#Goals

Jag hör eller läser väldigt ofta om #goals. Jag tycker att det är jättebra att det har blivit ett så pass vanligt uttryck och att det också finns i väldigt unga personers ordförråd. Det är viktigt att ha sina egna mål i allt som finns i ens liv -karriärs-, kärleks- , familje-, ekonomi-, tränings-, hälso-mål.

Och alla mål behöver inte vara långsiktiga mål. Jag tycker att det är viktigt att sätta upp alla olika slags mål så att man har något att sträva efter och se fram emot. Det ger oss också en känsla av förståelse för varför vi gör vad vi gör.

Nyligen satte jag upp tre mellanstora men ändå viktiga mål. Två av målen uppnådde jag och de blev som jag hade kämpat för , det tredje målet uppnåddes men på ett annat sätt än vad jag ville.

Detta skriver jag som en påminnelse att mål kan man nå genom flera olika vägar som leder dit. Kanske är det inte alltid den kortaste och enklaste vägen utan den vägen bredvid men som ändå leder till samma mål. #lifegoals #goals #relationshipgoals #lovegoals #workgoals #familygoals

  • Life
  • Nära Malmö

Gillar

Kommentarer