​Ännu en dag i livet. Att livet bara ska vara ett sökande. Så är det nog. 


Jag har hittat något nytt idag, havet sköljde mitt ansikte med salt och håret hänger nu i tovor som luktar tallkottar och såpa.


Det var fantastiskt.


Imorgon blir allt som vanligt. Så blir det nog.

Likes

Comments

​Mamma. Du har levt mer än halva ditt liv. Blev det som du tänkte dig? Ångrar du dig? Levde du och lever du tillräckligt? Är du en vind genom skogen eller är du vågor mot klippkanten? 

Älskar du innerligt? Är du uppfylld? Önskar du att du hade mer? Vitnar knogarna? Är du en natträv i parken eller en flicka i soluppgången?

Kan du berätta en sanning för mig eller föredrar du verkligheten? Kan du ge ett råd om kärlek till mig eller vill du boka in mig på en kurs i självförsvar?

Jag klättrar i träd mamma. Jag är ute om nätterna. Men jag har busskort, mobil och jag hittar vägen hem, jag lovar. Du väntar inramad i min bokhylla. Du ser mig när jag sover. Det finns mycket du inte vet om mig och det finns inget du inte vet om mig.

Likes

Comments

Vi får se vad det här ska bli.


Jag gillar ju att tänka. Och ibland är det som att huvudet inte räcker till utan det måste ut. Annars riskerar skallbenet att spricka mitt itu och hjärnsubstansen kan då spruta ner ditt arbetsrum och fläcka ner allt du någonsin åstadkommit.


Det vore jättetråkigt.

Välkommen.Bild: Linder Sterling

Likes

Comments