Nu och ett tag framöver så har du möjlighet att skicka in en av dina hästbilder. 

Skicka bilden genom direktmeddelande på instagram till @tallyhoo_

 

Här är 2 inskickade bilder.Inskickad av Alva Ölander, @queen_linaaaaaaInskickad av Lina Ölander, @queen_alvaaaaaa

 

 

 

 

  


 


Gillar

Kommentarer

Här nedan kommer lite bilder som många av er nog inte har sett tidigare..En härlig bild på Maja och Bella från en hoppträning i somras hos Wendestam ridcenter! Ridskolehästen Missis Femke från ett ridläger sommaren 2013! Ridskolehästen Toyboy också från ett ridläger sommaren 2013!Bella och saknade Solsi från ridläger sommaren 2013! 

 

Tack Julia Tinghall för alla fina bilder!

  

 

Gillar

Kommentarer

Vi i Tallyhoo, Tranemoryttarnas ungdomssektion anrodnar aktiviteter för barn och ungdomar året om. Vi försöker alltid att få in en aktivitet på varje lov. Vi har ett gott smarbete med Wendestam ridcenter då vi får låna ridskolehästarna till olika aktiviteter, t.ex. ponnyridning, rykttävling, äga en häst för en dag osv. 

 

De populäraste aktiviterna är våra övernattningar, då brukar vi leka, äta godmat, prata, ha små tävlingar och massa annat kul! Övernattningarna är inte hästrelaterade och lockar även de barn och ungdomar som inte har det intresset! 

 

På varje aktivitet så har vi ett minimum på minst 4 deltagare. Om vi får in 4 anmälningar eller mindre så ställs aktiviteten. (och om det är någon som är anmäld så meddelas de direkt)

 

Ordförande - Lina Norström

 

Vice ordförnde - Linnea Josefsson

 

Sekreterare - Elsa Josefsson

 

Kassör - Linn Olausson

 

Ledamöter - Ellen Rosell, Evelina Ekman Gustavsson, Julia Tinghall, Sara Ohlin & Sara Linder. 

 

Under 2016 hade vi 8 stycken möten. Då träffas vi i styrelsen och planerar kommande aktiviteter, fikar gör vi också så klart! 

 

Vi ser framemot 2017 och hoppas på att det här blir ytterligare ett kanon år! 

 

  Skribent: Lina Norström

Gillar

Kommentarer