Kärlek vad är det? Är det bara när man gillar varandra? Eller är det något mer än det? Helt ärligt så vet jag faktiskt inte vad kärlek är eller vad det innebär. Visst jag har haft killar, men var det verkligen sann kärlek? Eller var det bara att man gillade varandra? Jag ser hur alla mina vänner får killar och ser så lyckliga ut. Varför kan inte sådant hända mig? Jag tror jag har känt sann kärlek för 2 år sedan. För då handlade det inte om sex, utan vi kunde bara vara med varandra och kolla film utan att göra något. Nu för tiden när det gäller killar, så känner jag mig som ett objekt. Allt dem vill är att ha sex. Men varför? Varför är ni så desperata att ha sex? Varför träffas ni inte bara och kollar film utan att ha sex? Så vad är kärlek? Kärlek för mig är när man inte har sex hela tiden utan att man bara kan träffas och kolla film. Allt behöver inte gälla sex, men visst sex är viktigt i ett förhållande. Men om ni är i ett förhållande gillar ni väl personen och inte bara sexet ni har?

Likes

Comments