JULKLAPPSTIPS

Innehåller affiliate-länkar

Bläckfisk / Väska / Påslakanset / Ballong / Klänning


Älskar ni också att handla julklappar till era små? Vem gör INTE det egentligen, det finns så mycket fint och roligt, och Smilla är inne i en ålder (6 snart 7 år) som är väldigt tacksam, hon leker med det mesta och älskar allt som har med pyssel att göra, skriva, räkna och gärna kläder, väskor etc.

Väldigt enkel att handla till med andra ord.


Jag passar på nu under Black Week att göra inköp jag hade gjort ändå, jag vet att många blir stressade över köphetsen, men planera era köp och gör större delen av julhandligen så kan Black Week bli mycket fördelaktigt <3

Jag har verkligen suktat efter påslakanseten från Garbo & Friends sen dem kom, nu finns det verkligen SÅ många att välja på, Fauna har varit min favorit, jag frågade Smilla lite försiktigt vilket hon gillade och hon älskade detta och då slog jag till. Hon tycker mycket om blått just nu, så det var nog det som avgjorde saken.


Porslinsballongen är från By on, tycker dem är SÅ söta, jag har börjat köpa lite senapsgult till Smillas nya rum, har alltid varit en favorit hos mig och nu även hos henne - när By on skulle släppa nya färger fick man rösta vilka dem skulle välja och jag skrev såklart Senap! Blev så glad när den kom i produktion så nu ska äntligen en liten ballong pryda hennes vägg, det kanske slutar med ett helt kompani, vad vet jag, ha ha.

Åh verkligen älskar den här väskan från Mimi & Lulu, ska klicka hem lite matchande hårclips till henne från samma märke. Smilla älskar fortfarande gosedjur så jag tyckte bläckfisken var världens mys oavsett ålder.
The Guinea Pig Club från Mini Rodini - hur gullig? Smillas bästis har precis fått två marsvin och ni kan tro att övertalningen går varm här hemma, åh så hon suktar efter dessa små (förklädda råttor ;) Det går inte när vi har katt, men en liten söt marsvinsklänning är ju inte fel tänkte jag. Funderar på om man kan hitta något litet roligt gosedjur med bur man kan bära med sig, t ex hamster eller marsvin, vet ni? Har för mig att jag sett sånt för några år sen.


Nu har Babyshop Black Week med massor av härliga erbjudanden - klänningen är på 30% rabatt, påslakanset till -20% och MYCKET MYCKET mer.

Hoppas ni gillar mina tips - vill ni ha fler? Tryck på hjärtat!


Kram MGillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229