SÅHÄR TÄNKER JAG I NYA HUSET

Färgval, möblering, materialval. Är inte den här bilden helt magisk?Hej mina vänner,


WOW - vilken respons på mitt inlägg om nya huset. You all wow:ed me! Jag har haft galet många besökare som troligtvis varit lika peppade och nyfikna, som jag själv är.


Som min kloka vän Victoria (Housebyalake) sa "Du kommer nog kunna inspirera på en helt annan nivå i det nya huset, just pga att fler kan relatera", och jag tror också det. Skokartongen är inget WOW-hus på något sätt, det är inget extravagant eller speciellt, har ingen galen takhöjd, stuckatur eller knarriga gamla golv. Det är en låda, kort och gott, väldigt praktisk och fin på sina sätt men i gemene mans ögon "ett helt vanligt hus". Så skulle jag nog beskriva det - och för en nörd som jag själv, väldigt charmigt 60-tal som man kan skapa väldigt mycket härligt i, jag har sällan tidigare känt mig så enormt inspirerad av mina egna idéer. Är det något som är en utmaning är det att inreda stora ytor och stora rum som i Tandläkarvillan, vårt nya hus har mindre rum och lägre i tak, man kan tänka om angående möblemang, färgsättning och hur man placerar tavlor, hyllor och dylikt pga takhöjd och yta. I nya huset kommer jag få jobba en hel del med hyllor för att få upp prylar i hemmet, något vi inte alls har mycket av just nu - pga våra stora rum, stora fönster och väggarna har för mycket yta för att kunna bära upp en liten hylla.


Jag gav er en föraning om min inspiration på instagram häromdagen, och jag tänkte visa er lite bilder från min pinterest som jag bär med mig och inspireras av till vårt kommande hus.


Just nu planerar jag färgval och möblemang.

Min inredningssmak har alltid varit ljus i grunden, men inslag av svart och en mix av material och textur. Den här bilden är SÅ on point med blandningen, både i färg och val av interiör.

Material, färgval, bulliga och runda möbler och svarta fönster - såååå snyggt ihop! Jag är lite sugen på att måla om våra fönster i nya huset som nu är vita, vi får se hur det blir framöver.

Dags att planera för nya lösningar till elementskydd - jag gjorde våra till köket sist. Skulle gärna ha en sittlösning i nya huset. Så snyggt och skönt häng!
Upp med tavlor och prylar på väggarna, som här!Hur taggade är ni på nya huset? 1 oktober blir inflytt, men tills dess tänkte jag ÖSA på med inspiration så ni får vara med på resan under planering till själva utförandet - känns inte det kul? Jag har inte outat så mycket under tidigare renoveringar utan bara suprisat när det varit färdigt, så denna gång testar vi den här varianten!


Ha en fin fredag nu,


Kram M


Bilder är från min pinterestsida, skicka gärna tag alt länk om ni vet vart dem hör hemma.

Gillar

Kommentarer

ToweRP
ToweRP,
Du kommer göra magi med skolådan 😍
nouw.com/towerp
Lovisa,
Åh så spännande! Ska bli roligt att få följa ☺️
www.inredningbycadla.se