Kesäiset tuotteet

Siitä on jo tovi kun olen viimeksi listannut suosikki tuotteitani blogiini. Ajattelin kesän kunniaksi vinkata muutamaa kesään sopivia tuotetta ja kertoa mitkä tuotteet minulla on tällä hetkellä kokeilussa. Osa tuotteista on saatu testiin PR lahjana.

Lancomen Idole Eau hajuvesi on ehdoton suosikki tuoksu tällä hetkellä. Tuoksu on tarpeeksi kesäinen mutta silti raikas. En tiedä mistä johtuu, mutta viimeisimmät suosikki hajuveteni kaikki ovat olleet Lancomelta. Yksi aikaisemmin vinkkaamani hajuvesi sopii kuitenkin tällä hetkellä mielestäni enemmän syksyyn ja juhlallisiin hetkiin.

The Body Shopin tuotteet ovat olleet lapsesta asti aina suosikkeja niiden laadun sekä tuoksujen vuoksi. Nämä uudet Cool Cucumber tuotesarjaan kuuluvat suihkugeeli, vartalovoide ja käsirasva ovat aivan ihania kuuman kesäpäivän jälkeen. Suihkugeeli antaa raikkaan tunteen iholle ja viilentää sitä välittömästi. Eikä tosiaan näissäkään ole menty pieleen tuoksun kanssa.

Ivy Aian Clowing Body Oil on ihana jos iho kaipaa todella kosteutusta. Tykkään myös laittaa tätä aamuisin, sillä tuote antaa kivan kiiltävän hehkun sääriin useammaksi tunniksi. Plussaa saa tämä tuote myös vegaanisuudesta.Seuraava tuote jota aion testaa on jokin öljypohjainen aurinkosuoja. Tänä kesänä olen viihtynyt todella paljon ulkona, käynyt uimassa ja muutenkin urheillut. Vaikka itseruskettava on terveellisempi vaihtoehto. niin en pistä pahitteeksi, vaikka ruskettuisi auringon avulla. Kunhan on oikeanlainen suojakerroin! Toisaalta kuulin juuri huhuja, että auringonottaminen on nykyään epätrendikästä. Niin tai näin niin uidaan sitten vähän vastavirtaan.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

,
Hi! Hope everything's okay with you <3. I would like to get in touch with you regarding a collaboration. Email to [email protected] if it sounds interesting, I'll tell you more. Have a good day! / Ida, http://www.bga.fi