SÅHÄR SER KÖKET UT NU


Godmorgon mina hjärtan.


Städat undan och beger mig till jobbet, såhär ser köket ut hemma hos oss nu - inte så mycket har förändrats. bara lite mer växter som kommit till.


Vi trivs ganska bra med att ha det avskalat, och eftersom annan renovering fortskridit har jag inte hunnit lägga så mycket fokus härinne, då känns det skönt att jag jobbade efter devisen "avsluta allt innan du påbörjar något annat", jag köpte inte en enda pinal medan vi fixade köket, för jag ville handla allting till köket för att det skulle vara helt färdigt.


Sen att jag köpte vår vägglampa före både bord, stolar och barstolar, ja det är ju en annan historia ;-)
Alla mina växter är från plantagen bäckby, jag ska fylla på lite utomhus nu också inför fotograferingen av huset.


Ha en superfin lill-lördag mina vänner,


Kram M
Gillar

Kommentarer

JeyJey
JeyJey,
Gu så fint 😃 hoppas du får en fin dag
nouw.com/jeyjey
Lovisa,
Så himla fint. Älskar väggfärgen!
www.inredningbycadla.se
Brianna Owen
,
I år 2019 har jag varit så lycklig mot mig, för Gud har gett mig en anledning att leva lyckligt igen efter att ha blivit hjärtat i 3 månader när min man försummade mig och gick tillbaka till sin älskling. Jag led och gick igenom alla typer av emotionella torturer, för jag kunde inte få någon hjälp för att få min man tillbaka, förrän jag var refererad till Dr Rich av min medarbetare som gav mig henne full försiktighet om honom att han kan vara till hjälp till mig. Jag kom i kontakt med Dr Wealthy och jag lyssnade till hans ord och följde de instruktioner som jag gav honom. Kan du tro att min man kom hem inom 12 till 16 timmar som sagt av honom och idag är mitt äktenskap återställt och jag är så tacksam, uppskattande och tacksam för Gud för att använda Dr Rich att få min man tillbaka efter 3 månader av brutit äktenskap. Finns det någon där ute som behöver komma tillbaka till han eller hennes älskare tillbaka eller behöver någon hjälp av något slag? Då föreslår jag att du kommer i kontakt med Dr Rich nu via hans Email ID: [email protected] ELLER du kan WhatsApp honom också på +2348105150446 för mer information. Gud välsigne dig herrn
Kristina
,
vilket snyggt golv. vad kommer det ifrån och vilka är färgerna?
Jessica Landin
,
Superfint! Vad heter väggfärgen? 😊
Miriam Kensen
,
Hej fra Danmark. Hvad hedder farven på væggen?