Idag är en sån dag då jag bara skulle vilja åka till Evve och snacka massa skit. Saknar verkligen henne så det gör ont. Har aldrig saknat någon så mycket så jag börjat gråta förut (jo min son kanske)

Ååh vill bara ha massa pengar och boka en resa till Storbritannien och träffa henne. Behöver verkligen hennes energi och hennes pepp just nu

Hon kommer alltid vara min partner in crime när de gäller sjöfart ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag vill skaffa ett jobb där jag får fast anställning, jag vill köpa ett hus med min bästa vän. Jag vill åka jorden runt med min son och bästa vän. Jag vill hitta en kille som står ut med mej som den jag är. Jag vill se Alvin växa upp till en man med hjärtat på rätta stället. Jag vill följa Alvins resa genom livet. Jag vill finnas där för honom och stötta honom i allt han tar sig för. Jag vill visa honom att jag är stolt över honom. För det är jag verkligen.

Likes

Comments

Om exakt 9 timmar börjar jag jobba igen. Då är min frivecka slut och en ny händelserik vecka börjar. Nu är vi mitt uppe i högsäsongen på båtarna. Sjukt kul men sjukt jobbigt på samma gång.
Hoppas att periodschemat stämmer och att det blir ett underbart gäng även denna vecka

Likes

Comments

Likes

Comments

Jobb jobb jobb! Helt otroligt att man orkar i denna värme. Men nu är de bara 4 dagar kvar sen är man ledig en vecka 👌🏼👌🏼

Likes

Comments

10/6-16

Likes

Comments

Och ändå klarade jag inte alla kurser! Ett jävla F!

Fett arg o besviken på mej själv

Likes

Comments

Nu är det inte många dagar kvar tills denna historia är slut.
Den 10e juni tar jag studenten. Vilket betyder att denna utmaning är slut. Nu öppnas en ny värld fylld med andra utmaningar.
Förutom att jag slutar skolan så kommer det bli min sista sommar med DG. I höst ska jag hitta en ny utbildning att ta mig an. För jag vet att jag kan så mycket mer än både du och jag tror.

Och för Alvins skull så ska jag bevisa det för att han ska veta att han kan bli precis vad han vill.

Likes

Comments

När man inser att ens familj aldrig riktigt älskat en. När man får höra att man är efterbliven och värdelös. Det gör ont. Så jävla ont.

När ingen någonsin sagt att man är bra eller att man duger som man är... De gör ont

Likes

Comments