I Tranemoryttarnas ungdomssektion 'Tallyhoo är vi 9 stycken tjejer som anordnar aktiviteter för barn och ungdomar.

 

Ordförande
 


Lina Norström är ordförande i Tallyhoo. Hon är 17 år och har ridit regelbundet sen hon var 6 år gammal och har tävlat LC hoppning, LC dressyr och P80 fältävlan. Hon har ingen egen häst men tränar och tävlar ridskolans ponnyer. Lina är utbildad Ungdomsledare inom Svenskaridsportsförbundet. Vice ordförande: Linn Olausson är vice ordförande i Tallyhoo och är 13 år gammal. Linn har varit intresserad av hästar sen hon var 5 år. Hon har ingen egen häst med rider regelbundet hos Wendestams ridcenter. Linn har aldrig tävlat men hon har deltagit i Pay n Jumper.


 

 

 

 Sekreterare

Linnea Josefsson är kassansvarig i Tallyhoo. Hon är 18 år . Hon har ridit i  hela sitt liv. Hon och hennes familj äger  tre halvblod som de tränar och tävlar på i dressyr, hoppning och fälttävlan. Linnea har tävlat upp till LC hoppning, LC dressyr och startat p70 fälttävlan. Linnea är utbildad Ungdomsledare inom Svenskaridsportsförbundet.

 


Kassör

 


Julia Tinghall är ordförande i Tallyhoo. Julia är 16 år och har ridit i hela sitt liv och tävlat upp till LA i hoppning och L.B dressyr och startat p80 fälttävlan. Hon har en egen ponny som heter Spirit och en stor häst som heter Rosie.


 


  
LedamöterEvelina Ekman Gustavsson är ledamot i Tallyhoo. Evelina är 16 år hon har ridit i ca 5 år och har tävlat upp till 120 i hoppning och P70 fälttävlan. Hon har en egen ponny som heter Willbrook Boy och en stor häst som heter Stina.
 Ellen Rosell är ledamöter i Tallyhoo. Hon är 14 år. Ellen har ridit i 6 år och hon har ingen egen häst men hon rider hos Wendestams ridcenter. Där är hennes favorit häst Toyboy, som ni ser på bilden. Ellen har aldrig tävlat men  hon har deltagit i Pay n Jumper.

 

  

Sara Ohlin är ledamöter i Tallyhoo, Hon är 12 år och har ridit i 8 år. Hon har ingen egen häst men hon rider regelbundet hos Wendestam ridcenter. Där är har hon Vera och Chebell som favoriter. Sara har aldrig tävlat men hon har deltagit i Pay n Jumper. 
 


 

Elsa Josefsson är ledamoti Tallyhoo. Hon är 16 år och har ridit hela livet och har tävlat LB dressyr. Hon har haft egen häst enda sen hon var liten. Elsa är utbildad ungdomsledare inom Svenska ridsportsförbundet.

 
Supliant Maja Lundahl är supliant i Tallyhoo och hon är 13 år gammal. Maja rider regelbundet hos Wendestam ridcenter där hon har Chebell (Bella) som favorithäst. Hon har hoppning som favoritgren som ni ser på bilden.

  


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229