TOPP 3 ØYEKREMER

INNLEGGET INNEHOLDER ANNONSELENKER

Du har sikkert fått med deg at huden rundt øynene er mye tynnere enn huden ellers i ansiktet, den er skjørere og mer mottakelig for ytre påvirkninger som sol. Huden rundt øynene får derfor raskerer aldringstegn, i tillegg til at vi kan oppleve hevelser og mørke ringer. Ikke minst kan mange av oss oppleve at huden rundt øynene er tørr og sensitiv! Det er derfor flere grunner til å vurdere å investere i en øyekrem. Øyekremer jobber med disse realitetene nevnt over og er i tillegg lette i konsistensen enn en vanlig fuktighetskrem, for å kunne trekke skikkelig inn i den fine huden rundt øynene. Jeg har 3 favorittkremer til huden rundt øynene + et alternativ jeg anbefaler til absolutt alle med særdeles sensitiv og sår hud:

Jeg har brukt Advanced Genefique Eye Light-Pearl fra Lancôme fra den kom ut p markedet. Siden den gang har de gjort forbedringer med både formelen og applikatoren, og jeg liker den bare bedre og bedre. Grunnen til at jeg elsker denne øyekremen er at den er ekstremt lett i konsistensen, den føles som melk på huden og trekker megakjapt inn! Men selvom den er utrolig lett, fukter den virkelig maks og beskytter huden. Den inneholder probiotika, coffein og vitamin E, i tillegg til mica som lysner huden rundt øynene umiddelbart ved påføring. Jeg ELSKER denne kremen fordi applikatoren er en drøm og avkjøler maksimalt, kremen lysner virkelig huden og fukter. Den gjør rett og slett at øyeområdet ser friskere ut, lysere og glattere! I tillegg nå, med den siste forbedringen, kan kremen brukes på vippekanten, for å pleie og styrke vippene også!

Ginzing Refreshing Eye Cream fra Origins lysner like godt som Light Pearl ved påføring, men har en mer tradisjonell kremkonsistens. Ginseng og koffein roer ned hevelser og kremen virker avkjølende. Den er utrolig drøy i bruk og selvom denne er mer kremet i konsistensen, trekker den kjapt inn og ødelegger ikke for make-up'n. Jeg mener virkelig man får mye øyekrem for pengene her!

Kiehl's Powerful-Strength Eye Serum er en øyekrem som virkelig gjør en forskjell. Den lysner ikke hudn rundt lynene bare umiddelbart, men jobber både med teksturen og hudtonen over tid! Kremen er proppfull av vitamin C som lysner huden og jevner tonen, ri-peptider og hyaluronsyre som jevner teksturen og fukter. Verdt å sjekke ut!

Om du har en ordentlig sensistiv hud rundt øynene, om du er rød eller sår, kan jeg virkelig anbefale La Roche-Posay Toleriane Ultra Eye Contour Cream. Den er utviklet for de mest sensitive hudtyper og innholder ingredienser som virkelig roer og kjøler ned huden rundt øynene. Når du reagerer på alt annet, er dette kremen å gå til!

Jeg håper du setter pris på at jeg deler noen av mine favoritter! Det er bare å spørre meg om det er noe du lurer på om produktene eller øyekremer generelt!

Ha en fin uke!

Liker

Kommentarer

Sidsel
,

Så kjekk informasjon, liker så godt dine tips 😊