VEM BOR HÄR?Godmorgon mina vänner,

Låt oss ta en throwback till helgen som gick. Jag tog bilen, plockade upp Vickan (klicka för att komma till hennes blogg) , och styrde kosan mot Gävle för häng med fyrklövern, vi är fyra inredningstokiga kvinns i ungefär samma ålder, som funnit varann via den eminenta appen Instagram - något ni känner igen? ;-)


Vi har helt olika hem, stilar, arbeten, familjekonstellationer men med en och samma nämnare - inredning. Det är väldigt intressant att möta nya människor från olika städer som man kanske aldrig träffat annars, och ta in i sitt liv, och väldigt inspirerande också! Vi har setts en handfull gånger redan, det senaste året, så det var dags att köra en "hemma hos"-vända.


Kan ni - bara genom att se hallen - säga vem som bor här?

Eller nu kanske?


Josse bor i ett härligt parhus (eller kedjehus kanske det räknas som) med en utbyggd del, som är ritad av en arkitekt som tidigare bodde i huset. Den är verkligen spot on, och den här delen av huset gör otroligt mycket. Josfines hem är otroligt varmt, ompysslat, detaljrikt och smakfullt men framför allt HEMTREVLIGT.


Jag ville aldrig åka härifrån.


Så vad gjorde vi då? Efter en snabb rundtur i huset, tog vi bilen mot Utvalnäs för en lunch vid vattnet, och vattendjuret i mig njöööööt av att sitta på en brygga och äta lunch i gassande sol.

Utsikten från vårt bord, inte helt fel.

Här är dem ju - Towe och Josefine - missa inte deras bloggar - klicka på länken.

Sen tog vi en runda i Gävle, när vi ändå hade en privat guide, och traskade igenom gamla stans kvarter och drömde lite om ett litet townhouse, liknande område finns även i Västerås, hur mysigt som helst.

Sen var vi lite sugna på bubbel, och på ännu mer inspiration från Josses hem, så vi åkte hem och satte oss vid hennes magiska uteplats - jag är wow:ad av hennes fina lilla trädgård!Foto Towe

Foto Towe

Foto Towe

Foto Towe


Och här mår man ..


Finns det något härligare än sommarkvällar och fint sällskap?

Det blev kallt, vi svidade om till myskläder och fixade mat och placerade oss i Josses härliga matrum.Foto Josefine


Och såhär kan det se ut när man har influensers på besök, ha ha!


Foto Towe

Foto Towe

Foto ToweHär är lite fina detaljer från Josses hem, jag insåg att jag måste få upp mer hyllor i vårt nya hus, så mina prylar kan stå framme. Jag trodde att jag var pryltokig men jag kan ha mött min överman. Josse ha väldigt mycket fina saker, utan att det känns överbelamrat, personliga ting blandat med design, och härlig keramik lite varstans, för att inte tala om mycket växter som verkligen ger den hemtrevliga känslan.


Så, sammanfattningsvis - varmt, mysigt, avslappnat och välkomnade - ja hennes hem speglar hennes egen persona, för exakt så är Josefine, därför gillar jag henne så mycket.Tack för en mysig helg tjejer, och för att du så generöst lät oss gå loss med foton på ditt hem J!

Ha en fin dag mina vänner,


Kram M#nouwtips

Gillar

Kommentarer