Hej underbara, jag har börjat skriva flera gånger, men inte skickat iväg det. En gång tyckte jag det var för tråkigt innehåll (typ inget alls?) och en gång tyckte jag att det var helt onödigt ( tänkte; vem vill ens läsa om just det här?) så jag bestämde med för att inte lägga upp det till slut.

Måndag idag, och dagen har gått ovanligt fort.. jag antar att det är så när man har fullt upp.

Spanar mycket på kläder och heminredning, love it! Tycker att det är intressant att se de nya trenderna. Har ni märkt att man alltid är lite skeptiskt till nya trender? Jag brukar först inte veta vad jag ska tycka, eftersom det är helt nytt eller gammalt som åter har blivit modernt. Men ju fler gånger man ser det desto mer gillar man det, eller inte. Men det är väl så de flesta av oss är? Man är på sin vakt när det gäller förändringar. När det gäller min egna stil, så älskar jag att kombinera. Att ta någon stil eller trend och göra den till min egna. Men en sak som jag har tröttnat på just nu är choker- halsbanden. Jag älskade att den trenden kom tillbaka ( 90s kid haha), och jag hakade på den, tyckte att den ramade in ansiktet väldigt fint, både när man har nersläppt och uppsatt hår. Men.. efter ett tag blev det för uttjatat. Jag brukar fortfatande titta på chokers i affärerna, för de är väldigt snygga. Men inte på mig och inte just nu. Vem vet, jag kanske hakar på den trenden igen.
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej bloggen och hej 2018!
Nu kände jag att det var dags att skriva igen. Hur har ledigheten varit?
Kul att det finns några som har tittat förbi här på bloggen även om jag inte har uppdaterat..
Sista dagen på ledigheten idag, imorgon är det dags att återgå till vardagen igen. Jag har försökt utnyttja mina lediga dagar maximalt även om jag inte har varit helt ledig från studierna. Ska snart hoppa in i träningskläderna och gå och träna lite ❤️ när jag tränar inomhus får jag inte ont i mitt knä, men så fort jag joggar utomhus börjar det. Kanske för att marken är ojämn?
Tittade nyss på bilderna i min mobil och tänkte på att det nyss var nyår , och så har det redan gått en vecka sedan dess!

Likes

Comments

Hej bloggen!
Nu är det äntligen dags för det som jag tycker är den mysigaste tiden på året. Årets mörkaste tid och den tiden som går fortast ( nästan alla år har det varit så), det är nog för att det är så mycket som händer hela tiden.
När ljusstakarna kommer upp så blir det en så härlig känsla, och det gör det lite lättare att överleva mörkret. Jag brukar vara väldigt trött hela tiden såhär års. Efter förra året lärde jag mig en ordentlig läxa, så nu har jag laddat upp med en massa vitaminer och även ändrat kosten lite, och planerat in träning oftare än vanligt. Hoppas att det blir lyckat!
Annars... letar jag efter en festklänning, helst en cocktailklänning.. så om ni har tips på bra hemsidor så skicka de gärna till mig !

Just nu tittar jag mest på inredning, all sorts inredning. Och mycket detaljer som tavlor, speglar , mattor, blommor, vaser och KOPPAR. Kaffekoppar och tekoppar med guldkant, oh myyy! Och det finns så mycket fint. På pinterest har jag hittat såå mycket inspiration!

Så det är nog något jag ska köpa och njuta av kaffet i😍

Likes

Comments

Älskar att vi har börjat äta vegetariskt. Så skönt för kroppen och så kul att tillaga. Kreativiteten kommer fram och det är så gott. Mycket färggladare än kötträtter, och det är inte helt fel nu när allt annat utomhus börjar gå mot att bli gråare.
Längtar tills det är dags att sätta upp ljusstakarna i fönstren och har redan samlat på mig några recept med saffran 😍
Just nu kollar jag på en serie och ska snart städa och fixa lite här hemma. Har sovit ut idag, behövde det verkligen. Denna veckan har jag varit så trött varje kväll och morgon, att jag verkligen har längtat till att få sova.
Idag har jag lite saker som står på min to do lista.

Likes

Comments

Ni vet känslan när man har gjort något och det känns helt rätt, inget ”jag kanske borde gjort på nått annat sätt” eller ”tänk om det blir fel” ”tänk om jag kommer att ångra mig”. Det är dagens känsla. Och lite träning på det med pepp/nostalgimusik. Och sen världens godaste mat och
nu en smoothie.

Likes

Comments

Hej kära bloggen!!
Fredag och helgen har börjat. Har hunnit med att jobba och handla och nu sitter jag och ska dricka kaffe och äta en lussebulle. Det är intressant att vissa smaker eller lukter kan få fram olika känslor. Som till exempel saffran och pepparkakor, för mig är det vinter och jul. Clementiner (ni vet dom perfekta) påminner mig också om vintern. Kanelbullar påminner mig om höst. Jordgubbar är lika med sommmaaaar 😍.. vad är förknippat med våren? Jag har nog ingen speciell vår-smak. Utan det är mer en lukt, typ gräslukt 😍
Okej, det var inte riktigt det som jag tänkte att inlägget skulle handla om, haha, ett sidospår.
Helgen? Det kommer bli lite fix hemma, fira min pappas födelsedag, och följa med min älskade vän och kolla klänningar, because she is getttting marrriied ❤️

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen jag skrev, har haft fullt upp och förmodligen blir det en lite lugnare period som kommer nu.
Hittills i min blogg har jag skrivit om att tänka positivt, vara tacksam, göra det bästa av situationen, vända något negativt till positivt m.m, ni förstår poängen..
Men alla dagar funkar inte så, de flesta av mina dagar är så , och det är jag extremt tacksam över då jag har jobbat väldigt mycket med att det ska vara så. Men det jag ville komma fram till är att det finns vissa dagar då allt inte är på topp och då det gör ont (bokstavligen!) inombords. Och jag tror att det är många som känner igen sig i det.
Det gäller då att komma fram till vad som hjälper just sig till att må bättre. Alla har sitt sätt. Mitt sätt kanske inte är rätt sätt för någon annan och tvärt om. Och det gäller att testa sig fram tills man lyckas. Och varje gång det inte funkar så får man testa något annat eller göra någon som man vet alltid känns bra.

Idag har mitt sätt inte varit det bästa, men nu är det bättre. Och imorgon är det en ny dag och jag har höstlov 😍

Likes

Comments

Hur fin är inte min nya tröja? Älskar den och älskar detaljerna 😍😍

Likes

Comments

Hej alla 🌸
Som ni vet så älskar jag helgmorgnar. Att de börjar i lugn och ro och utan stress. Och egentligen så kan varje morgon börja så, om man avsätter tid, alltså om man stiger upp tidigare än vad man borde. Jag brukar göra det ibland, men jag får inte riktigt till den ostressade känslan ändå..

Likes

Comments

Jag brukar vilja se på världen genom mina positiva glasögon, ha en positiv inställning. Det är något som tar tid att bygga upp och behålla. Och det är något man hela tiden måste jobba med.
Men ibland så kommer det dagar då det händer något , och därefter något annat och sedan något tredje, och detta i kombination med en förkylning som är på gång gör att den här positiva inställningen påverkas. Och det då krävs extra hårt arbete med att behålla rätt mindset.

Jag tror att de flesta känner igen sig, men att komma fram till rätt saker att göra då för att behålla rätt inställning dessa dagar kommer , det är det svåra.

Likes

Comments