INFLUENCER WORKSHOP INSPIROIVASSA GENEVESSÄ

Muutama viikko sitten tuli bongattua instagramista, että @saratickel & @veerabianca järjestävät viikonlopun mittaisen Influencer workshopin Genevessä, joka sisältäisi opetusta niin brändäämisestä, rahaliikenteestä kuin valokuvauksesta. VAU! Hain tietty heti mukaan, mutta lähinnä odotuksilla että ”tuskinpa”. Kuitenkin noin viikon päästä sähköpostiin tuli viesti, että mut oli valittu! Piti muutaman kerran lukea viesti läpi, että vihdoin uskoin olevani yks mukaan lähtijöistä.

Reissun aika tuli ja lennettiin torstaina kesäiseen Geneveen. Koko viikonloppu oli yhtä hemmottelua ja inspiroitumista. Säät suosi. Syötiin ja juotiin hyvin. Vierailtiin viinitilalla joka by the way oli ehkä romanttisin mesta missä oon ikinä ollut. Pidettiin hauskaa veneellä, josta villeimmät uskaltautui vielä uimaan ;) Tutustuttiin Geneven katuihin. Vieraitiliin Victorinoxin liikkeessä ja kuultiin mielettömiä stooreja heidän historiasta. Tietty valokuvailtiin paljon ja kaiken tän lisäski Saran ja Veeran workshopit oli ihan huippuja ja käytännönläheisiä. Ite sain ainakin niin paljon eväitä reppuun, että ajatus yrittäjyydestä on todentuntuisempaa kuin koskaan ennen. Parasta oli kuitenkin tietty tyypit joihin sain tutustua - Reetta, Hanna, Elina, Sara, Veera & Johanna. ❤️

On jännä miten toisten rohkaisu kantaa pitkälle ja saa uskomaan omiin unelmiin. Oon aina pohtinut, että miten kilpailu (negatiivisessä mielessä) tällä alalla näkyy ja vähä ollut valmiiksi ahdistunut siitä, mutta sainkin kokea aivan jotain muuta! Eteenpäin potkimista, avoimesti juttujen jakamista ja sitä miten oikeesti halutaan kollegoille vaan ja ainoastaan hyvää. Tuli tosi vakuuttunut olo siitä, että tällä alalla on tilaa meille kaikille!

Parhaillaan ollaan palautumassa taas arkeen ja rutiineihin ja nyt jo ehkä ääneen sen uskaltaa sanoa, että seuraava suuri etappi onkin alkaa perustamaan omaa yritystä ja hakea starttirahaa. Tähän kaikki jeesi tulee kyllä tarpeeseen, jos siellä ruudun toisella puolella on tyyppejä jotka on käynyt läpi saman prosessin tai elää sitä parhaillaan.

Ihanaa viikko sinne just sulle <3 Muistetaan tsempata toisiamme!

Ps. Moni on ehkä huomannut, että blogi on elänyt hiljaiseloa ja tästä voin syyttää vain omaa laiskuutta ja liian suuria tavoitteita mitä blogi ei oo sitten pystynyt kohtaamaan. Jatkankin tästä vähä rennommin ottein ja katsotaan minne se blogia vie<3

*Matkan tarjosi Geneven turismi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229