LUKTEN AV VALENTINES

INNLEGGET INNEHOLDER ANNONSELENKER

Ja, da er det straks Valentines Day igjen! Jeg vet ikke om du feirer den stolt alene eller sammen med noen du er glad, kanskje du ikke feirer den i det hele tatt? Uansett, Valentines er en god unnskyldning til å oppdatere duftgarderoben! Februar/mars er nemlig en periode det lanseres MANGE nye parfymer, blant annet av det romantiske slaget.

Gucci har lansert sine ikoniske Guilty dufter i «Love Edition», varianter for han og henne. De lukter like fantastisk som de ser ut. Dameduften er romantisk pudrete men allikevel med en kick-ass og smått sexy energi, den er en fruktig og floral chypre, lukter spesielt av blomsten Narsiss (påskelilje) sammen med lukten av bringebær. Bergamot tilfører energi, patsjuli og musk gjør den mørk og veldig pudrete. Herreduften lukter digg og selvsikker type, den lukter rett og slett kjekkas. Den er en aromatisk fougere duft, ingefær gir et energisk og heit førsteinntrykk sammen med pepper og mandarin. Lavendel tilfører det klassiske maskuline som hovedkarakteren til parfymen, mens rosmarin gjør den hakket mer aromatisk og benzoin gjør den dyyyyyp og langvarig. Disse duftene er ikke kun en del av en kul og overfladisk gimmick, men gode, unike dufter. Og seriøst, hva er vel en søtere overraskelse på Valentines enn at din bedre halvdel kommer hjem med matchende parfymer fra Gucci? Jeg mener, SE på de flakongene:

Om ikke Gucci gjør susen, så er det ikke noe annet merke i verden som fungerer bedre på Valentinesdagen enn Tiffany & Co. Folk flest forbinder vel merket med smykker og spesielt forlovelsesringer, den turkise fargen på poser og smykkesker er lett gjenkjennlig. Parfymer fungerer som usynlige smykker, de uttrykker skjønnhet, som fasetterte diamanter for nesen. Tiffany & Co´s nyeste parfymer heter Tiffany & Love, altså perfekte gaver til Valentines. De er laget for å hylle den emosjonelle kontakten mellom to, de feierer kjærligheten! Disse parfymene er kanskje hakket mer anvendelige og lettlikte enn Gucci Guilty Love Editions, tryggere å gå til om du er noe usikker på partnerens preferanser. Men ikke tro at det betyr at disse parfymene er kjedelige på noen måte. Dameduften er en moderne treaktig og floral duft, krystallklar, søtlig og varm på samme tid. Den er både leken og sofistikert. Ingrediensene er blant annet basilikum, appelsinblomst og vetiver. Herreduften er en aromatisk sitrusduft, også med lukten av ingefær som Gucci, men kardemomme, einebær og vetiver gjør den tryggere og roligere enn den mer bråkjekke Gucci Love Edition. Du så kanskje også at parfymen for dame og den for herre har en felles ingrediens, vetiver? Vetiver lukter som en blanding av bitter sjokolade og varmt treverk. En trygg og stødig duft, en perfekt ingrediens å bruke for å uttrykke emosjonell forbindelse.

Dette er parfymer jeg virkelig går god for, jeg håper du føler deg inspirert til å oppdatere duftgarderoben til både

Liker

Kommentarer