Hej!
Idag har jag utmanat en av mina största rädslor. Jag har gått en sån där trädbana som är uppe i luften, och jag var livrädd. Jag trodde att jag skulle ramla och dö. Men som tur va så höll jag bara på att ramla typ 7 gånger på det lilla varvet.

Det jag ville säga är då att man först tror att man kommer dö om man gör något man är rädd för, och jag kan säga ja man skämmer ut sig ja man tror att man ska eller har bajsat på sig, (jag bajsade inte på mig) men efter några timmar kommer det var värt det så om du är rädd för något gå ut nu och gör det (efter att du har gillat!) för jag har aldrig mått såhär bra i hela mitt liv.

Nu ska jag sluta prata, hejdå!

Likes

Comments

Jag ville bara skriva mitt första inlägg lite om mig själv. (Jag vet att jag inte designat eller fixat något sånt än men jag ville bara skriva lite först.) 

Jag är 13 år och bor i Stockholm men min mamma och min lillebror. (Inga namn kommer nämnas!) Mina föreldrar är skilda och jag bor bara med min mamma.

Jag gillar att spela handboll och rida. 

Jag skapade den här bloggen för att jag skulle kunna prata ut om allt fast ingen vet vem jag är så om jag skriver jag halkade precis på ett bananskal trodde jag skulle dö. Skulle jag inte skämmas för dom jag känner skulle inta att det var jag.

Nu ska jag sluta prata, hejdå!

Likes

Comments