Utflyktstips i sommar

Godmorgon mina vänner,

Den här söndagen startar med en lång och härlig sovmorgon, det händer inte varje dag, men idag kändes det välbehövligt. Jag och mannen satt på trappen med varsin kaffe medan Smillis skrotade runt i trädgården, lagade "blomsoppa" och plockade blommor.

Igår tog vi barnen och åkte ut till Annas pappa och bonusmamma för att besöka deras lilla antikbutik som dem har hemma på landet. Och det här blir ett supertips till er som bor eller kör igenom Västmanland i sommar, åk dit, oavsett om ni har barn eller inte.

Stället är beläget en halvtimme från Västerås, strax utanför Köping på en fin gård som du kommer till genom slingriga grusvägar, förbi hästhagar och söta gamla villor.

På gården har dem hönshus, små kycklingar och ankungar (nu när vi var där) tuppar, gungor och så utlovades det en rutschkana hörde jag. Bara att få springa runt i den här miljön som barn, ni förstår ju..

 VSmilla gungar vid den enorma eken, den var verkligen sagolik.


Vid sidan av tupphuset kan man köpa blommor


Och i ett krypin vid den här längan bor det nu kycklingar och ankungar som Smilla gillade väldigt mycket, härinne sälja färska ägg, potatis, mjöl, hemgjord saft och marmelad och annat krafs som jag vet att vi alla älskar..

Titta bara här..


Bredvid butiken och eken ligger hönshuset, och i längan vid ankungarna kan du köpa fika, sen kan du ta plats under äppelträdet för kaffe och bullar, ja det gjorde vi såklart.Här är butiken, vid dem svarta dörrarna. Ska vi kliva på?Hej hej!Klart värt ett besök till, på min instagram länkar jag vidare till butiken, så nu har ni ett utflyktsmål att checka av under sommaren.

Vi kanske ses där!

Kram /M

Gillar

Kommentarer

Nathalie
Nathalie ,
Japp. Hit ska vi. 👍
tandlakarvillan
tandlakarvillan,
Yes baby! ✌🏻️
nouw.com/tandlakarvillan
Anna
Anna,
Ååh va fint gumman😍 tack!! Vi flyr dit fler gånger i sommar med eller utan barn😅😘
tandlakarvillan
tandlakarvillan,
Ha ha ha! Definitivt! Det gick ju bra ändå trots tre kids ✌🏻️ #supermums
nouw.com/tandlakarvillan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229