Igår tog jag cykeln till Erika på kvällen. Har inte träffat henne eller hela hennes familj på länge. Vi umgicks och gav varandra födelsedagspresenter. Det var hur mysigt som helst. Det som toppade dagen var att jag precis innan jag skulle ta mig hem igen därifrån valde att kolla min e-post. Tack Gud för det. För där stod det att jag har blivit antagen till min drömutbildning i Östersund. Jag hade bara glömt kolla min inkorg som jag annars gör varje dag. Jag började skrika på Erika som var på övervåningen "KOM NER NU". Då ställdes planerna på att åka hem in och det var dags att fira.

Det komiska med det eller var att vi under hela kvällen faktiskt pratat om Östersund till och från. Om hur nervös jag är, ledsen jag kommer bli om jag inte kommer in och även taktiksnack om hur man som får en så bra studenttid som möjligt m.m.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Komisk titel enligt mig... men skämt åsido. Mycket har hänt i livet. Har varit på semester i både Cypern och hos mammas bästa vän i Jönköping. Den här sommaren har gått åt att hitta mig själv och sortera bort saker som får mig att må dåligt. Jag som person har svårt att släppa saker och inte påverkas av folk. Även att inse vad jag vill med mitt liv har stått i fokus! Det betyder att det har varit mycket ensam tid för att kunna bli bekväm "in my own skin", vilket på ett sätt varit skönt.

Nu sitter jag här och vet inte vad som kommer hända i höst. Jag vill inget mer än att gå socionomprogrammet i Östersund, lära mig att bli mer självständig osv. Men vi får se hur det blir. VI FÅR HÅLLA TUMMARNA! Jag är riktigt
svartsjuk på er som börjar universitet imorgon!

Här nedan kommer lite blandade bilder från sommaren.Likes

Comments

Igår var det konsert för min del och för många andra hehe. Att se henne live var minst sagt MAGISK. Det var även min första konsert någonsin. Dessutom kände jag mig så jävla snygg i min konsert outfit med röda läppar hehe.

Fötterna och kroppen tog mycket stryk efter den långa dagen, och att bussar och tåg hade slutat åka till Uppsala var dock ett tråkigt avslut. Så det fick bli en äckligt dyr taxi resa till Arlanda där mina hjältar i nöden (aka mina föräldrar) sedan kom för att hämta upp två helt förstörda tjejer. Men helt klart bättre än att sitta ute i Stocholm C till klockan 04:00 på morgonen.


Likes

Comments

Dagen bestod av jobb och sedan en efterlängtad träff med Erika som jag inte hunnit träffa på ett tag. Alltid lika mysigt! Vi kan verkligen lägga alla korten på bordet och vara ärliga med varandra. Så skönt att ha en sådan vän!

Hon har även en grym blogg med fina bilder: http://nouw.com/erikaforsberg


Likes

Comments

Igår åkte jag och Neri på äventyr till Stockholm. Vi kom dit under eftermiddagen och började promenera mot gamla stan. När vi då kom till hamnen med turistbåtarna beslöt vi oss för att hoppa på en sådan, och köra en tur och retur resa till Drottningholm på 2 timmar. Vädret var helt underbart och pricken över it var att vi på vägen till Drottningholm hade båten helt för oss själva. Trots att vi båda varit i huvudstaden flera gånger var det en annan känsla att se staden från vattnet.

Påväg hem bestämde vi oss spontant för att stanna vid Solna och gå till Mall of Scandinavia, då älsklingen inte varit där förut. Efter några varv där åkte vi två trötta personer hem och somnade strax därefter.

Dagen efter, alltså idag, bestod av massa mys och jag ordnade en lunch åt Neri, hans rumskamrat och rumskamratens kompis som var på besök från Brazilen. Det uppskattades och sällskapet var härligt. Summeringen av dagarna= två helt fantastiska dagar!

Likes

Comments

Som många andra så vill alla bli älskade och älska. Man går igenom massa skit och tillslut ger många upp på kärlek. Story of my life haha.

Idag kan jag dock säga att jag är så jävla lyckligt lottat. Om jag inte hade gått igenom skit hade jag aldrig uppskattat det jag har idag på samma sätt.

FAN vad jag är lycklig som har en så underbar människa i mitt liv. En person som motiverar mig till att bli det bästa jag kan bli. En person som jag kan vara 100% mig själv med. En person som älskar mig för den jag är.

Likes

Comments

Nu är det 15 dagar sedan jag tog studenten. Hur sjukt?! Behöver inte beskriva dagen så mycket förutom att jag bara är glad att släppa allt elände och börja om på nytt. Rubriken säger allt.

Likes

Comments

Godmorgon! Idag vaknade jag upp och började tänka på en sak jag fick veta hos läkaren för några dagar sedan. Många av er kanske vet vad Viteligo är för något. Men för er som inte vet, så är en hudsjukdom som gör att man förlorar pigmentceller i ytterhuden. Resultatet blir att man får vita fläckar på huden.

Suprise suprise.... jag har den sjukdomen. Hade det när jag var liten men med hjälp av ljusbehandling lyckades vi få bort det. Men nu är det tillbaka igen. Det som är viktigt att veta är att det inte finns något botemedel mot detta. De medicinska krämer och ljusbehandlingar som erbjuds är inte garanterade att fungera. Utan det är mer tur om det nu gör det. Förhoppningsvis har jag tur igen och sjukdomen inte kommer ge fullt utslag.

Så det jag vill säga till mig själv som avslut i detta inlägg är: Tasnim, jag vet att du kämpar med utseendet som många andra. Det är läskigt att vara annorlunda och sticka ut. Om sjukdomen nu inte går att behandla får du göra det bästa av situationen.

Som många kanske inte vet har bland annat sångaren Tamar Braxton, modellen Winnie Harlow och även Micheal Jackson hade denna sjukdom. Det är för skönt att veta att jag inte är ensam.

Likes

Comments

Att skriva ner sina tankar och känslor har alltid varit som terapi för mig. Det är något jag gjort i många år men som bara varit för mig själv och endast mig själv.

Jag har nu länge funderat på att byta plattform där jag kan skriva om problem i vardagen, funderingar och känslor. Men självklart även uppmärksamma alla underbara och minnesvärda stunder i mitt liv. Genom att byta plattform från anteckningsblocket på min mobil till bloggen, kommer jag kunna dela dessa stunder med andra.

Trots att det känns väldigt läskigt nu till början att offentligt skriva om mitt liv är det något jag nu tänker göra. Att våga stå för vem jag är och vad jag känner är det mål jag ska nå. Detta blir för mig ett sätt att komma närmare detta mål. Så, välkommen! Här kommer du få läsa om mitt liv som tonåring och livets bergochdalbana.Likes

Comments