vuosi 2019 pakettiin


Hellurei!

Tässä ennen, kun vuosi kokonaan loppuu, on hyvä aika kääntää katse taaksepäin ja pysähtyä pohtimaan mitäs kaikkea me ollaan Tasokkaassa puuhasteltu syksyn aikana. On meinaa kiirettä pitänyt ja koko ajan ollut hommaa, jos jonkinnäköstä.

Alkusyksystä pidettiin piknik uusille ja vanhoille sossuopiskelijoille Vartsikalla sekä järjestettiin peli-illan Panimoravintola Koulussa. Lautapeli-ilta toteutettiin yhdessä TuPan kanssa ja sinne saapuikin taas kerran paljon innokkaita lautapelien ystäviä.


Tasokas osallistui myös osan porukan voimin STOP.iin, ensimmäistä kertaa ikinä järjestettäville Sosiaali- ja terveysalan opiskelijapäiville ja vielä Turussa! Päivät oli tänä vuonna järjestänyt TSTS ry ja päivillä kuultiin luentoja mm. monikulttuurisuudesta ja turvallisuudesta asiakastyössä. Iltaohjelmana oli vuorossa rastikierros ja loppubileet lynissä. Iltaa siivitti musiikillisesti STIG. Kun väsymys vielä painoi sunnuntaiaamuna, vedettiin haalarit jalkaan ja suunnattiin osan porukan voimin vielä STOPPIKSELLE eli STOPn sillikselle. Mää selviytysi!


Huvivastaavien suurin työmaa tänä syksynä on ollut Syntiset Approt ja Bileet, jotka nekin järjestimme yhteistyössä TuPalaisten kanssa. Nämä olivat molempien ensimmäiset omajärjestämät approt, joten homma oli kaikille uutta. Teemana oli nimenmukaisesti seitsemän kuoleman syntiä, jonka mukaan järjestimme approbaareissa erilaista tekemistä oheispisteinä. Löimme viisaat päämme yhteen ja teimme tiiviisti yhdessä töitä, niin homma saatiin hienosti purkkiin. Liput myytiin hetkessä loppuun ja koko tapahtuma oli kaikin puolin mielestäni erittäin onnistunut. Innolla odotan ensi syksyä, jos vaikka toteutettaisiin homma uudestaan.


Rekryiltaa vietettiin toimistolla ja iltaan osallistui monia koularitoiminnasta kiinnostuneita. Talentia oli myös paikalla ja tarjosi pizzaa iltaan osallistuville. "Virallisen" osuuden eli rooliesittelyjen jälkeen kaivoimme lautapelit jälleen pöydälle, heitimme kukkahatut nurkkaan ja pelailimme yhdessä Poliittisesti epäkorrektia.


Toimiston tupareita vietettiin marraskuun alussa ja juhlat kestivätkin aamusta iltaan. Päivällä tarjottiin kaikennäköisiä herkkuja, limuja sekä tietenkin kahvia. Toimistolla kävi jäsenistöä sekä koulun henkilökuntaa ja illemmalla muita koulareita. Tuparipäivänä aloimme keräämään kattoomme ILORIMPSUA! Jokainen toimistolla kävijä sai kirjoittaa kankaaseen ilon aiheen ja solmia sen kattoon roikkumaan.


Aloha! -bileitä juhlittiin tänä vuonna jo viidettä kertaa. Ennen bileitä jemmasimme Aloha-apinan banaaneja ICT:lle ja löytäjät saivat bileisiin ilmaiset sisäänpääsyt sekä haalarimerkit. Bileissä oli perinteisesti teemaan sopivana ohjelmana hulahulaa sekä perinteikästä limboa. Saimme myös rikottua viime vuoden kävijämäärän. Aloha!


Vietimme vielä joulukuussa pikkujouluja TYY:n saunalla. Bingo sekä tietovisa olivat menestyksekkäitä, sillä saimme sponsoreilta todella hyvät palkinnot. Illan kruunasi vielä se, että joulupukki ehti joulukiireiltään piipahtamaan luonamme.


Syyskokouksen myötä Tasokkaalle valittiin uusi hallitus, joka pitää sisällään vanhoja jarruja sekä ihan uusia naamoja. Hallituksen vaihdon myötä on aika kääntää katse vuoteen 2019 ja uusiin tuuliin.

Kuvista nähtävissä vuoden 2018 (vasen) ja vuoden 2019 (oikea) hallitukset kokonaisuudessaan.


Koko hallituksen puolesta terkuin,
SALA, huvivastaava

ps. Käy katsomassa instagramista meijän opiskelijayhdistysjoulukalenteri sekä kuvia siitä mihin kaikkeen muuhun olemme tämän syksyn aikana osallistuneet!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229