GAVER TIL HENNE PÅ VALENTINES DAY

INNLEGGET INNEHOLDER ANNONSELENKER

Vipps, så var plutselig februar her! Jeg tok altså helt bloggfri hele januar! Jeg må bare innrømme at det er litt vanskelig å finne inspirasjon for tiden, her jeg (som alle andre) sitter hjemme. Jeg savner å få dra innom jobb! Men, nå som februar nærmer seg, er det snart 14. februar og valentinsdag, og i år er det også morsdag samme dato. Jeg vet ikke med dere, men jeg har et litt større behov for å markere dager som mors- og valentinsdag i år enn tidligere. Jeg har lyst til å bruke mulighetene til å gjøre noe koselig for andre og meg selv! I dette innlegget tenkte jeg derfor å gi noen gavetips til valentinsdagen, hva jeg kan ønske meg selv og som jeg kan tenke meg å gi bort til gode venninner. Gavetips til menn kommer om et par dager, tips til morsdag kommer enda litt senere.

Roser:
Jeg setter altid pris på en bukett med blomser og roser hører jo Valentinsdagen til! Men hvorfor ikke gi bort roser på flaske, så gleden varer litt lenger? Roser er en av de mest brukte blomstene i parfyme, derfor finnes det utallige varianter. Det finnes ulike type roser som brukes i parfyme, noen lukter rent og såpete, andre lukter fruktig og noen lukter dypere og mer sensuelt feminint. Dette er noen av mine favoritter, med litt ulike uttrykk:
Miss Dior Rose'n'Roses er en nyhet fra Dior. Den lukter frisk rose, grønn og lett pudrete. Dette er en lett duft og den minner om lukten av mairose i hagen en frisk vårmorgen. En lettlikende parfyme å drømme seg bort til lysere tider med.Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc er en mørkere og mer pepret roseduft. Den kombinere en fruktig rose med livlig rød pepper og rolig, myk musk. Duften er varm og sensuell og har en utrolig varighet på huden. En perfekt roseparfyme til de som er ute etter noe litt unikt og spennende.
Idôle fra Lancôme er utrolig ren og pudrete roseduft. Lukten minner om rosevann og pudderdåse. En god gave til de som foretrekker lette parfymer.

Sjokolade:
Ingenting lyser mer valentines enn en hjerteformet boks med konfekt. Jeg takker selvsagt aldri nei til sjokolade! Men jeg elsker også lukten av sjokolade i parfyme. Det er fort gjort å tenke at sjokoladeparfymer blir veldig søte og noen av dem blir det. Men noen parfymer har duften av kakaobønner, som lukter jord- og nøtteaktig, mer bittert. Jeg liker både de søte variantene og de mer bitre, dette er noen av mine favoritter:
Boss The Scent Private Accord har kakabønner i bunnen, rundt av med søtlig tonakbønner og litt kaffe. Dette er altså en kaffe som lukter mørkere og mer bitter sjokolade, men sødmen fra tonkabønnene gjør den rundere. Med duften av kaffe lukter denne nesten som en myk espresso martini! En mørk og sensuell parfyme, for de som liker de litt kraftigere duftene.
La Vie Est Belle fra Lancôme lukter rett og slett som en deilig konfektbit. Den lukter som sjokoladepraliner og vanilje, en lysere type sjokolade. Men den har også fruktig noter med pære og solbær, som gjør den saftigere, iris gjør parfymen litt roligere og renere. Dette er en lysere type duft som allikevel gir vann i munn! En lettlikende parfyme som passer mange!
Prada Candy Night lukter mørk appelsinkonfekt. Den lukter av mørk kakao og karamel, med et hint av appelsin. Den inneholder også musk, som binder duften sammen og gjør den mykere. En virkelig sensuell duft og hvem ønsker seg vel ikke Prada til Valentines?

Parfymenyheter:

Om du ingen av Valentinesduftene over frister, er det noen fantastiske nyheter å velge mellom. Disse tre er noen av mine favoritter blant det nye som har kommet de siste månedene, allikevel er de veldig ulike:

Voce Viva fra Valentino er altså en fantastisk god duft, den lukter både friskt og dypt samtidig. Duftnotene sitrus og appelsinblomst tilfører det syrlige og rene, mens eikemose og vanilje gir den varme og søtlige dybden. Denne parfymen lukter varm hud og nydusja hår, eller som en krisp linskjorte. Ren og frisk, men allikevel med en dybde som gjøre den mer sofistikert og gir varighet på huden.
My Way fra Giorgio Armani lukter som en fyldig bukett med hvite blomster, feminin og delikat. Hovedingrediensen er tuberose, som tilfører det sensuelle og dype til de ellers rene, feminine blomsternotene. Denne parfymen er også ren og sensuell på samme tid, men denne er langt mer blomstrete enn Voce Viva. My Way er feminin, elegant og lit mystisk, den minner meg om hvit bluse eller følelsen av silke på huden .

Perfect er den nyeste duften fra Marc Jacobs og faktisk min favorittparfyme fra merket. Den inneholder to av mine favorittingredienser i parfyme, nemlig rabarbra og mandelmelk. Rabarbra sørger for en saftig, krisp og sursøt åpning av parfymen, mens mandelmelk tilfører noe nøttete, sødmefullt, melkete myk og rolig. Perfect er en myk og sødmefull duft som gir meg vann i munnen. Den er forholdsvis lett, det fruktige gir en sjampoaktig følelse. Dette er et god gave til alle som noen gang har brukt Escada sine sommrdufter, Versace Bright Crystal eller andre fruktige dufter!

Jeg håper du fant noen tips i denne posten, kanskje noe å legge til ønskelisten eller noe å gi bort på valentines? Husk, det er lov å overraske en god venninne også. Vi må bare benytte enhver anledning til å gjøre noe spesielt for andre i disse dager!Jeg er tilbake her på bloggen om ikke så lenge, da kommer det tips til valentinesgaver til herre og morsdagsgaver!Ta vare!

Liker

Kommentarer