Nu när vi skall utse "Årets ridskolehäst 2016" så passar det ganska så bra med en presentation av alla hästarna som är med i röstningen. 
För er som inte vet så samarbetar vi med Wendestams ridcenter när vi anordnar rykttävlingar, stalldagar mm. Klicka HÄR för att läsa mer om wendestams ridcenter.
 
Ridskolans hästar:
Sigge
  
Sigge är en Shetlandsponnyvalack på 7 år och han är 107 cm i mankhöjd Han har nu varit på ridskolan i lite mer än 1 år. Sigge är ganska pigg och kan ibland busa till det lite. han är en riktigt liten charmknutte! Han har varit med på ponnyridning vilket han verkligen tycker om. Sigges favoritgodis är äpple.
 
Rubina
 
Rubina är ett Gotlandsruss sto med färgen mörkfux på 17 år och hon är 124 cm i mankhöjd. Rubina är en väldigt snäll ponny som alltid tar väl hand om sin ryttare såsom i sadeln och på marken. Hon är alltid med när det anorndas ponnyridning. Rubinas favoritgodis är morot.

Bella
 
Bella är ett russto med färgen fux på 11 år och är 130 cm i mankhöjd. Bella är en pigg och genomsnäll liten dam. Hon har b.la. varit med på lagtävlingar i hoppning samt startat p70 fälttävlan med Julia Tinghall i sadeln. Hon har också varit med på ponnyridning några gånger vilket hon gillar. Bellas favoritgodis är knäckebröd.
 
Vera
 
Vera är ett gulblack sto och korsning mellan fjording och dansk sportponny. Hon är 10 år och 145 cm i mankhöjd. Vera är en pigg ponny att rida så går mestadels med det lite äldre ryttarna på ridskolan. Hon har också varit med i GOTA-laget i hoppning, startat p70 och DM i fälttävlan med Lina Norström i sadeln. Vera är utbildad LB dressyr och LB hoppning. Veras favoritgodis är morot.
 
Milkyway
 
Milkyway är en borkskäck valack på 10 år och han är 147 cm i mankhöjd. Milkyway är en lugn och snäll ponny som alltid gör sitt bästa och han älskar att hoppa! Han har varit med i GOTA-laget i hoppning med Evelina Ekman Gustavsson i sadeln och startat p70 fälttävlan med Lina Norström i sadeln. Han är utbildad LB dressyr, LB hoppning och p80 fälttävlan. Milkyway går med alla ryttare på ridskolan, stora som små och hans favoritgodis är äpple.
 
Missis Femke "Femman"
 
Missis Femke som vi även kallar för Femman är ett skimmel sto på 12 år och hon är 147 cm i mankhöjd. Femman är åt det pigga hållet och älskar att hoppa! Hon är snäll och går med alla elever, stora som små. Hon är utbildad LA dressyr, LA hoppning och debutant fälttävlan. Femman har varit med på ponnyridning och det gillar hon. Femmans favoritgodis är morot.
 
Toyboy
 Toyboy är en mörkbrun valack på 15 år och är 147 cm i mankhöjd. Han är en rutinerad och välutbildad läromästare som kan gå med alla elever. Tobbe som han kallas älskar att hoppa terräng, han älskar också att gå ponnyridning där han får stå i centrum. Han har blivit 4:a på Ponny-SM i Fälttävlan 2011, vinster i CNCP*
Även tävlat LA dressyr och LA hoppning. 
Toyboys favoritgodis är knäckebröd.
 
Cappuccino
Chino är en fuxvalack på 24 år och är 163 cm i mankhöjd. Han är en riktig läromästare som kan allt!
År 2006 vann han guld i lag-SM med Anna-Karin Wendestam i sadeln!
Chinos favoritgodis är morot.
 
Nu är alla fantastiska ridskolehästar presenterade! 
Blir kul att se vem av dem som får flest röster och blir Årets Ridskolehäst 2016!
 
 
 
 
Följ oss på instgram: @tallyhoo_
Gilla oss på facebook: Tallyhoo
 
 
 
 
 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229