Ihonhoitohemmottelua - mitä tehdä kotona

Olen jollain tavalla alkanut tykkää tästä uudenlaisesta elämästä ja rytmistä mikä on tullut vallitsevan tilanteen mukana. Siinä mitä vuosiin en ole saanut aikaseksi asioita, olenkin yhtäkkiä toteuttanut muutaman kuukauden aikana. Olen innostunut uusista asioista ja yksin kokeillut kaikenlaista. Normaalisti olen aika menevä persoona ja viihdyn kodin ulkopuolella paljonkin. Ilmeisesti minussakin asuu kuitenkin jonkunlainen kotihiiri.

Välillä kuitenkin tuntuu, että seinät kaatuvat päälle ja tekeminen loppuu kesken. Enkä ihan varmana ole yksin tämän asian kanssa. Tästä syystä olenkin ajatellut aloittaa blogissani viikoittaisen postaus sarjan jossa annan omia vinkkejäni kotona olemiseen. Tämä on hyvä myös itseni kannalta, sillä joudun myös miettimään itse mitä sitä voisi tehdä ettei passivoidu täysin jonkun yhden asian ääreen. Tämän sarjan ensimmäisen postauksen haluan aloittaa teemalla koti hemmottelu ja kauneudenhoito.

Itselläni ihonhoito rutiinit on ihan hyvässä jamassa, mutta pakko myöntää ettei aikaisemmin arjessa hirveen säännöllisesti tullut hemmoteltua ihoa. Nyt kotona ollessaan mielestäni yksi järkevin tapa hemmotella itseään on pyhittää yhdestä päivästä hetki sille, että tekee kunnon ihonhoidon kasvonaamiosta ihan vaikka kuorintaan asti.

Olen kotona ollessani päässyt testaamaan Foreon tuotteita. Brändi myy siis muun muassa ihonhoitolaitteita. Olin pitkään kuullut puhuttavan näistä tuotteista hyvää ja sen myötä ollut hyvinkin kiinnostunut laitteista, mutta sisälläni asuva pieni ääni mietti, että toimivatko tuotteet todella ja saavutetaanko niillä huomattavia muutoksia. Joissakin Foreon tuotteista hyödynnetään tekoälyä ja tämä sitten lopulta ratkaisi sen, että olin valmis testaamaan tuotteita.

Käytössäni on ollut siis kasvoharja Luna mini 2 ja ihonhoitolaite Ufo mini. Lisäksi olen kokeillut kasvoharja lunan kanssa foreon puhdistusgeeliä ja ufon kanssa foreon sheet-kasvonaamioita. Nyt reilu viikon kokeilun jälkeen haluan antaa molemmille näistä tuotteista mielipiteet.

Foreo Luna mini 2 kasvoharja (Pinkki):

Tämä tuote on aivan mahtava ja se on päässyt jokapäiväisiin ihohoitorutiineihini mukaan. Laitetta käytetään siis ihonpuhdistusaineen kanssa. Itse olen käyttänyt tätä foreon omaa ainetta, mutta myös cliniquen puhdistusainetta. Vaikka kuvista ei kunnolla huomaa, niin kasvojani koristaa T-alueella oikein isot ihohuokoset. Kasvoharjan avulla saan puhdistettua nämä kohdat kunnolla ja puhdistuksen jälkeen iho tuntuu todella sileältä. Alle haluan vielä muutaman plussan mainita

+ Sopivan kokoinen ja mielestäni helppo myös tarvittaessa ottaa matkalle mukaan

+ Laitteen voi helposti ladata USB-piuhalla

+ Laite antaa samalla rentouttavan kasvohieronnan

+ Tuotteen teho on huomattavissa

Foreo Ufo mini (vaaleanpunainen):

Tämä on todellinen hemmottelu vehje kotiin! Jos siis kaipaa todellisia spa-hetkiä omassa rauhassa niin tämä ajaa ainakin pienissä määrin saman asian kuin hoitolassa. Mieleenpainuvaa oli myös musiikki mikä soi hoidon aikana. Laite siis yhdistetään puhelimeen ladattavaan foreo sovellukseen. Tämän jälkeen valitaan kasvonaamio jonka jälkeen se skannataan sovellukseen. Sovellus sitten ohjeistaa hoidon läpi miten tulee toimia ja samalla se soittaa spa musiikkia! En tiedä miksi, mutta tämä elementti mielestäni super hauska. Hoidon aikana ufo värähtelee samalla tavalla kuin luna ja lisäksi se alkaa lämpenee. Lämpemisellä on tarkoitus avata ihohuokosia ja edistää naamion imeytymistä syvälle ihoon.

+ Sopivan kokoinen eli helppo myös ottaa mukaan

+ Tuote sovelluksineen luo mielestäni pienimuotoisen elämyksen kunnon hemmotteluun

+ Helposti ladattava ja käytettävä

Yhteenvetona voin todeta, että Foreon tuotteet sopivat ainakin minun iholleni. Olin jopa todella positiivisesti yllättynyt mikä kertoo siitä, että sain kaikelle kuulemalleni positiivista tukea. Erityisesti Ufossa on mielestäni onnistuttu luomaan uniikki hetki kasvojenhoidolle. Se sopii ehdottomasti sellaisille, jotka haluavat pientä luksusta ja hemmottelua kotona. Kyseessä on ehdottomasti elämys pelkän hoidon sijaan. Omanlainen fiilis mikä tulee hoitoa tehdessä. Sana investointi voisi kuvata näitä hyvin. Näillä laitteilla on hieman hintaa, mutta suhteessa siihen, että käy kasvohoitoloissa on hinta kohtuullinen. En kuitenkaan sano, että tuotteet korvaisivat täysin hoidoissa käymisen.

Ihonhoitohemmottelua on siis hyvä harrastaa niin poikkeusoloissa kuin muutenkin. Kuitenkin tässä tilanteessa suosittelen kokeilemaan kerran viikossa ottamaan omaa aikaa, laittamaan vaikka toto african soimaan (mun yksi ikuinen suosikki), syödä muutama sydäntikkari ja tehdä joku kiva kasvohoito. Ihonne erityisesti kiittää, mutta siinä samalla pääkoppa.<3


Tykkää-merkinnät

Kommentit