Hej!

Det är här mitt för nuvarande sista inlägg har på Nouw! Jag har valt (som @makemeinspo ) att starta en ny blogg på "It girls.se"! 😊

Det har helt enkelt börjar kännas lite väl tråkigt att blogga här, så det känns spännande att testa något nytt. Min nya blogg heter "julial" (och här har ni en länk: http://publishme.se/julial.itgirls.se/ om ni vill kika in mig där! Det har varit jätteroligt att blogga här, och tack för alla som har valt att läsa den här bloggen! Jag kommer nog sakna det lite. Men vem vet? Jag kanske kommer tillbaka, hahah 😉 Men tills dess ses vi där borta!

- Love -

​ps. Jag kommer fortfarande finnas kvar här på Nouw. Ds

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det känns som det har blivit mycket kvällsinlägg senaste tiden! Jag ber om ursäkt för det :P

Jag och Johanna har spenderat dan med att släntra omkring i området som vi bor i och taget bilder! Bland annat outfitsbilder som dyker upp på hennes nya blogg! Det finns en till grej att berätta – jag ska byta bloggportal! "Girl it" heter den, men jag skriver mer om den Imorgon! 😉

Likes

Comments

Nu har Måndagen gått och jag valde att stanna hemma från baletten pga att jag har ont i foten, huvudet osv.

Men imorgon är det Tisdag iaf, en ny dag. Så nu ska jag sova lite – vilket kan behövas för att orka med ännu en skolvecka...

Likes

Comments

Det är inte speciellt några märkvärdiga bilder här nedanför – men idag kände jag (liksom många andra) att "Today Spring is coming"!

Jag och Johanna träffades i alla fall för första gången på typ 2 veckor, och då passade vi även på att spela in ett extra avsnitt på podden! Vi satt utomhus, så det var härligt. Sedan var det bara att springa hem, äta och sedan åka vidare till nästa stopp där jag och familjen skulle se på bio. Vi skulle se "Zootropolis" eller vad den nu heter, den var bra iaf. Podden hittar ni för tillfället på Johannas Videofyme ("Jojja2003" tror jag hon heter där 😉)

Hoppas ni njuter av de sista timmarna innan Måndag kommer!

Likes

Comments

​Lördagen har varit lugn hittills,

jag har spenderat en del av dagen åt att sitta i soffan, dricka te och läsa Dikter skrivna av Tomas Tranströmer som jag fick i present. Jag älskar den. 

Jag har även njutit av Vårsolen som kikat fram under dagen, men nu är den borta och det är kväll. Så i väntan på att Melodifestivalen ska dra igång lyssnar jag på Fifth Harmonys nya låt "Work from home", ser på "Polisskolan" och skriver det här inlägget! 

Likes

Comments

Hej på er finisar ❤️

Det är sent och tröttheten får mina ögonlock att bli tyngre och tyngre. Det är sent, men jag ville bara uppdatera lite! Det var min födelsedag igår, så det var därför jag inte skrev något 😉

Den blev som jag förväntat mig, och det blev en bra start på mitt 14-åriga liv. God natt ✨

Likes

Comments

​Om exakt 11 timmar och 55 minuter är jag 14 år. Egentligen är det inte direkt något att fira, man blir inte någon ny person direkt. Men det känns spännande, och det känns som ett nytt år startas efter att fyllt år. Och som alla säger; nytt år. Nya möjligheter. 

Likes

Comments

Den här låten kommer gå på Replay utan stopp hemma hos mig nu när jag hört den! 

Replay, replay, replay... 

Likes

Comments

Alltså, jag måste verkligen försöka komma in i mitt blogg "flow" och börja skriva ordentlig. Jag har ett fåtal inlägg som jag aldrig orkat göra klart, men det här lovet ska jag verkligen ta tag i sakerna. Ursäkterna räcker inte till längre.

Jag längtar verkligen tills vi får resa bort.
Vi har inte planerat något – men jag vill verkligen bort från vardagen och åka någon annanstans. Få en omväxling och låta ögonen se andra saker än det "vanliga". Rutiner är bra, men rutiner blir lätt oerhört tråkiga och frustrerande om man inte gör dem på rätt sätt.

Likes

Comments

Idag är det den 20 februari.
Vilket betyder att det bara är 5 dagar tills jag fyller 14!

Det känns konstigt, eftersom jag fortfarande "känner" mig som 12. 🙈

Men det ska samtidigt bli kul, men tills dess ska jag spendera Sportlovet till att måla om min systers rum till vitt – men det är först på Måndag, tror jag. Tills dess är det bara att njuta av helgen!

Likes

Comments

"Peace begins with a smile"