ÅRETS SOLBRILLETRENDER

INNLEGGET INNHOLDER ANNONSELENKER

Nå enser jeg at våren virkelig gjør inntog her i Oslo, skiløypene er i ferd med å smelte bort og i går så jeg årets første hestehov! Følelsen av vår gir jo maks energi og jeg elsker at jeg endelig kan dra frem skinnjakka og sneakers igjen! Sammen med vårlige parfymer og plagg, kommer jo også solbrillene frem. Jeg ELSKER solbrillene mine fra Celine, men jeg har allerede kjøpt meg et nytt par fra LE Specs i år. De er begge litt oversized modeller som jeg trves godt med, men det er flere fasonger blant årets solbrilletrender jeg kan leke meg med. Jeg elsker å uppe et antrekk med noen kule solbriller og jeg MÅ nok i allefall gå til innkjøp av noen trendy smale og rektangulære briller før sommeren kommer. Jeg har skrevet litt om de ulike fasongene som er i vinden nå, så du kan finne dine favorittsolbriller:

Smale rektangulære briller:

Solbrillene jeg bare MÅ ha, er en av de virkelig store trendene i år. Det er smale modeller med rektangulære linser, noen med veldig retro look, noen med den mer futuristiske stilen. Jeg bare elsker variantene fra Versace og Saint Laurent:

Oversized:

Vi har i mange år sett at oversized solbriller i alle fasonger har vært en viktig del av motebildet, og det er de fremdeles! Både Dior, Gucci og Celine er kjent for flere gode modeller, men Le specs har også noen gode alternativer. Deriblant modellen jeg kjøpte for noen uker siden:

Halvmåne:

En spesielt populær fasong av de oversized modellene er halvmåne. De er en slags oversized videreutvikling av pilotbrillene. Fordelene med halvmånelinsene og store briller generelt er at de virkelig beskytter øynene godt mot solstrålene, fordi linsene dekker så stort område rundt øynene:

Retro cateye:

Lite er vel mer diva enn et par cateye solbriller på nesen! Modellene er flatterende for mange, fordi de gir et løft til ansiktet:

Den klassiske pilotbrillen:

Pilotbrillen ser ut til å aldri gå av moten, den tidløse "Aviator"-modellen fra Ray Ban funker alltid! Ellers kan du gå for en kraftigere og mer moderne variant:

Shield:

Som konstrast til den klassiske pilotbrillen, finnes den mer futuristiske "shieldbrillen". Modellene kjennetegnes ved at brillene har én stor linse som dekker hele brillen, som gir en visirlignende look. Fordelen er ofte at du virkelig skåner øynene mot sollys fra alle kanter og brillene gir en veldig sporty-chic vibe. Som tilbehør gjør de seg like godt til sommerkjolen som til treningstightsen:

Dette er altså noen av årets solbrilletrender, jeg håper du fant noen stiler du liker! Jeg nå også få understreke at den viktigste jobben til solbriller er å beskytte øynene våre for potensielt skadelige solstråler og hjelpe oss med å se bedre i sollys. Det å investere i en ordentlig brille betyr at du får solbriller med gode linser som ikke bare har 100% UV-beskyttelse når du kjøper de, men som tåler bruk i varme, vann og svette. En god solbrille kan vare i mange år, spesielt om du tar godt vare på de. Vil du ha en liten guide på hvordan du vedlikeholder solbrillene dine?Håper du får en fin påske, med masse sol!

Liker

Kommentarer