musik, allämnt

Att starta en blogg precis innan ett stort avgörande prov var kanske inte det smartaste jag gjort. Nu är i alla fall provet över. Tror inte att det gick som de behöver gå.

Det är bara att vänta sen finns ju alltid chans till omprov. Efter det är det kört om det inte gått bra. Då snubblar jag återigen på målsnöret. Jag tog fel dörr in i livet. Satt fast i ett dåligt äktenskap och födde barn. Efter skilsmässan läste jag gymnasiet. Sen sökte jag, utan att lyckas, jobb. Jag har livs erfarenhet men ingen arbetslivserfarenhet. Då får man ingen chans. För att hjärnan inte skulle bli en stor gröt igen började jag studera på distans på halvtid och fann en väg jag kunde gå. Det är den vägen som nu hänger på provet.

Men nu kommer jag försöka starta upp den här bloggen på riktigt. Om jag bara lyckas lista ut hur allt funkar, men det kommer väl med tiden.

Allt gott

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

tanken var att starta bloggen den 3 januari när jag börjar om på nytt. Ni vet hur det är med nyårslöften. De funkar aldrig. Att sedan starta nytt en måndag misslyckas ofta så jag valde därför 3 januari till att bli en nystart.

Så vem är jag? Ingen aning fast 42 är på väg med ljusets hastighet. Lever med 5 barn och katt i Göteborg, så mycket kan jag väl säga utan att ljuga. Nystarten handlar bland annat om att de 124,3 kilona ska bli mindre. Jag har alltid skyllt på att jag födde många barn på kort tid, men om 26 dagar är det 10 år sedan jag födde mitt sista barn så det håller inte längre.

Det handlar också om att tillåta mig själv att vara jag. En person som jag väljer inte som någon annan väljer att jag ska vara. Så har det varit hela min uppväxt, sen hela mitt äktenskap. Vilket är en av anledningarna att jag startar anonymt. När jag är under 100 kg kanske en bild kommer :)

Min original ide för ett blogg namn var The butterfly mom eftersom jag förlorat fyra barn. Tre tidiga missfall och en dödfödd. Men det namnet var upptaget. Andra idéer var också upptagna, så tänkte jag Tankar, känslor och annat men av någon anledning, som troligtvis är mina dåliga teknik kunskaper så blev det Tankar och annat. Helt fantasilöst men okej.

Vad kan man förvänta sig då? Om jag lyckas lista ut hur det funkar kanske bilder och videor. När jag gick på gymnasiet hade man faktiskt skrivmaskins skrivning ingen datakunskap. Sen var jag hemma med ungar i massa år. Som titeln säger Tankar, det har jag en massa, ni kommer troligen inte alltid förstå dem för det är rätt rörigt i mitt huvud. Mamma livet med tonåringar kanske. Som jag säger små barn små problem stora barn STORA problem. Säkert något gnäll om någon nyhet eller person eller händelse. Böcker älskar böcker, kommer troligen pracka på er en bok jag älskar. Kanske inte just nu för nu är jag på Universitetet och har ett stort avgörande prov den 10 januari, som om jag inte klarar det får jag lägga ner. När mina barns dödsdagar närmar sig kanske lite om det, levande barns födelsedagar skräckhistorier om mina förlossningar :) eller inte. Så kort och gott det kommer vara Tankar, känslor och annat.

Så då har jag väl börjat antar jag.

Likes

Comments