Fick hem det finaste halsbandet man kan tänkas önska. Jag har sökt efter ett sånt här halsband och hittade @unitedcharmuf. Jag har tänkt att om jag någon gång ska tatuera mig så är det ett semikolon jag vill ha på handleden. Men fram till att jag bestämt mig kommer jag bära detta halsband med kärlek. Nu sitter ni kanske och undrar vad semikolonet står för. Jo, det är så att det finns ett projekt som heter "The semicolon project" en rörelse tillägnad för att ge hopp och kärlek till de som kämpar med bland annat depression, självmord och självskadebeteende. Så detta ligger mig varmt om hjärtat 💓

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​​​Jag har inte bloggat något i år ännu. Jag tappar lusten av att skriva ibland. Det känns bara jobbigt och då gör jag det helt enkelt inte. En uppdatering någon gång ibland vill jag försöka orka med att göra för jag tycker det är kul att ha kvar.

Hur mår jag just nu? Det går väldigt upp och ner. Jag är i en period där jag är väldigt trött. Har huvudvärk vilket jag aldrig brukar ha och jag har börjat sakna personer (igen) som jag vet att jag inte kommer träffa igen. Det är jobbigt. Men det kommer bli bättre.

Det har kommit mycket snö i år. Det måste var cirka 150cm nu. Alltså va?! En och en halv meter. Sjukt!!! 

Ikväll ska jag på bio med Sofie. Jag ska försöka skriva mer en annan dag. Detta röriga inlägg blev en liten uppdatering i alla fall. 

Kram 

Likes

Comments

Tiden går fort. 2017 är över. Jag kan med sorg, stolthet och några droppar glädje lägga det här året bakom mig. Jag började året med att hoppas att det skulle bli ett bättre år än 2016. Men jag kan inte riktigt säga att det blev det. Inte mentalt. Jag är starkare men det har inte varit en lätt resa.

Jag har under året bytt mediciner, varit så djupt ner man kan komma men fått "hjälp" att ta mig ur det. Jag har gjort mitt absolut starkaste och viktigaste år på ung kultur möts. Jag har tagit mig upp på scenen i Ådalsskolans aula trots ångest och berättat min historia inför alla lärare. Något som jag planerade i över ett halvår. Att sprida kunskap är viktigt och jag är stolt över att jag klarade av att framföra det. Ett steg i rätt riktning.

Jag har smitit hemska planer och varit nära att ta ett steg in på fel väg men jag vände om. Jag vet inte vad som fick mig att vända men någonstans inne i mig finns det en person som vill se vad resten av livet har att erbjuda, någon som vill att det ska vända till något positivt.

I år har jag uppfyllt drömmar. Jag har startat företag. Jag har hoppat på en kurs i personlig utveckling. Jag har rest över 100 mil till ett julmingel som slutade med tårar i ögonen, otroligt mycket glädje och en massa nya vänner från hela landet. Bilden här i mitten betyder extra mycket för mig nu. Det är så häftigt att en person 100 mil bort ser den utvecklingen jag gjort under dom här två åren. En person som man ser upp till dessutom. Att kliva upp där framför femtio personer från hela landet och bara ta emot kärlek. Jag säger bara WOW!

Hörrni, allt kan hända! Till dig som läser detta. Våga följa drömmar. Ingen dröm är för stor. Ta ett steg i taget. Tro på dig själv. Bry dig inte om vad andra tycker, var nöjd med den du är.

2018 ska jag utvecklas ännu mer som person. Fortsätta göra drömmar till verklighet. Gå massa utbildningar. Ta en dag i taget. Vila mer än jag gjort dom senaste månaderna. Bli starkare i mig själv.

Tusen tack alla ni vänner som finns här för mig. Tack Gabriella och Emelie för att ni boostat oss under hösten. Och tack alla nya vänner för att ni är ni! GOTT NYTT ÅR!🎉

Detta var min årsresumé jag publicerade på Facebook och Instagram på nyårsafton. Delar inte bilden här då inte det känns rätt riktigt. Men bilden som betyder mycket för mig är denna:

Likes

Comments

Det händer en hel del saker just nu. Jag jobbar mer. Sover bra. Men det är ju träningen jag inte kommer ingång med riktigt. Jag äter också bra. Vilket jag är stolt över för för ungefär en månad sedan började jag komma tillbaka till dåliga vanor. Ni som läst bloggen ett tag vet att jag hamnade i ätstörningar förra året och det är lätt hänt att man faller tillbaka.

Dom senaste dagarna har jag mått rätt bra. Vilket är så skönt! Det går verkligen i berg-och-talbanor nu. Men det ska bli bättre. Jag hoppas det.

Idag startade jag dagen med jobb och därefter följde jag med mamma till Sollefteå en sväng. Vi sprang in i några affärer då hon var ute efter nya skor och därefter fikade vi.

Jag har börjat ta hem lite nya saker till jobbet. Bland annat den här superfina gravidklänningen. Det ska bli så himla kul att få använda den till fotograferingar framöver.

Hur mår ni? Jag mår som sagt bättre för tillfället. Jag hoppas det håller i sig ett tag.

Kram!

Likes

Comments

Senaste dagarna har jag jobbat. Men eftersom jag inte mått så bra så har jag även tagit det lugnt. Jag har hunnit med lite gos med kattunge hos min tremänning och även tagit en och annan promenad.

Idag kvar det fint väder. Dock har jag inte varit ute så mycket. Jag hälsade på farmor och farfar samt mormor och därefter städade jag studion. Hösten är som allra finast nu och jag känner att jag fotar så himla lite på fritiden just nu. Jag vill hinna ut och ta lite privata bilder innan alla löv trillar från träden. Men det är en dag imorgon också.

Likes

Comments