Redo för lilla bebisen

Idag har jag tvättat, strykt och hängt nästan alla bebis kläder! Så söta så jag nästan tuppar av! Vissa av plaggen är helt nya som jag själv köpt och några har jag fått av min äldre syster som fick en flicka detta året i januari. Finns fortfarande några strumpor som är nya men som behöver tvättas. Nu saknar hon inget annat än en barnvagn vilket jag och min man har tänkt gå och titta på imorgon, vet redan vilken jag vill ha men måste se om det går att beställa den för jag tror den är slut i butiken. Tänkte köpa en Emmaljunga i grå färg, finns den inte i grå så blir det svart färg.

Jag har inte än monterat spjälsängen utan tänkte göra det kanske nästa helg eller helgen efter det. Jag måste först göra mig av med mitt enorma skrivbord som är två meter bred och tar en himla plats. Kontoret ska göras om till barnrum.

Nästan allt är köpt och klart, det saknas bara barnvagn OCH väggdekor. Tänkte kanske något sött i neutrala färger, jag vill fortfarande hålla det "clean" men ändå lekfullt för det är trots allt ett barnrum.

Idag är det fredag, så jag hoppas ni får en fantastisk kväll och fortsatt helg!

Gillar

Kommentarer

Taliasblogg
Taliasblogg,
Tack snälla! Längtan är olidlig ☺️🌺nouw.com/taliasblogg
isabellaevelina
isabellaevelina,
åh va fint och fina kläder! såklart man längtar! åhh va mysigt <3nouw.com/isabellaevelina
Taliasblogg
Taliasblogg,
Tack så mycket! Ja längtan är enorm känner jag! <3nouw.com/taliasblogg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229