.Iran var som vanligt helt fantastisk. De som känner mig väl vet hur hårt mitt hjärta slår för det landet. Jag träffade min fina släkt och umgicks en hel del med mina barndomsvänner. Har varit extremt dålig på att uppdatera men vill aldrig känna att jag MÅSTE uppdatera heller, det finns redan så mycket som "måste" göras i mitt liv, vill inte att bloggen ska vara ångest faktor, så försöker att inte må allt för dåligt när jag inte vart aktiv.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så skönt att tentan är över och att jag har kunnat vila och umgås med Sofia och Mandy idag. Har inte skrattat så mycket på ett bra tag nu, det var helt underbart! Klockan är väldigt mycket nu och jag har skola imorgon. Så detta blir ett extremt kort inlägg men det känns bättre att ändå publicera något än inget alls.

Likes

Comments

Första gången jag gjorde pannkakor idag och jag måste faktiskt erkänna att jag är stolt (hur töntig?). Har aldrig haft talang för matlagning men sen jag flyttat hemifrån har jag velat experimentera och lära mig laga mat och pannkakor är väl alltid en bra början, eller? Man måste väl börja lite lätt. Har annars bara legat i sängen och kollat på serier (produktiv!)

Likes

Comments

Idag har det inte varit en bra dag, vissa dagar är bättre än andra men allt är väl en process antar jag. Det är hemskt att inte ha mammas famn i närheten när dagarna är som denna, jag känner mig så otroligt stark men ändå så svag. Min största styrka och min största triumf är Blanca, så fort livet känns hopplöst så räcker det med att jag tänker på henne. Jag har extremt begränsade källor till lycka här i Växjö och därför får jag finna lyckan inom mig själv, jag skapar lycka ur tomma intet och hur hemskt det än låter så föredrar jag det över att utnyttja människor (som jag inte tycker om) för att utvinna lycka. Jag har tränat fem dagar i veckan i snart en månad nu och har förlorat fem kilo, det går otroligt segt men jag ser faktiska resultat, träningen är verkligen en källa till lycka. En annan grej som jag börjat bli besatt av är podcasten: "I huvudet på en barnbrytare", när jag lyssnar på hjärnforskaren Katarina Gospic blir jag så himla glad och motiverad, jag känner mig närmare henne än många andra som jag träffar varje dag i skolan (hur sjukt det än låter). Det här inlägget var så konstigt och saknade verkligen en röd tråd men att skriva renar själen och tömmer huvudet på sånt som man egentligen inte borde grubbla över, vilket kändes välbehövligt.

Likes

Comments

Vill bara resa bort från allt även om det bara vore för ett tag, behöver rymma bort från allt. Lämna allt ansvar och hitta mig själv.

Likes

Comments

Likes

Comments

Har seminarium imorgon så idag satt jag med min grupp och stämde av allt en sista gång. Mötte sedan upp Sofia på Condeco och pratade om allt mellan himmel och jord. Har så otroligt ont i huvudet nu så jag känner verkligen att jag måste ta en tupplur för att sen sitta och träna lite på mitt framförande inför imorgon.

Likes

Comments

Espresso house har verkligen blivit mitt lilla pluggställe här i Växjö, trots att det verkligen inte kan jämföras med alla "jobb caféer" i Stockholm (då miljön verkligen är livlig) så har det verkligen varit super mysigt för mig att sitta och plugga där. Jag personligen avskyr den enformiga biblioteks miljön, för mig blir det lätt påtagligt att jag "måste" sitta och plugga hela dagen och gå miste om roligare ting. Medans på caféer så känns det nästintill mysigt och lite mer avkopplande.

Likes

Comments

Äntligen hittat ett trevligt sushi place här i Växjö. Var och åt Sushi med Fanny och sen satte vi oss och diskuterade upplägget kring vårt grupparbete. Är helt slut nu, ska fortsätta skriva liten på vårt arbete och sen kolla på någon Disney klassiker, finns inget som gör mig lika lycklig!

Likes

Comments

En hel helg med världens roligaste, varmaste och klokaste människa! Vi har spenderat hela vår budget på mat och vårt största dilemma för tillfället är hur vi nu ska ha råd med ännu mer mat. Just nu ligger Blanca och sover och jag väntar ivrigt på att hon ska vakna så vi kan gå till hemmakväll och köpa godis (inte bra)

Likes

Comments