Massor av tjejer (också killar) har en gigantisk hög med smink som dom inte använder. Jag har inte en gigantisk hög men jag har en del. Många säger att det är slöseri på pengar och det fattar jag men, om dessa människor älskar smink så får dom väll köpa hur mycket dom vill. Shoppar man smink kan man tänka på om man verkligen kommer använda det och om det är nödvändigt. Och om man har smink som man inte använder kan man ge det till kompisar eller syskon.

Jag tycker absolut inte att det är fel att ha mycket smink. Jag älskar smink.

Kommer göra en Crazy Factory haul snart (förhoppningsvis imorgon). Det är inte sponsrat och jag har betalat för allt själv.

Fett  dåligt inlägg men visste inte vad jag skulle lägga ut.

Likes

Comments

- Näspiercing -

Jag piercade faktiskt min näsa för några dagar sen och jag blev jätte nöjd med placeringen och allt. Men när jag vaknade i morse hade jag tappat den. Jag försökte få in de'n igen i säkert 2 timmar men den var så ny så det funka inte. Jag blev självklart jätte ledsen för det men jag kommer förmodligen göra om den. Jag tror inte man ska pierca sig på samma ställe flera gånger och jag vill egentligen inte ha den på vänster sida (hade på höger) för jag har en prick där men vi får se.

När jag piercade min näsa gick jag till en frisör och dom använde en piercing pistol och jag vet att det är dåligt, men för det första så är jag för ung för att gå till en piercare och jag har aldrig haft problem när jag piercat öronen med pistol.

- Septum -

Jag har velat ha en septum piercing jätte länge och min mamma har sagt ja men jag måste fortfarande få lov av pappa. Men för att jag är så ung så kommer jag pierca mig själv och jag har gjort det förut men det var bara min helix. Jag vet att det gör ont men jag tycker att det ser så snyggt ut och jag har velat ha en så länge. Det blir värt det.

Många tycker att septum piercingar är för mycket och jag kan typ förstå vad dom menar. Man har liksom en ring mitt i ansiktet och det är väldigt "out there" om jag ska säga så.

Jag har redan beställt nål och allt så jag kommer nog göra det.

- Läpp piercing -

Det här är en till piercing som jag har velat ha länge. Jag älskar hur det ser ut men jag har inte frågat pappa än. Han hatar piercingar men jag kanske kan få honom att säg ja.

Beställde nål till den här piercingen och några andra också. Om mig själv kommer jag lägga ut ett inlägg om det såklart.

- Conch -

Detta är en piercing som jag gärna vill ha och som jag kanske kommer pierca själv. Jag har sett många med en sån här piercing och jag gillar hur det ser ut. Den här piercingen är jag rätt säker på att jag kommer få för mina föräldrar men min mamma är lite skeptisk över hur piercingen ser ut. Men jag skulle gärna skaffa den här. Hur kommer det gå med hörlurarna? Piercingen kanske inte är i vägen alls men vi får se.

- Ögonbrynspiercing -

Jag vet att jag inte kommer få den här piercingen men när jag blir äldre kommer jag kanske skaffa den. Det ser så coolt ut med en sån här piercing. Men nackdelen är ju att den kommer stötas bort efter ett tag.

Jag känner faktiskt ingen som vill ha en ögonbrynspiercing eller som tycker att det ser bra ut.


Likes

Comments