SJUK SKILLNAD! FÖRE/EFTER HUS

(Det är inget litet spöke utan bara min sötisunge i köksfönstret, hihi)


Godkväll mina vänner,


Vi avrundar veckan här hemma med en lugn kväll - dagen har spenderats i trädgården för att förbereda för höst och vinter, klippt gräs och fixat rabatter, klippt runt stenmurarna osv.

Minns ni, som följer mig på instagram, att jag visade videoklipp för någon vecka sen när Städhem var hemma hos oss och gjorde fasadrengöring på vår gavel? Jag tänkte att vi skulle titta på före/efterbilder av vår fasad, eftersom skillnaden är helt SJUK.

Husets ena gavel har sen vi flyttat in varit SÅ smutsig, vi har plåtfasad på vårt hus, så baksideentren (den utbyggda delen) har jag gjort rent en gång, men huset är ju så stort så där behövs det ta in ett proffs som gör det ordentligt. När jag fick veta att Städhem hade en sån tjänst bestämde jag mig direkt för att fixa det, vi har skämts en hel del för vår smutsiga fasad, fy, det har inte alls känts kul, men varje morgon när jag svänger upp mot huset från min morgonpromenad blir jag så jäkla glad för det verkligen glänser om fasaden, en riktig ångest har släppt både för mig och mannen.


Såhär såg det då ut hos oss för två veckor sen..Jag vet, det är faktiskt helt sjukt, jag förstår inte riktigt varför den här sidan är så utsatt eller hur länge den sett ut sådär.

Sen ringde jag in Städhem, och dem kom med någon magisk maskin med långt skaft och på några timmar hade vi ett helt nytt hus, kändes det som.
Man glömmer snabbt hur hemskt det var. Ska vi titta på hur det ser ut nu?
TADAA!

Jag blir alldeles nipprig av att se de här bilderna! HUR fint blev det inte? Vi diskuterade tidigare om vi skulle måla om, men huset känns så fräscht nu, och även om vi kanske målar i framtiden känns det inte längre lika panik som före tvätten. Jag har inte tänkt på att det skulle bli sådan skillnad med bara en tvätt, men så glad att vi testade!


Före / Efter

Före/Efter


Om du också vill ha hjälp med din fasad kan jag varmt rekommendera Städhem, HÄR hittar ni dem, jag vet att ni älskar när jag tipsar om allt mellan himmel och jord, och det här är verkligen en av de bästa sakerna vi gjort sen vi köpte huset!


Ha en fin kväll, och hoppas ni tyckte det var kul att se en del av uttsidan på huset - ni är nog en del som aldrig gjort det.

Kram M


Gillar

Kommentarer

Linapaciello
Linapaciello,
Blev riktigt fint😍
nouw.com/linapaciello
Lycklig
Lycklig,
Jättefint! Är det tröfasad ni har?
nouw.com/lycklig
josefinelouise
josefinelouise,
oj det ser inte ens ut som samma hus!
nouw.com/josefinelouise