Hej!

Vill bara göra en update. Känns som att de är såå länge sen sist. Var igår till baren då alla blev studenter. Hade faktist en skitkul utekväll i Borgå vilket händer väldigt sällan. De ja tänker mest på då ja tänker tillbaka på gårdagen är kanske min 17 år äldre lärare. Vi tog några tequilan tillsammans (wtf liksom och dessutom är han nu skyld i mig en) och ja tror han blev ganska full. Mina vänner prata om att min gräns går vid 35 eftersom ja tidigare varit med en som är 35 och då blev han nyfiken. Senare kom han fram till mej o bara "alltså har du nån gräns... Alltså du behöver int säga ja undra bara... alltså de e okei, alltså e den påriktit 35" o de ja tänkte mest just då var stöter HAN på mig? HAn har ju fru och barn. (själv va ja också ganska full då ja sa åt honom att ja tycker han e snygg o allt fan. Men han sa också att ja e trevligare än e och enligt nån skum äckli man att de e ja som e drottningen.)

Just när vi skulle dra kom han också o sa åt mig att han ska bara gå på vessan att ja sku vänta på honom o sen sku vi fara tisammans. ööö what? :D Ja ljög också att jag var tillsammans med en 2 år yngre kille som är min kompis o ja pussa honom på kinden och min lärares reaktion va typ Men VA alltså kom igen du får no bättre. Skit elakt men lite kul.

Annat ja vill minnas från den kvällen är den långa varma kramen mitt ex gav mig före han for iväg med sin nya flickvän. Hur jag drog igång min kampanj: rösta på nummer ..... . Hur ja tappa min narikkalapp i vessabyttan. OJOJ säger jag men jätte roligt. Synd bara att mina känsor allt åker av o an och att ja så lätt blir förtjust i killar (män) och de byts på 5 sek. JA jobbar ändå på de. Sku påriktit behöva en kille så ja int längre skulle kunna tänka på att "haffa" nån.


Den här bilden känns precis som mitt yolo liv just nu. Ja gör va fan ja vill o flirttar me vem fan ja vill.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

De känns inte lika hemskt mera att vi skall vara i två olika städer i 4 månader. Vi har pratat nästan varje dag och för mig själv har jag tänkt att de skulle vara kul om vi höll up vår snapstrike över hela sommaren. Tror ändå inte de kommer gå eftersom de är en sån jäävla lång tid. Men man vet aldrig så de återstår att se. Han pratar också ganska mycket med mig och frågar om min mummu och så så de känns inte helt omöjligt. Han verkar vara lite intresserad han med.

Har spenderat de två senaste dagarna i Kokkola med mummu. Är alltid lika osäkert att åka dit då man inte vet ifall man kommer att komma in eller inte. Hade nog problem först men sedan skulle hon väl ut på tobak så då kom jag ju in. Känns som att jag nog hjälpte henne genom att vara där. Hon mådde nog super mycket bättre då jag for än då jag kom dit. Hon behöver någon som går där alltid ibland eller ens ringer åt henne. Det känns ändå som att allt ansvar om hur det skall gå med henne ligger på mig då mamma inte bryr sig och hennes syster känner som att hon gjort sitt. Det blir enbart jag kvar. Klart jag tänker göra mitt bästa (vilket jag inte kände att jag gjorde nu) även om de kommer bli svårt. Jag finns här för att hjälpa andra.

Likes

Comments

Igår gick Vi på öl. Var faktist nervös inför det men det visade sig att det var helt i onödan. Det var super mysigt och vi satt på åbåten Donna i närmare 5 timmar och drack öl och pratade. Senare fortsatte vi hem till mig. Hade helt jävla bra sex även om jag fejkade orgasmer ett par gånger. Han kom helt sjukt hårt och de är så najs att se på. Känner mej ändå på nåt sätt nervös som ja aldrig gjort tidigare och har därför själv svårt att komma men de gör inte så mycket. Vi låg sen och höll om varann hela natten och morgonen. Det var super mysigt och jag började bara mtcka om Honom mer och mer vilket är förjävligt. Ja menar varför just nu? Varför ett par dagar innan vi kommer vara 4 månader på ungefär 500km avstånd.

Det känns som att dt här påriktigt skulle ha kunnat bli nånting men att sommaren förstör allt. Han märker såna små saker som ingen annan gör. Han minns vad jag säger och han får mig att känna mig viktig. När han tar min hand på båten. När han kramar om mig lite för hårt då vi sover. De är därför jag tycker så mycket om honom. Och jag hatar det pga den jälva sommaren. Men kanske jag ser honom nån dag i Pampas. Vi pratade ju om att ta en kebab ihop men de var nog mer ett skämt. Allt hinner troligen ändras till hösten men jag hoppas vi kan hålla kontakten över sommaren som han sa!

Likes

Comments

De känns så hemskt att året i Åbo nu tar slut. Har alltid hatat sommarlovet men den här gången känns de nästan ännu värre. Dels för att ja är tvungen att flytta hem tillbaka och ja vet att de kommer bli tungt men också för att ja kommer sakna mina vänner här så otroligt mycket. Vi har haft de så kul den senaste tiden.

Vappen var underbar! Vi började festa redan på torsdagen och hade först tänkt ha sykväll men de var ingen annan där förutom vi så vi bestämde oss för att fara till H och sy och sedan vidare till B då de öppnade. Vi hade skit kul och dansade som om ingen morgondag fanns. På fredagen var det dags för ESF challenge som vi hade en punkt på. Dagen började med tentkaffe och en shot redan klockan 2 i domkyrkoparken med kemisterna. Det var så skönt att bara få hänga med dem och se på alla fulla lag som kom dit. Senare var de fest på MK där min kompis lämnade mig eftersom hon skulle hem och "näppa" (läs spy). For sen vidare till B och hade hur roligt som helst.

På lördagen då det påriktigt gällde lagade vi sangria och lyssnade på brahedjäknar på vårdberget. Var först på K och hade jobbtur och for sedan vidare till B. Hade skitkul även om Han inte var där. Hade sedan övernattning hos H. På söndagen var det meningen att det skulle vara picnic och att vi sedan skulle gå hem. Det slutade ändå med att vi shottade på K och sedan hamnade jag på B med Honom för att en kompis skulle köpa kort. De gick som förragången och vi hade det skit mysigt. Tur att ingen kom på oss. Somnade sedan en stund och vaknade vid 00.00. Blev riktigt upprörd då mina vänner redan gått hem och trodde att det var sista gången jag såg dem före hösten vilket också delvis var fallet. Är ännu lite arg på mig själv men gjort är gjort och satt sedan hemma och grät i kanske en timme. Tror de berodde också på att jag inte sovit på kanske 4 nätter mer än 2-4h. Var alltså helt slut.

Summa sumarum hade jag ändå en jävla bra vapp och när vi nästa gång sjunger snapsvisor kan jag ännu högre sjunga "VILKEN JÄVLA VÅR" för det har de faktist varit. Hatar att den tar slut.

​Vappens sång: Juha88

Likes

Comments

​Hej!

Har varit skit mycket fester igen som vanligt. På fredagen var vi och kollade på Stormskärs Maja och den var helt ok. Hade på nåt sätt högre förväntningar på den och var besviken att de inte spelade min favoritsång. Efter föreställningen gick vi till S och drack öl och åt chips och talade om bl.a. att vi kanske är gravida. Måste nog ta och köpa ett graviditetstest för säkerhets skull snart om jag inte får mens... Att bli gravid under Pampas16 med ett ons är nog inget jag vill. Efter att vi chillat hos S for vi iväg till B. Jag var faktist besviken att där var så få man kände och att M gick hem så fort. Jag han just och just säga hej förrän han hade gått hem. Men jag förstår det nog för dom skulle ju på ylonz nästa dag så de var kanske inte så konstigt.  Var bara besviken (igen) att han bara stack utan att säga nånting...  Det var också skit konstigt att I kom och frågade hur de går för oss? Liksom va?! Borde de int gå rykten om mej och A istället. Nå vi gick hem otroligt tidit och var hemma redan före 4.

Nästa dag skulle vi och kolla på RÅA och de var jätte bra även om de kanske inte är min genre. For efter det till B (igen huh) och de var helt super roligt! Träffade på en massa skumma typer och dansade loss. Skulle ha tävling med en kille (som var ungefär dubbelt större än jag) om vem som kunde ta flest shottar. Tur stoppade mina vänner mej för annars skulle det ha slutat dåligt. Antar att de var ett av hans tricks på att försöka få hem mej men det fungerade inte, som tur. Hade allt som allt en skit kul helg.

Planerna för nästa vecka är kongress (HJÄLP) men före det sitz på tisdag och sen borde jag hinna läsa 2 böcker till en tent -.- men kanske de går vägen. Om inte är det nog inte hela världen. Mera fester utlovas alltså! Ser fram emot de och de kommer bli bra. Är nu helt slut så säger tack och gonatt för mej! 

Likes

Comments

Hej!

Har egentligen aldrig tänkt att jag skulle börja blogga men fick idéen av en kompis här om dagen. Att skriva dagbok har aldrig riktigt fungerat för mig även om jag många gånger försökt. Därför tänker jag nu börja skriva blogg för att få ner mina tankar på papper. Väntar med spänning på att se hur det går. Jag vill bara komma ihåg alla de konstiga saker jag gjort under mitt studieliv, alla sjuka fester jag varit på och hur jag känner. Det känns som att jag byter crush var femte minut och de är också något som är skitkul att tänka tillbaka på senare. Jag menar hur kul är det inte att skratta åt senare och fundera "hur tänkte jag där".

Jag hatar att glömma. Jag vill komma ihåg varje liten detalj av allt som händer. Livet är så härligt och jag vill minnas det och allt det fina och mindre fina som händer mig. 
Jag räknar inte med att någon skall läsa den här bloggen men om ni tappat bort er hit i alla fall hoppas jag att ni trivs!

Likes

Comments