DET HÄR GÖR MIG GLAD


Godmorgon,

Jag har roffat åt mig mannens dator och uppdaterar det digitala livet i sängen framför tvn, min egen dator sjunker på sista versen och det som tar 10 min med den här, kan ta flera timmar med min, en stor del till att bloggen trampat på i segt tempo senaste tiden.

Har ni sett Äkta Billgrens på SVT Play? En serie om fd konstnärsparet Ernst och Helene Billgren, och dottern Elsa - som säkert hela Sverige känner till, eller bör vid det här laget. Flitig bloggare för Elle, vimlare, vintagesamlare and so on. Vi är lika gamla, jag läste hennes blogg redan för 10 år sen. Jag tyckte serien var så himla mysig, härlig och äkta, se den!


Läser ni inte Elsas blogg hittar ni den här. Jag älskar hennes hem, även om vi har olika stil så inspirerar det mig så mycket, jag tycker om det personliga, och vackra foton, något hon verkligen är proffs på.

(Foto nedan lånat från bloggen)

Fler serier om man vill ha lite feelgood?


Good Girls (Netflix) med Christina Hendricks från Mad Men - okay, jag har tipsat alla jag känner om denna serie. Den är SÅ bra och rolig. Säsong 2 är tom bättre än ettan.

Serien handlar om Beth (Hendricks), som är the perfect wife i en liten American Dream. Fyra barn, stort hus, en man som driver egen lyxig bilfirma medan hon sköter markservice och roddar alla aktiviteter, bokklubb osv. Hon har en yngre syster som är lite struligare, jobbar på en mataffär och har en tonårsdotter - tillsammans med deras väninna, som har två barn, varav ett är sjuk och dem behöver pengar till hennes dyra mediciner, varpå dennes man är polis. För att skaffa fram pengar bestämmer dem sig för att råna butiken Beths lillasyster jobbar på, och efter detta eskalerar allting och de blir indragna i knarkaffärer. Relationen mellan Beth och knarkkungen är minst sagt intense och den följer man med spänning genom hela säsong ett och två, googla Manny Montana så fattar ni. Nu längtar jag efter säsong 3!


Hjem till Jul (Netflix) - med Felix Sandman. En norsk miniserie jag såg i julas, mysig och rolig! Jag älskade huvudrollen "Johanna".

Husdrömmar - Svt Play Jaaa Husdrömmar är tillbaka, så roligt att följa familjerna som bygger nytt och bygger om sina hus.

Vår tid är nu - Svt Play Är det någon som missat den h��r serien? Det kan nog inte vara det och behöver kanske ingen närmare presentation, kanske den bästa svenska serien någonsin. Jag har redan sett klart alla säsonger, tyvärrrrr.

Outlander - Om du inte redan sett denna så åker den upp på din "To do"-lista. Mannen vägrade se den här, och det är hans förlust kan jag säga. Säsong 1 och 2 är beroendeframkallande, kanske måste se den igen.


Vilka är era favoriter och som får er att må bra?

En av de bästa serier jag sett är Game Of Thrones, vi var ju sist i världen att se den men plöjde alla 8 säsonger på ett bräde, var så ledsen när den tog slut, ha ha.


Ha en fin dag,

Kram M  • Vardag

Gillar

Kommentarer

eiramattsson
eiramattsson,
Älskar både vår tid är nu och hjem till jul. Så deppigt bara att vår tid är nu inte kommer med någon mer säsong. ÄLSKADE skiten.
nouw.com/eiramattsson
tandlakarvillan
tandlakarvillan,
Mia
,
Det kommer en säsong till av Vår tid är nu! (den utspelar sig i tiden mellan de två tidigare säsongerna . alltså ett litet hopp)
svart köksblandare,
Såå bra:)
nivito.se/