LÖRDAGENS OUTFIT

kavaj /shorts från Cubus


Sommarens kanske bästa outfit - på dagen bar jag shorts och linne, med tofflor (hur skönt! hittade ett par som glittrande i kapp med solen) på kvällen med kavaj och pumps, enkelt att byta snabbt i bilen innan man beger sig ner till city.


Hej mina vänner,


Förlåt för min icke-närvaro de senaste dagarna, det har varit fullt upp faktiskt, både med jobb och fix inför mannen som fyllde år i måndags. Vi firade honom igår på nationaldagen istället, och jag tror att han fick en riktigt härlig dag! Jag däremot har känt mig som en riktigt tråkig flickvän senaste veckorna som bara rullar runt i vardagsmönstret och är supertrött på kvällarna - jag verkar även ha dragit på mig hälsporre av mina väldigt många promenader, så jag har motvilligt vilat två morgnar nu.
Har ni något bra tips som lindrar? Jag vill inte sätta för mycket press på den nu ifall det blir värre, men jag längtar efter mina powerwalks redan.


Imorgon vankas det student för en av mina småkusiner, som inte är så små längre. Varför krymper åren mellan oss när vi blir vuxna? Dem här har alltid varit småbarn, och nu känns det snart som att vi är jämngamla. Och på lördag blir der som ni vet, lite festligheter för svägerskan igen - juni är ju bara årets bästa månad, en enda lång fest från början till slut - och så avslutar jag månaden för en fest för moi - jag fyller ju år på månadens sista dag!

Ha en riktigt fin dag!

Kram M


Inlägget innehåller reklamlänkar


#nouwoufit

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Såå fin outfit!
Har själv haft hälsporre en lång period och det är ju hemskt smärtsant. Fick reda på att en kiropraktor ksn bora detta och var först mycket skeptisk, men det funkade faktiskt! Försvann på några dagar så testa detta hos en seriös kiropraktor! Lycka till!
Emma
,
Kan bota detta ska det stå..