar. Du blir mer medveten om vad du faktiskt gillar och använder.

Sätt en tidsram
Detta tips fungerar bäst på saker som vi använder dagligen. Kan vara kläder, smink och andra skönhetsprodukter. Sätt en tidsram för när du antingen bör ha använt det senaste eller bör använda det igen. För mig jag har en regel runt kläder, om jag en har använt en plagg som kan fungera för alla årstider på sex månader får det åka vidare. Om jag är tveksam ger jag mig själv några veckor och om jag inte använder det då får det åka vidare.

Fråga dig själv
Ger det dig glädje? Skulle du köpa detta igen om du förlora det? Om du svarar ja på någon av dessa då kanske det är värt att behålla men om det är nej på båda då bör du inte ha kvar det.

Gillar

Kommentarer