Någon som har testat iptv tjänster?

Jag har sedan någon vecka tillbaka blivit sugen på att testa iptv tjänster, men man funderar ju om det är något att ha? Anledningen till detta var att jag och tjejen skulle kolla på SHL hockey för några månader sedan, och som vanligt så kostade hur mycket som helst att köpa matchen via Telia boxen. Det är inte hållbart känner jag att betala pay per view för varje Allsvenskan, NHL och Superettan match man vill se, och att skaffa sig kanalerna som sänder dem är också för dyrt. Då måste man skaffa sig både Viasat och C more, och lägga till deras sport paket i kanalutbudet. Två sådana paket går på ca 1500 kr i månaden, och då vet jag inte om film kanalerna ens ingår.

Även om jag själv inte kollar på film och serier, så gör min flickvän det hela tiden. SÅ att få med dem bland sina kanaler känns som en bra grej. När jag började kolla på detta så så sökte jag på gratis live streams på Google , och naturligtvis hitta jag massa hemsidor som påstod att det hade det. Men som vanligt så handlar det bara om massa reklam, och framför allt virus som installeras i ens webbläsare. Och några matcher får man heller aldrig se.

Så jag gick ut på lite form för att kolla hur andra gjorde, och där fick jag svaret. De var många som pratade om något nytt som kallat för IPTV, och som tydligen ska funka precis som C-More och Viasat. Man får med en box och fjärrkontroll, och över 5000 olika kanaler i massa olika språk. Och bäst av allt är att det bara kostar en bråkdel mot vad det kostar i normala fall.

Ovan ser du några av de leverantörer som erbjuder iptv som jag kunde hitta i Sverige, alla dem finner du på hemsidan iptvking . Där finns det också många olika guider för oss som är nya på detta med iptv. Jag satt där och läste på en hel del om detta, och fick syn på att 12 månader kunde köpas för så lite som 240 kr på ett år. Med tanke på att det annars i Sverige kostar ca 1500 kr i månaden så var det helt klart sjukt intressant. Men man måste ju ställa sig frågan om det är någon som har testat detta redan innan, eller om man ens får tjänsten över huvud taget.

Känns ju som man knappast kan ringa polisen och anmäla någon om man inte får något, då de flesta gömmer sig bakom servrar utomlands. Men jag kommer nog i vart fall testa någon månad då det bara kostade 99 kr, sedan ska jag göra en uppdatering åt er med hur bra det fungerade.

Gillar

Kommentarer