Diorevent på taxfree´n

INNLEGGET INNEHOLDER ANNONSELENKER

Long time, no see! Det er lenge siden jeg har vært innom her nå, jeg har altså hatt såpass å gjøre i det siste at tiden bare har flydd forbi! Denne travle perioden jeg har vært inne i endte i et klimaks på torsdag, da arrangerte jeg nemlig et event hos oss på taxfree´n på Oslo Lufthavn. Jeg har brukt mye tid i det siste på å forberede dette eventet, det var mange detaljer som skulle på plass på! Jeg inviterte 20 Influencere til å besøke Travel Value butikken vår på innlandssiden av flyplassen, den som alle innlandsreisende (og utlandsreisende) kan handle på. Visste du at det er nøyaktig samme priser på den butikken som på Taxfree´ne på utlandsdelen? Uansett, vi inviterte altså 20 mennesker jeg liker godt til å sjekke ut utvalget vårt i butikken og ikke minst poppe innom sminkeventet Dior kjørte samme dag.

Jeg møtte gjestene våre på Oslo S og serverte gjengen på Flytoget på vei til Gardermoen. Jeg hadde nemlig fått lånt meg en ordentlig serveringstralle som flyvertinnene bruker på fly så jobben ble ekstra enkel! Jeg serverte diverse greier, aller viktigst kanskje de nye sjokoladene vi nettopp har fått inn på Taxfree´n fra Simply Chocolate. Favoritten min er «Salty Fred» som er mørk sjokolade med salte mandler med «Dark Marcy», marsipan dekt med mørk sjokolade, på en god nr 2.

Uansett, vel fremme sjekket vi ut Travel Value butikken, koste oss i fotoveggen og ikke minst fikk vi en innføring i Dior Backstageserien av Milo. Milo er Dior Travel Retail Make-Up Artist og jeg har kjent henne i over 10 år. Hun er stadig innom butikken og sminke og gir gode tips til alle som reiser igjennom. Det er alltid ekstra stas når hun er på besøk, med all erfaringen hun sitter på og ikke minst fordi hun er ei av de koseligste damene jeg vet om!
Denne gangen fikk jeg og gjestene våre hjelp til å finne vår egen foundationfarge av «Dior Backstage Face & Body Foundation», en fantastisk vannfast, svetteresistent, matt og byggbar foundation. Perfekt for julebordssesongen! I tillegg til foundation fikk vi også med oss Dior Backstage Face & Body Glow (en fantastisk highlighter), Dior Backstage Custom Eye Palette 001 Universal Neutral og det sykeste sminkepenselsettet jeg har sett! Dior Backstage Brush Set inneholder en pudderkost, foundationpensel, øyeskyggepensel, eyelinerpensel og leppepensel. #julegavetips sier nå jeg! Alt finner du på Travel Value.
Jeg sendte også gjestene hjem med noen av mine favoritter fra Taxfree´n, de skal jeg dele en annen dag! Torsdagen var altså så fin, det er gøy spre ordet om de fine butikkene våre og alle de fantastiske produktene vi fører. Men aller mest syns jeg torsdagen ble så fin fordi jeg fikk være ha det moro med SÅ mange fantastisk fine mennesker! Se på den gjengen:
Jeg lover å lage en sminkevideo eller to med produkter fra Dior, de siste dagene har jeg altså blitt så glad i blant annet Backstage Foundation! Sjekk ut Instagram for å se en video hvor jeg snakker mer om produktene! Vi snakkes snart igjen!
  • SMINKE

Liker

Kommentarer