NUDE LEPPER - MINE FAVORITTER

INNLEGGET INNEHOLDER ANNONSELENKER

Håper du har hatt en fin påske! Jeg hadde en deilig bypåske, hvor jeg tok noen ordentlig fridager. Det var godt! Men nå er motivert til å komme i gang i kanalene mine igjen, med både sminketips, hudpleie og parfyme. Jeg må allikevel innrømme at det er litt vanskelig å finne inspirasjon til hva jeg kan tipse dere om fordi jeg bare er hjemme, jeg savner virkelig å kunne være på jobb å ta på og teste produkter og følge med på nyheter. Nå kjenner jeg på at det blir mye av det samme i kanalene mine, fordi det går jo i mye av det samme i disse dager. Jeg tipper mange av dere kjenner det samme!

Men nå har jeg altså funnet frem mine topp 5 leppeprodukter for friske nude lepper! Jeg samlet nemlig favorittene sammen en dag, testet alle og innså at 5 av dem har nøyaktig samme fargetone! Haha! Men de varierer litt i dekkevne, finish og intensitet, noe for enhver anledning og smak der altså!

Velvet Teddy
Fargetonen på disse leppeproduktene som jeg vare elsker, er altså det jeg vil kalle nude. Ikke blekbeige nude, men en nude som er veldig lik egen leppefarge fordi den har et hint av rødt og dybde nok til ikke å bli rosa. Tonen har også bittelitt blått, som gjør tonen kaldere. Du har kanskje brukt den ikonisk «Velvet Teddy» fra MAC? Den har fargetonen som beskrevet over, men hakket mørkere enn de andre jeg deler her i dag. For meg er dette en perfekt «90-talls» nude, hakket røffere enn de letter variantene under. Dette er en av MACs´ bestselgere, med god grunn! Jeg bruker «Velvet Teddy» for en typisk kveldslook, der jeg vil ha fokus til øynene men allikevel markere leppene.

Nilens Jord Nude

Når jeg ønsker en mykere look enn «Velvet Teddy», men fremdeles en dekkende leppestift som definerer leppene godt, velger jeg fargen «797 Nude» fra Nilens Jord. Fargen er hakket lysere, men har nøyaktig den samme balansen mellom rødt og blått som «Velvet teddy». Denne har jeg ALLTID i veska, den er utrolig god og myk å ha på leppene også! Det er denne jeg har på under:

YSL Tatouage Couture

Når jeg vil ha en matt nude farge, som skal sitte HELE dagen, går jeg for Tatouage Couture fra YSL i farge 7. Fargen er virkelig helt lik Nilens Jord, hakket lysere enn Velvet Teddy. Men fargen her har altså en matt finish. I tillegg er dette en Lip stain som sitter fantastisk godt på leppene! For at den skal tåle både mat, drikk, kyss, klapp og klem, er det viktig at leppene er helt rene før påføring. Hver minste lille rest av fett, som f.eks fra leppepomade må bort, ellers vil ikke fargen sette seg skikkelig på leppene. Jeg pleier å legge to lag, hvor jeg lar første lag tørke før andre lag. Da sitter fargen HELE dagen! Jeg eeeeeelsker hele denne serien fra YSL, flaks at de lager min perfekte nude farge:

Clarins Lip Perfector Intense

Når jeg vil ha klassisk glossy lepper bruker jeg, som mange andre, Natural Lip Perfector fra Clarins. Farge 16 er min go-to, den er mer pigmenterte enn de klassiske fargene i serien (01, 02 osv) og 16 har HAKKET lysere tone enn YSL og Nilens Jord. Men nøyaktig like mye blått i fargen. Jeg vet ikke hva mer jeg skal si om denne, fordi jeg vet så mange av dere elsker disse glossene fra Clarins. Det er jo ikke så rart syns jeg, perfekt glossye uten glitter, ikke for seige og lukter digg:

Den perfekte liplineren:

Den perfekte liplineren til alle produktene nevnt over (utenom til Tatouage Couture, ikke bruk lipliner til den) er «Dervish» fra MAC. Helt lik tone og gjør jobben med å definere konturen. Jeg liker på bruke liplineren på hele leppen, som base for leppestiftene er lipglossen. Da sitter de enda bedre!

Så dette er altså mine go-to for naturlig freshe lepper, håper du liker de! Jeg må også beklage at produktene ikke ser freshe og nye ut, du får ta det som et bevis på at jeg faktisk bruker disse produktene!!

Si ifra om det er noe du lurer på, vi snakkes snart igjen!

  • SMINKE

Liker

Kommentarer