​Endelig er våren her, JIPPI :) elle tørr jeg si endelig! Men i dag har jeg sitte i solen g kjenne D vitaminene strømme, Lest avisene og oppdatert meg på alt som skjer på godt og vondt! Skal si det er mye rart en leser. men morro og underholdene er det. Bare veldig trist og lese om denne terroren ut i den store vide verden.

Men men slik er livet! over til noe hyggeligere, Mens jeg har sittet og titte på alle mulige nettsider har jeg også sveipet meg igjennom noen reisesider. I år har jeg 5 år bryllupsdag, heilt vilt spør du meg! Årene løper løpsk. 5 år siden jeg sa ja til noen jeg skal tusle hand i hand inn i evigheten med:) Deg og meg for alltid. Alltid er et skummelt ord men jeg liker det. Så i år vil jeg finne på noe. Jeg vil reise, men hvor? har tanken på New York, London eller Paris men faktisk kunne eg ha tenkt meg og dratt til Island også eller hiking i NordNorge, kunne spesielt har fått opplevd Lofoten. Det har våre en stor drøm!  Så mens jeg sitte her g nyte sola og drømmer og langweekend til sommeren er vel bare og ta fatt på de hverdagslige gjøremålene som og vaske hus og hjem :) 

Neste innlegg skal jeg røpe litt mer av hvem jeg er. 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

I dag kjenner jeg at jeg er sikkelig fortvilet. Ja og hvorfor? Jeg var ute og kjørte når jeg merker at det ligger en opp i baken og presset og presset! Ja jeg såg deg og ja jeg valgte og overse tutene dine. Så lenge jeg kjører i farten som er vist på skiltene må jeg ærlig si jeg ikke bryr meg om deg! Jeg sjekket speilene for og forsikre meg om at det ikke var noe tegn til og være noe nød eller noe som helst så kunne antydes som nød. Jeg der imot viste ikke hvor jeg kunne kjøre ut, da vi var på det som kalles en landevei. Ikke bare det. Jeg hadde mine barn i bilen, 2 små jenter so ikkje skal ofte for at du, ja du bak meg har det so innmari travel for at du bare vil hjem? Det ville vi også, og vi vil komme oss hjem hele og fine, uten en skramme! Men kanskje jeg på en måte også kan ironisk nok skjønne deg!? Får dei første årene etter jeg fekk lappen når jeg var 20, var jeg som deg. uten redsel og frykt i trafikken! Trokke litt ekstra hardt på gassen og om det var en skrapsving, neid e var ikkje skummelt. Men no nesten 12 år etter jeg tok førerprøven tenker jeg, Jeg tenker på meg, barna mine og ikke minst deg! Nei jeg vil ikke utsette noen for tullete kjøring! Ikkje utsette noen for det jeg vil hjem g spise middag og legge beina høyt. Nei jeg vil ikke koste noen noe vondt på noe som helst måte! Så tenk over det neste gang du er ut og kjøre. Er det hun elle han foran deg sin feil at du gjekk 5 min forseint ut døren til et møte du skal i? Skal du riskere og presse en bil til og kjøre uvettig pga du må rekke hjem til home and away? 

Min oppfordring! Kjør forsiktig

Tenk på deg selv, din familie og ikke minst dei andre i trafikken. Ingen liv må gå tapt og heller ikkje utsette noen for skade. Ingenting er viktigere i trafikken en at bruker vettet og sunn fornuft, pluss at en er trygghet i trafikken og ha det som vane frå første stund av! 

C

Likes

Comments

I dag såg jeg på bloggerene, der sitte jeg og tenker mine tanker! Slik som sikker resten av dere der ute gjør. Ja og jeg skal skrive noe hva jeg tenkte. Jeg så krangling, krangling forann barna, stress og hva mer programmet ga oss et innblikk i. Jeg skal si det at mens jeg sat og tenkte mine tanker, dukker det også opp forståelse. Hvordan en hektisk hverdag er. Hvem kan si dem er hundre prosent perfekte. En skal rekke jobb, barnehage skole, lage frokost, middag og kvelds. Uten at klokka ikke presser i mot, uten at en føler en har glemt noe og uten den følelsen at en ikke blir stresset, sinna og frustrert! Jeg har det slik. Jeg kan sitte og tenke at den tiden ja den er det for mye av og før jeg vet ord av det so er hjerte mitt i halsen og jeg er nesten på to hjul i alle svinger. Personlig liker jeg og planlegge, vite at jeg skal rekke det meste og igjen sitte og kunne legge beina høyt når dagen er omme. Men slik går det ikke alltid nei. enten streiker noen av ungene. Hunden vil på tur i siste liten før vi skal suse av gårde og i det vi har sett oss i bil har vi  glemt noe!

Jeg kjenner meg igjen. og jeg synes virkelig at ikke noen av oss skal være flau hvem person vi blir i tidsklemma eller hverdagspresset!  

Likes

Comments

Hello kjære folk der ut

Jeg har lenge hatt planer om skrive litt, litt om hverdagen, litt om debatter og syns punkter

Nettet har jo blitt så stort, kanskje skummelt får noen? Ja hva vet vel jeg, men det jeg vet er at der e mye tanker, meninger og synspunkter. Alt i fra hvordan en har det , i hage og hjem til hvordan naboen har det, frå hva en mener og offentlige debatter til hva kjendiser går kledd. Ja det er rett og slett og vilt hvordan ting er. Men den som skaper alt dette, hvem er det? Jo det er vi. jeg, deg og alle andre der ute. So det er rett og slett hva min blogg skal handle om. Så vil du følge meg på reisen er du velkommen til det


X

Tankefulleclara

Likes

Comments

Jeg starte i dag denne bloggen for og lufte mine tanker, opplevelser, følelser og mye annet! Noe vil være svært privat, noe vil være bare tanker og syn på hva andre tenker. Jeg skriver det for meg og ikke for noen andre! Alle har lov og lufte sine syn og tanker og det må dere også gjøre!:)

Jeg har valgt og ikkje røpe hvem jeg er! Dette mye av at jeg kanskje kommer til dele litt av mitt svært private i privatliv!:) 

Håper du velger og følge meg og mine historier! 

Jeg LOVER bilder og meir info etc vil komme og det vil bli bra 

xOxO

TankefulleClara

Likes

Comments