oj.. glömde helt bort bloggen när jag började gymnasiet. om jag inte skrivit det så har jag kommit in på det jag sökt och har nu gått där sen i somras, det går sådär för det var inte som jag trodde. Livet känns fortfarande som en smet.. snart är vintern här och det innebär en lång och mörk period, känns som om jag redan gått i ide, jag gör inte annat än att ligga i sängen och kolla netflix typ. Ännu en jobbig period där man vill göra såå mycket men man har ingen ork. Man är liksom så jävla vilsen.. jag är 16 år? och jag ska redan bestämma vad jag vill bli i livet? Vet inte ens varför jag lägger ner tid på denna bloggen, antagligen föratt det känns bra att skriva av sig? och jag hoppas att det finns nån därute som känner som jag. Ja jag borde väl berätta nåt positivt iallafall, men de enda ja kan komma på är att jag känner att jag har hittat en sån jävla otrolig vän, vi liksom klickade med en gång, vi är 2 likadana personer under skinnet. Hon är nog den enda som kan få mig glad och att få hopp om mänskligheten, att alla är inte falska? Ja asså jag vet inte vad jag mer kan berätta, ja hoppas de finns nån som läser iallafall, och ska försöka blogga mer och inte bara deppiga texter hela tiden. tänkte ja slänger upp en bild på familjen.. jajah gonatt:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja ni kanske känner igen rubriken från låten Tog av mig-Norlie & KKV. Sitter och lyssnar på den just nu.. har typ fastnat för den, känner igen mig så jävla väl.. Tyvärr blir det lite negativt denna gången också.. har inga kunnat blogga pga att jag varit lite upptagen med livet..

Det dåliga med den senaste tiden är att jag nu försöker hitta mig själv, eller ta hand om mig själv säger man väl. Men det är så jävla svårt när allt är kaos.. måste klara matten nu innan dom sätter betygena, och jag har inte så mycket hopp eftersom det är så kort tid kvar. Sen är det kaos hemma, och med pappa, och med vänner.. För en gång skull så försökte jag visa att jag brydde mig men hon bara trampa på mig.. Men det är väl på tiden att jag tar hand om mig själv, fick nån kopia av en bok som heter "ta makt" av min kurator.. den hjälper en hel del faktiskt! rekommenderar den till alla er som inte mår så bra med er själva. Har ni nånsin haft den känslan av att man bara inte orkar bry sig längre för allt man gör blir fel och man misslyckas bara? ungefär så har jag känt ganska länge nu.. men jag kämpar på i vilket fall.. för mina nära å käras skull.

Nu till nåt roligare! Jag har målat om mitt fula härk till rosa! och det känns väl bra, jag blev nöjd! och nu till helgen ska jag väl på rövballebandet å alla andra band, i harsslerudsparken! Det ska bli kul.. men det tråkiga är att jag börjar få smått socialfobi.. tänk om jag träffar den och den, tänk om nån börjar bråka, tänk om nåt händer.. men jag försöker iallafall! Jag ska dit med min vän Ida och min "pojkvän" eller vafan ja ska kalla honom.. i don´t know.. Jo å så ska vi sova i husvagnen här hemma så jag har städat den extra idag å fixat till den lite. Sen har jag ju då som sagt äntligen börjat få hjälp med mitt mående! vilket jag är sjukt glad över, jag vet att nu är jag inte ensam.. Och jag och Grynet har tagit vårt första dopp för iår iallafall!


vet inte va mer jag ska skriva, vet inte ens om det finns nån som vill ta sig tid att läsa, men nu ska jag väl sova! ha dä gött :)Likes

Comments

Hej hej, det är måndag, jag är trött å depp.. känner mig sjuk, sjuk i kroppen typ gått in i väggen som dä heter. Känner mig helt jävla hjärndöd.. Jag gör mitt bästa i skolan men det leder ingenvart, även om ja kommer in på gymnasiet så behöver jag ett sabbatsår.. Alla aäger att jag måste göra vad som är bäst för mig själv, det är vad jag tänker göra.. Jag måste återhämta mig ifrån allt som hänt.. under dessa 16 år har det hänt så jävla mkt saker.. saker som jag inte ska ha fått uppleva i denhär åldern och neråt.. Jag känner att jag måste ta en paus ifrån allt..

Vi kan väl ta lite positiva grejer också, nu i helgen har jag haft en underbar helg med älskade vänner och familj, träffade en pöjk jag fall för med en gång.. Jag lovade ju mig själv att aldrig mer bli kär, men när jag är med honom så känns det så jävla värt det.. Jag har ju skrivit om en annan kille innan och häromdagen såg jag honom, det är jobbigt att se en sån person som man vet aldrig skulle göra nåt dumt, men det är inte mitt problem längre.. Han är världens idiot och det finns bättre killar.. problemet nu är ju att jag är kär, går det ens att vara kär när man har ett brustet hjärta?Jag har panik för jag kan inte styra mina känslor.. Blir jag sårad igen så vet jag inte vad som kommer hända.. sist gång pallade jag ju förfan inte, klarade inte av smärtan inombords, att drömma om honom på nätterna, tänka på honom varje dag, skriva med honom och bli behandlad som skit.. slutade med sjukhus.. Hoppas jag vet vad jag gör..

Nu till helgen skulle vi ju till elmia för de va ju min födelsedags present men mammas bil måste besiktigas och det kostar ju å den ska fixas innan, sen ska vi till elmia och hem, inträde kostar typ 1000 för oss, sen mat går väl på en 500 och sen ljud för 2000, nä det går inte. Så vi valde helt enkelt att vi beställer eller åker till BRL för å köpa lite grejer, vet dock inte om det är öppet på påsk? och resten av dom 2000 så vill jag åka nånstans med familjen!

Hela tiden sitter jag och tänker, tänker på hur mycket jag vill härifrån och snart är det sommar och då kommer jag antagligen packa grejer och rida långt åt helvete, in i skogen och ta med tält eller bygga koja å häst hage, har lite rolig fantasi ja vet xD

Vet väl inte vad ja mer ska berätta men ska väl försöka skriva snart igen om det nu är ngt kul å läsa xD

bye bye

Likes

Comments

hej hej! Jag mår as bra och har gjort det ungefär sen en månad tillbaka cirka. Det är mycket nu med skolan! måste få godkänt i matte för å komma in på Fordon, även om ja inte riktigt vill gå där pga mycket folk som jag inte tycker om och finns många som inte tycker om mig, men jag har tur som får nån bra vän som ska gå på fordon också! Det är klart att jag skolkar en del fortfarande men jag försöker gå på dom viktigaste lektionerna! så som svenska, engelska, matte och SO.

Just nu sitter jag i sängen, mamma har precis kommit hem och dom har köpt plankor å skit å dom pratar på att bygga nåt på våran altan. Sen så borde väl frida vara här snart, känns skönt att få ha nån å prata ut med om allt! vi tänkte experimentera lite med vårt hår, det är ju snart grundenten, jag kör väl på min gamla klänning. Den är ändå fin å palla köpa en klänning för flera hundra som man ba ska använda en gång ^^.

Sen har jag äntligen få börjat övningsköra! Det är så jävla kul och jag har redan kört en del mil, genom stan och hem osv. Mamma vill att jag ska köra ända till Elmia men just nu har jag väääldigt lätt för å bli fartblind och man fastnar lätt med ögonen på naturen å allt annat. Men ja vi får väl se hurä blir.

Det Positiva är iallafall att jag äntligen börjat må bra! Det är så skönt att kunna slippa alla nätter med panik å ångest och alla problem. Men nåt viktigt som mamma sa är att man kan faktiskt välja hur man vill må! Hela tiden försöker jag intala mig själv att vara glad och tänka på bra saker och det har funkat, men det är klart att man ibland kan få ett utbrott nån gång ibland, men det händer allt mindre och mindre! mitt hjärta är kanske inte läkt efter allt som hänt men jag har lärt mig att älska mig själv och dom jag behöver i mitt liv!

Ska försöka uppdatera denna eller nästa vecka om jag har tid!

ha det gött!

Likes

Comments

tiden som nu har varit sen senaste inlägget har vart bra men även dålig, killen ja har känslor för, ja hade helt totalt fått honom ur huvudet men häromdagen så såg jag honom och det var as jobbigt.. Och nu finns han i mina tankar hela tiden igen.. Jag försöker göra saker som får mig på andra tankar. såsom Skolan, gå på lektionerna, greja med bil, rida eller bara göra nåt.. blir ja sittandes så drunknar jag i mina egna tankar.. jag behöver jämt och ständigt ha mamma i närheten ifall jag skulle bryta ihop.. Jag är så fruktansvärt rädd för att ramla dit igen.. ni vet den känslan när det känns som om hjärtat slits itu och man bara skriker och skriker pga all panik, man är chockad, det gör ont i hela kroppen, man skakar och grinar..

Iallafall jag försöker blicka framåt.. Man är väl i en sån period där man kan börja grina för vad som helst nu.. Igår ville ja grina föratt jag blir alltid hämtad sist på skolan, man känner sig så jävla ensam när alla har gått hem å man sitter där själv och undrar vart ens mamma eller pappa är.. sen så började mina diskanter å låta som skit så jag hoppas på att få köpa nya på elmia. Som sagt jag fyller ju snart år, men det känns inte som nåt märkvärdigt precis..

Idag har jag iallafall haft nationellt prov i svenska, jag tror det gick bra, det kändes så iallfall.. Just nu väntar jag på henrik min bonus pappa. sen ska jag väl hem och rida om det inte blåser för mycket, Jag hoppas henrik tankar bil sen så jag kan sitta å lyssna på musik hemma, för det känns som om jag behöver det just nu.. Bara få ligga i bil och njuta av värmen och solen och nån bra musik som ändå oftast bara slutar som depp musik.. Men man får väl ta vara på det man har.. Detta är väl vad jag har och skriva just nu, ska se om ja kan skriva mer under veckan!


bye bye!

Likes

Comments

Hej! anledningen till varför jag börjar blogga är föratt jag känner att ja behöver en hobby typ :) jag tänkte väl att jag skulle presentera mig själv lite grann! Mitt namn är ju då Tanya och jag fyller 16 den 27 mars vilket är snart, eftersom jag har bil intresse så har jag egen bil som jag fick i 15års present av min bror! såklart är jag volvo älskare, iallafall jag får ju snart övningsköra vilket ska bli så jävla kul! jag kan dock redan köra bil men är väl inte riktigt felfri än! Mitt andra intresse är hästar, jag har egen häst.. ett varmblodssto som jag själv haft i ca 3 år och jag har ridit in henne alldelles själv! det som är tänkt med denhär bloggen är väl att jag ska berätta lite om min vardag/vecka och följa mitt liv helt enkelt! jag kommer garanterat lägga ut mycket om bilen och hästen och även annat jag brukar hålla på med! :)

Likes

Comments